τωρα ξερεις οτι αν ειχα εστω και 1% ποσοστο να μην το παρω το εσβησες και αυτο.............σε μισω ;D ;D ;D ;Dmarathon είπε:Μέχρι να αγοράσεις το κιτ, θα έχω ανεβάσει ένα άρθρο για τον πιο εύκολο και πετυχημένο τρόπο βαψίματος κιθάρας...![]()
+1000 για την συγκεκριμένη κιθάρα, είναι πραγματικά πολύ καλή για τα λεφτά της.Sottos είπε:Επισυνάπτω και μια άλλη ΗΒ (hbl-500) που αξίζει κατ'εμέ και η οποία μ΄έχει βγάλει blues live άνετα και με πολλή μούρη!... Τι να πώ: alder σώμα μασίφ(όχι με κοντραπλακέ φλούδα κουφωτή όπως άλλες φθηνές), Set-in maple neck, έχει long tenon(!) joint, D profile , 2 hot humbuckers με μπόλικο wax, μια χαρά hardware...
περι ορεξεως..............................marathon είπε:Αλήθεια...σας αρέσαν αυτοί οι μαγνήτες? Ειδικά της Strat ήταν για πέταμα...
Η όρεξη είναι απλή καμμιά φορά, αρκεί να βάλεις δίπλα δίπλα 2 κιθάρες...Δεν αντιλέγω ότι στα παιδιά μπορεί να άρεσε ο ήχος...έτσι κι αλλιώς όλες οι κιθάρες παίζουν. Το ερώτημα είναι πώς παιζουν.messalion είπε:περι ορεξεως..............................
Τώρα είναι αργά, το project-ακι μου είναι για το τζάκι, και εχουμε και καλοκαιρι.marathon είπε:Μέχρι να αγοράσεις το κιτ, θα έχω ανεβάσει ένα άρθρο για τον πιο εύκολο και πετυχημένο τρόπο βαψίματος κιθάρας...![]()
εγω αυτο που ξερω να πω ειναι οτι ολα ειναι στο χερι -βοηθανε ΒΕΒΑΙΑ και οι μαγνητες αλλα................................... δεν ειναι τυχαιο πιστευω που ο antonio negro παιζει με μια κιθαρα των 10 ευρω και ακουγεται σαν να ειναι των 1500............marathon είπε:καλοί και value for money οι Tonerider δεν λέω...αλλά η Tele ήταν πολλά επίπεδα παραπάνω...Τυχαίο? Δεν νομίζω![]()
Μα όλη η ιστορία είναι να κάνεις κάτι καλύτερο και στα μέτρα σου, χωρίς να πληρώσεις το λογότυπο...saviola είπε:Κύριοι η λυση ειναι μια, σε πολλα χρωματα και σχεδια και ονομαζεται Fender για οσους δεν το εχουνε με την custom-ια.
εγώ όμως, άκουγα 2 antonio negro δίπλα-δίπλα εκείνη τη μέρα ;Dmessalion είπε:δεν ειναι τυχαιο πιστευω που ο antonio negro παιζει με μια κιθαρα των 10 ευρω και ακουγεται σαν να ειναι των 1500............
ελπιζω να καταλαβες πως το εννουσαmarathon είπε:εγώ όμως, άκουγα 2 antonio negro δίπλα-δίπλα εκείνη τη μέρα ;D
Ναι ρε ποτέ δεν θα κάνει το όργανο τον παίκτη. Απλά όταν έχεις καλούς παίκτες, καταλαβαίνεις και το καλό όργανοmessalion είπε:ελπιζω να καταλαβες πως το εννουσα![]()
![]()
![]()
![]()