Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τι άλλο θες; :wink:Η Tele μου αρέσει οπτικά και έχει και ακριβώς τους μαγνήτες που θέλω.
Σχετικά με τι; Αυτό δε λέει τίποτα.Αλλά ακούω πολύ κόσμο να λέει ότι oι jaguar είναι γενικά καλύτερες κιθάρες...
Όχι απαραίτητα....αλλά οι jaguar πιο ταιριαστές με το εναλλακτικό...Αυτό
Eνισχυτή???Παλι θα γινω ο μαλακας του forum αλλα για το συγκεκριμενο ειδος παρε ενα κουπι και περασε του χορδες...
Takisdim, τους ειδικούς τιμητικούς τίτλους δεν μπορείς να τους επικαλείσαι από μόνος σου. Πρέπει -καρτερικά- να περιμένεις να σου αποδοθούν από την κοινότητα.Παλι θα γινω ο μαλακας του forum αλλα για το συγκεκριμενο ειδος παρε ενα κουπι και περασε του χορδες...
Λοιποοον ' date='δεν θα πω τι ειναι καλυτερο, ποια κιθαρα γαμαει κτλ... θα πω την γνωμη μου και αυτο που εκανα εγω και με αφησε απολυτα ικανοποιημενο.Παρε μια jag. Εφοσον δεν μπορεις να παρεις αμερικανικη παρε μια ιαπωνεζα και εν καιρω αλλαξε μαγνητες και γεφυρα (βαλε αμερικανικα). Μετα, παρε εναν ενισχυτη fender pro jr η αν διαθετεις μερικα χρηματα παραπανω εναν Vox AC15. Τελος για εφφε παρε ενα JAM tube dreamer(drive), ενα JAM ripple (phaser), ενα fuzz factory (Zvex αν εχεις λεφτα αλλιως παλι JAM) ενα chorus Electro harmonix Small stone και ενα Wah. Μετα μπορεις να πεταξεις.[/quote']
thanx
κοιτα και γω alternative παιζω αλλα παιζω και αλλα ειδη, θα παιρνα κατι σε jaguar στην περιπτωση σου που ταιριαζει και στο ειδος και ειναι και πολυ καλη και εμφανιασιακα super.παντως προσφατα πηρα και γω μια rockinger telecaster και ειναι απιστευτη,οτι πρεπει για την φαση μου.Ποια είναι κατά τη γνώμη σας?Όταν λέμε εναλλακτικό τα πρώτα που μας έρχονται στο μυαλό είναι Red Hot Chilli Peppers' date='Muse,Placebo,βρετανική indie σκηνή(Oasis,Blur...) και δεν συμμαζεύεται.Σκοπεύω κάποια στιγμή να αγοράσω μια SG Standard από Gibson για να καλύψω όλα τα είδη.Μέχρι τότε τι προτείνετε?Από Fender κυρίως.Τις Jaguar,Mustang πως τις βλέπετε?Oι Epiphone LP είναι τελείως ασύμβατες με το είδος?Kάποια custom ίσως?[/i']
αμα μπορεις ποσταρε(url) την συνεντευξη να το διαβασω, κλειδια μου μυριζει η φαση αλλα αμα την κοπανας ψιλο λογικο μου φαινεται. . ..χε χε cobain ειναι αυτοςΔιάβασα μια συνέντευξη του cobain...που δν λέει κ τα καλύτερα...λέει "It hardly stays in tune"
Guitar World είναι...Αλλά και εδώ τα ίδια λέει.Είναι οι αγαπημένες του,αλλά τις θάβει!στο musician το 92? γιατι στο ίδιο περιοδικό λέει πως οι Mustang ειναι και οι αγαπημένες του κιθάρες!
Ολα μες το μυαλο μας ειναι...Μην κολλας..Ξεκουρδιζει αν χρησιμοποιεις υπερβολικα το τρεμολο' date=' οπως και σε καθε floating τρεμολο αλλωστε..[/quote']
Ακριβώς.
Κάποια εποχή που ήθελα να βάλω μια τάξη στο χύμα, μου 'πε κάποιος ότι με το τρέμολο ξεκουρδίζεται η κιθάρα και διάφορα άλλα ωραία...
...Ώσπου κάποιος άλλος μου 'πε "κι αν δεν παίζεις καθόλου, θα ξεκουρδιστεί ακόμα λιγότερο..." :lol:
Έκτοτε ίσιωσα.