peterbass
Θαμώνας
Με συγχωρειτε για την παραθεση αλλα ειναι η 3η φορα που το στελνω και τελικα επιασε χωρις να προλαβω να γραψω κατι.Λοιπον αυτο ειναι το jam μου στο funk.Εχω ενα Fender lyte precicion και εναν ampeg 100.Χωρις εφε,κατευθειαν απο το line out στην καρτα ηχου.peterbass είπε:Αντε να δουμε.Θα καταφερω επιτελους να στειλω το jam μου;
Ούτε τα backing τρακς δε πρόλαβα να ακούσω ακόμα! :-[Evilnye είπε:Flemail, θα στείλεις ή να το κλείσουμε;![]()
Φιλε x-minor.Το κλιπακι σου περιεχει κατι απο τη μαγεια των Tower of power.Δεν θα εκανα συγκριση με κατι λιγοτερο. Πααααρα πολυ καλο.X-minor είπε:Νέα βελτιωμένη έκδοση!!! Εφόσον έφυγε και το άταστο, αυτή τη φορά ....
Να'σαι καλά βρε peter αλλά παραείναι μεγάλη η σύγκριση για κάτι τόσο πρόχειρο... Ευχαριστώ πολύ, όπως και να'χει.peterbass είπε:Φιλε x-minor.Το κλιπακι σου περιεχει κατι απο τη μαγεια των Tower of power.Δεν θα εκανα συγκριση με κατι λιγοτερο. Πααααρα πολυ καλο.![]()
δεν ήταν ο μαστερ, ήταν ο χριστός στο avatar μου ;D ;DBabtua είπε:Fleamail, γιατί έβγαλες τον πιξελωτό μάστερ από το nick σου; Καλύτερα είναι τα αλλαντικά; ;D
Θενκς, αλλά ακόμα πρέπει να μάθω να ηχογραφώ σαν άνθρωπος και να μη βγάζω βαβούρα. Σε επόμενα μάλλον θα τα πάω κατά τι καλύτερα μιας και ήδη έχω διορθώσει μερικές πατατιές μου!X-minor είπε:Evi: Αν σου πώ ότι περίμενα ακριβώς κάτι τέτοιο...Ωραιότατο, με γειά και το καινούριο ενισχυτή (sorry, τώρα το πήρα πρέφα! :-X). Μόνο "παράπονο" ότι θα προτιμούσα λίγη παραπάνω "jazz-bass-ίλα".
![]()
Thanks!X-minor είπε:Babtua: Περίμενα κάτι πενάτο και σε καρα-Cure/Clash κλπ. στυλ αλλά μου'βγαλες funk-ίλα! Πολύ ωραίο φίλε.![]()
Πάντως από 2-3 harley benton που έχω ακούσει αυτό τα πατάει χαλαρά!!!!trigga είπε:Το μπάσο ειναι ενα δανεικο aria pro της κακιάς ώρας.Δεν ξερω αν ενα harley benton θα ήταν καλύτερο αλλα αυτο ειναι σαν ξεφουσκωτο μπαλόνι.