joyo Sweet Baby

funkysoul

Παλιά καραβάνα
μολις χτηπησα ενα ultimate drive και λεω να παρω και ενα λιγο πιο χαλαρο drive.διαβασα reviews και εχω δει clip κτλ

http://www.youtube.com/results?search_query=joyo+jf-36+sweet+baby+overdrive&oq=Joyo+JF-36+Sweet+Baby+&gs_l=youtube.1.0.0.15001.15001.0.16407.1.1.0.0.0.0.171.171.0j1.1.0...0.0...1ac.2.MIrOYss_QuQ

και θα το παρω σε αυτη την τιμη ανευ εξοδων αποστολης  ;D

https://www.wtfaccessories.com/jf-36-sweet-baby-effect-pedal.html

το εχει ακουσει κανεις?

Δεν το έχω ακούσει αλλά από την έλλειψη specs και επίσης σοβαρών τεστ μου μοιάζει ψιλομούφα !!! Γιατί δεν αγοράζεις κανένα γνωστό overdrive από τις αγγελίες του noiz ??? Στα ίδια χρήματα θα βρεις σίγουρα πολύ καλύτερα !!!!

AXLNICK είπε:
Δεν το έχω ακούσει αλλά από την έλλειψη specs και επίσης σοβαρών τεστ μου μοιάζει ψιλομούφα !!! Γιατί δεν αγοράζεις κανένα γνωστό overdrive από τις αγγελίες του noiz ??? Στα ίδια χρήματα θα βρεις σίγουρα πολύ καλύτερα !!!!
http://www.noiz.gr/index.php?topic=188162.0  ;)

Εμενα παλι μου εκανε εντυπωση η σελιδα  :o.Ξερουμε απο που ερχονται και καμια πληροφορια εξτρα ?

AXLNICK είπε:
εχω διαβασει πολυ καλα πραματα για τα joyo αυτες τις μερες που το ψαχνω και στα 27 ευρω εκτος οτι αξιζει μια δοκιμη δεν υπαρχει τιποτε αλλο

το συγκεκριμενο μου φαινεται οτι αντιγραφει λιγο το στυλ του mad professor sweet honey overdrive. γενικως τα περισσοτερα πεταλια τους ειναι κοπιες/αντιγραφες γνωστων πεταλιων. (κατι σε harley benton της αμερικανικης αγορας). Για φτηνα / value for money πεταλια κοιτα και τα digitech hardwire καθως και τα Danelectro cool cat

Νομίζω και γω ότι κάποια harley bentons του θωμά είναι repackaged Joyo.

Ειναι λίγο τζόγος βέβαια. Εγώ έχω ηθικά προβλήματα με αγορές από κίνα. Και επίσης φοβάμαι τον θόρυβο. Ο κινέζικος θόρυβος δε, πρέπει να ναι άλλο πράμα.

εχω το harley benton / joyo classic flanger και περαν του δυνατου pop που κανει οταν ενεργοποιειται ο διακοπτης (λογω TB), το πεταλι ειναι πολυ καλο ηχητικα!

τοσο που ψηνομαι για το νεο analog chorus της joyo (οχι το vintage chorus που υπαρχει ηδη), αλλα το σκεφτομαι αν αξιζει να δοσω $60 στο ebay (τελικη τιμη)...

Τα joyo είναι κλώνοι γνωστών και καθιερωμένων πεταλακίων.

Για τα φράγκα τους είναι ζούπερ!

(Πήρα κι εγώ το ultimate drive από ebay με 34usd και ψήνομαι και για το tremolo).

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
distortion είπε:
Τα joyo είναι κλώνοι γνωστών και καθιερωμένων πεταλακίων.

Για τα φράγκα τους είναι ζούπερ!

(Πήρα κι εγώ το ultimate drive από ebay με 34usd και ψήνομαι και για το tremolo).

+1

SPYROID είπε:
ευχαριστω πολυ, αλλα... εχουν γνωση οι φυλακες  ;)

Τελος, το flanger (ασχετο) παιζει παρα πολυ καλα, αλλα θελει οπωσδηποτε μια pull down αντισταση στο True bypass γιατι σε καθε εμπλοκη του διακοπτη ...πεφτουν πιστολιες!  ;D 

το τσακωσα και το περιμενω.μολις ερθει θα σας πω.παντος δεν διαα\ζω ασχημα πραματα και απο site του εξωτερικου

Έχω στη κατοχή μου το Ultimate drive και το Extreme Metal...Σ αυτη την τιμή δεν υπάρχει άλλο πετάλι με τέτοια απόδοση σ αυτά τα χρήματα....

Και γω προτεινω ανεπιφυλακτα το Vintage overdrive...Αποτι λεει εχει και το ιδιο τσιπακι που εχει και το οριτζιναλ.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back