Καλύτερη κιθάρα για εναλλακτικό ροκ

Και κάτι άλλο...Αν ποτέ θέλω να πάω λίγο πιο "γρήγορα" η Tele δεν θα βοηθούσε περισσότερο?
Δε νομίζω. Μάλλον η καθημερινή και μεθοδική μελέτη είναι πιο σίγουρος και αποτελεσματικός τρόπος...
Και ένα μηχανάκι θα σε βοηθήσει' date=' ειδικά μέσα στην κίνηση.[/quote']

:lol: :lol: :lol:

Αφηνω τα πικροχολα σχολια να πεσουν στο κενο και συνεχιζω. Σαφως και ειναι καλυτερο να παρεις μια αμερικανα jag απ οτι μια γιαπωνεζα, πρωτα πρωτα λογω του οτι θα χει πολυ καλυτερη μεταπωλητικη αξια και δεν μπλεκεις με μαστορες. Γεφυρες/μαγνητες κτλ μαζι με μεταφορικα και εκτελωνισμους απο αμερικη θα σου πανε γυρω στα 300-350 Ε, αν τα ψαξεις σε ebay θα σου βγει φθηνοτερα. Ετσι εχεις το πλεονεκτημα πως δεν δινεις ολα τα λεφτα με την μια, εφ οσον δεν μπορεις. Αν τα κανεις ολα αυτα σε εναν καλο μαστορα, σου υπογραφω πως δεν θα διαφερει καθολου απο μια αμερικανα reissue.

Επισης να ξερεις πως αντιστοιχες διαφορες θα εχεις και αναμεσα σε μια japan tele και μια american τελε. Δεν ισχυει μονο για την Jag αυτο. Οποτε, αν παρεις jag σου πα την αποψη μου, αν παρεις τελε πάρε αυτη:

http://www.thomann.de/gr/fender_highway_one_tele_mn_3tsb.htm (βγαινει σε πολλα χρωματα, rosewood & maple) αλλαξε της κλειδια (βαλε kluson vintage) Και εισαι Jet!

Ένας φίλος πιο πάνω μιλούσε για single coil στη γέφυρα...Και βασικά προτιμώ τα les paul type controls(που λένε και στο χωριό μου)

καταρχας καμια σχεση τα telecaster me ta les paul controls, και ετσι και αλλιως δεν τα χεις δοκιμασει και τα αλλα.. Μην το κρινεις ετσι[/code]

τι ειδος ξυλου ειναι καλο για alternative ηχο? :lol:
Bamboo... :lol:

Τώρα που έλυσα το δικό μου πρόβλημα ας γλεντήσω και 'γω κανέναν...ελπίζω ο φίλος να μην παρεξηγεί

Τώρα που έλυσα το δικό μου πρόβλημα ας γλεντήσω και 'γω κανέναν...ελπίζω ο φίλος να μην παρεξηγεί
Το θέμα είναι σοβαρό κι εσύ κάνεις πλάκα...

Το θέμα είναι σοβαρό κι εσύ κάνεις πλάκα...
Συγγνώμη...Για να επανορθώσω προτείνω Ξύλο συκιάς.Εκεί να δεις alternative!Χεχε...

Eπαναφέρω το θέμα για να ρωτήσω τι άλλαγές θα μπορούσα να κάνω στην γιαπωνέζα jaguar μου για να την κάνω πιο ανθρώπινη.Ξεκινώντας από τους μαγνήτες.Ευχαριστώ.

Απλα να τις βαλεις τους ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ Jaguar μαγνητες (αυτοι που φοραει ειναι μεταμφιεσμενοι φτηνοι μαγνητες stratocaster) θα τους βρεις εδω (με ελαχιστα μεταφορικα εξοδα)

http://www.guitarpartsresource.com/pickups_fenderj.htm

Κατα τα αλλα η κιθαρα σου ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ κατι ΠΟΛΥ παραπανω απο "ανθρωπινη".....

Αν εχεις καποιο προβλημα μαζι της μαλλον σε "παρεξηγηση" η σε "λαθος setup" θα οφειλεται... :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Όχι προς θεού!Απλά το έθεσα λάθος...Μια χαρά είναι,απλά ψάχνουμε το κάτι παραπάνω  ;)

Στο thomann.de μπορώ να τους βρω?Επειδή θα κάνω μια παραγγελία τα χριστούγεννα έλεγα να προσέθετα και αυτά.

Trending...

Νέα θέματα

Back