Βύσμα που με μια πατέντα "βραχυκυκλώνει" το άκρο για να βλέπει φορτίο και να μην κάνει το γνώριμο "γντουπ" όταν βγάζεις το βύσμα από τη κιθάρα.korman709 είπε:ειναι 6μετρο με Neutrik silent και στα 2 ακρα...αραγε τι ειναι το Neutrik silent?
ε,ναι ρε αρχηγε μου..τι εισαι...μωρο εισαι να αγοραζεις ετοιμα καλωδια.... ;D ;D...παρε εκει μια καλουμπα καλωδιο της προκοπης,βυσματα Neutrick,Hicon ή Switchcraft & εγινες...αυτό αν δεν απατώμαι είναι χύμα καλώδιο και όχι έτοιμο (& με silent plug) όπως το Klotz.
υπάρχει κανάς οδηγός γι αυτό το απλό πράγμα?Superfunk είπε:ε,ναι ρε αρχηγε μου..τι εισαι...μωρο εισαι να αγοραζεις ετοιμα καλωδια.... ;D ;D...παρε εκει μια καλουμπα καλωδιο της προκοπης,βυσματα Neutrick,Hicon ή Switchcraft & εγινες...,ενα κολητηρι και basic soldering skills χρειαζεσαι μονο και γλυτωνεις ενα καρο λεφτα....
το χειροτερο καλωδιο που κυκλοφορει,με εξαιρετικα υψηλο capacitance που σκοτωνει τα πριμα,μονο για ....metal ειναι καλο (κατασκευαστικα ειναι πολυ καλο αλλα τι να το κανεις)και σαν δεύτερη επιλογή κανα Spectraflex.
εχω ακουσει οτι επηρεαζει σημαντικα τους 13.456 κυκλους,αν το μπασο ειναι απο μαονικαλογια μεταλ επηρεαζει σημαντικα και τους 15.567 κυκλους,αν εισαι ο πριγκηπας Ουϊλιαμ επηραζει σημαντικα ολους τους κυκλους του παλατιου.Από την άλλη μαγνήτης νεοδυμίου να περιβάλλει τα άκρα, τι επιπτώσεις μπορεί να έχει στα χαρακτηριστικά του καλωδίου;