Καλύτερη κιθάρα για εναλλακτικό ροκ

Ωραία για να τελειώνουμε.Μπορεί κάποιος να μου πει ποια θα έπαιρνε από τις δύο' date='όπως ο φίλος παραπάνω?Εγώ πραγματικά δεν μπορώ να αποφασίσω.Να τα λάβετε όλα υπόψιν plz,από το πόσες βελτιώσεις και extras παίρνει,μέχρι τη συμπεριφορά με συγκεκριμμένους ενισχυτές και εφφέ...[/quote']
... πάντοτε βέβαια με την προοπτική καριέρας στο εναλλακτικό ροκ. Μην ξεχνιόμαστε.

Πάντως γενικά μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι η Tele είναι πιο "σίγουρη" κιθάρα.Η Jaguar είναι γμτ,αλλά ρίσκο.Έχω καταλάβει σωστά?

Oχι, δεν υπαρχει ρισκο στην κιθαρα. Πηγαινε στο guitar store που εχει μια jazzmaster (το feel ειναι ιδιο και ο ηχος πολυ κοντινος ), παιξε και με μια τελε και δες ποια σου καθεται καλυτερα. Και αν το μετανιωσεις την πουλας και παιρνεις αλλη. Τα παντα ρει! Αρκει να μην κανεις βιαστικες κινησεις.Εγω παντως σου προτεινω jaguar λογω:

Γαματης εμφανισης

2 κυκλωματων/φιλτρου που την κανει πολυ ευελικτη

Κατα την αποψη μου στο φασμα που κινεισαι ειναι η πιο all round κιθαρα.

Ναι, τα κυκλωματα της αμερικανικης ειναι ιδια με της ιαπωνεζας. Αν αλλαξεις την γεφυρα, το τρεμολο και τους μαγνητες, δεν εχει καμια διαφορα ηχητικα μια japan απο μια american.

της japan ειναι strat fitted to jaguar(ιδιοι σε αλλο σχημα) ενω της αμερικανας ειναι jaguar pickups, τελειως διαφορετικοι.

Τι εννοεις;; Αγοραζεις αμερικανικους μαγνητες και τους αλλαζεις! Δεν κανεις καποια τροποποιηση στην κιθαρα, εξωτερικα ιδιοι ειναι

Πηγαινε στο guitar store που εχει μια jazzmaster (το feel ειναι ιδιο και ο ηχος πολυ κοντινος )' date=' παιξε και με μια τελε και δες ποια σου καθεται καλυτερα.[/quote']
geo1985, αν θες να δοκιμάσεις τις κιθάρες, όσον αφορά στην τέλε (κι επειδή δεν πρόκειται να βρεις την ίδια την Custom 72) θα παίξεις με μια 52 RI, επειδή έχουν μπράτσα με το ίδιο σχήμα και radius (αρκετά "χοντροκομμένο" και στρογγυλεμένο κι όχι τόσο flat όσο μιας "normal" Τέλε) :wink:

Παιδιά αν δεν κάνω λάθος το παιδί είπε νωρίτερα ότι δεν είναι από αθήνα

Ναι' date=' τα κυκλωματα της αμερικανικης ειναι ιδια με της ιαπωνεζας. Αν αλλαξεις την γεφυρα, το τρεμολο και τους μαγνητες, δεν εχει καμια διαφορα ηχητικα μια japan απο μια american.[/quote']
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό βέβαια...Αλλά και να ισχύει, αξίζει να το κάνει κανείς? Τόσα χρήματα θα γλυτώσει?

Μου φαίνεται σαν να παίρνει κανείς μεξικάνικη στρατ και να δίνει άλλα 400+¤ για γέφυρα, μαγνήτες, κλειδιά και να φτάνει η κιθάρα στο κόστος της Αμερικάνικης τελικά.

Προσωπικά, δε θα το έκανα πάντως

Ναι' date=' τα κυκλωματα της αμερικανικης ειναι ιδια με της ιαπωνεζας. Αν αλλαξεις την γεφυρα, το τρεμολο και τους μαγνητες, δεν εχει καμια διαφορα ηχητικα μια japan απο μια american.[/quote']
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό βέβαια...Αλλά και να ισχύει, αξίζει να το κάνει κανείς? Τόσα χρήματα θα γλυτώσει?

Μου φαίνεται σαν να παίρνει κανείς μεξικάνικη στρατ και να δίνει άλλα 400+¤ για γέφυρα, μαγνήτες, κλειδιά και να φτάνει η κιθάρα στο κόστος της Αμερικάνικης τελικά.

Προσωπικά, δε θα το έκανα πάντως
Καλή ερώτηση.Αυτό απαντήστε μου και στέλνω την παραγγελία...

Και κάτι άλλο...Αν ποτέ θέλω να πάω λίγο πιο "γρήγορα" η Tele δεν θα βοηθούσε περισσότερο?

Και κάτι άλλο...Αν ποτέ θέλω να πάω λίγο πιο "γρήγορα" η Tele δεν θα βοηθούσε περισσότερο?
Δε νομίζω. Μάλλον η καθημερινή και μεθοδική μελέτη είναι πιο σίγουρος και αποτελεσματικός τρόπος...

Δε νομίζω. Μάλλον η καθημερινή και μεθοδική μελέτη είναι πιο σίγουρος και αποτελεσματικός τρόπος...
Και ένα μηχανάκι θα σε βοηθήσει, ειδικά μέσα στην κίνηση.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back