:-*Nikolas είπε:Done!
Κάνε βρε άνθρωπε ένα νέο νήμα με όλα τα κόλπα μέσα. Κάνε μια διαφήμιση να γίνει δουλειά...
Με το καλό και στο επόμενο, και περίμενε review σύντομα, αφού αυτές τις μέρες δουλεύω μέχρι μετά τις 02:00 το πρωί κάθε βράδυ και θέλω καλή παρέα!
Καλοτάξιδο παιδιά!![]()
Χαιρομαι Γιωργαρα μου που σου αρεσει Ο ΔΙΣΚΟΣ(μ αρεσε που τον ειπες ετσι 8)).Με πρωτη αυτια-τωρα ριχνω δευτερη-ο δισκος ειναι πολυ δυνατος.
Πρωτες προτιμησεις-αυριο θα 'ναι αλλες ;D-not another day,wannabe,born again,ball n chain και βεβαιως το αριστουργημα-τα εχουμε ξαναπει γι'αυτο αλλα δεν πειραζει-με το οποιο κλεινει.
Βάλε μέσα το I need you, την εκπληκτική ακουστική εκτέλεση του Take it as it is (http://www.noiz.gr/index.php?topic=189295.0), το On your own που σίγουρα θα σου αρέσουν αύριο (εμένα μου αρέσουν από σήμερα), και .....gvour είπε:Πρωτες προτιμησεις-αυριο θα 'ναι αλλες ;D-not another day,wannabe,born again,ball n chain και βεβαιως το αριστουργημα-τα εχουμε ξαναπει γι'αυτο αλλα δεν πειραζει-με το οποιο κλεινει.
... και παραπάνω, και σίγουρα .....είναι εκεί που τα περίμενα
Δεν υπολείπεται το όλο έργο του οποιουδήποτε άλλου συγκροτήματος! ΤΙΠΟΤΑ!
Ξέρεις πώς η δική σου δουλειά είναι και κίνητρο για μας.Χαιρομαι Γιωργαρα μου που σου αρεσει Ο ΔΙΣΚΟΣ
Περιμενω δισκο και απο το team κει χαμω.![]()
Χαιρομαι ιδιαιτερως που σου αρεσε παιχταρα μου!gregg είπε:butterfly...υπεροχο ρε Σταυρο.
Μη φωναζεις ρε,θα ξυπνησει το μωρο... ;DΓΡΑΜΜΕΝΟ ΟΛΟ ΜΕ ΜΙΑMARTIN D-16GT Κ ΧΟΡΔΕΣ ΤΗΣ ΩΡΑΣ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙς ΚΙΘΑΡΕΣ ΤΙΣ ΧΟΡΔΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Kαλα κανεις και δεν αλλαζεις συχνα.Ο Ry Cooder που θελει παλιες δεν ξερει? ;Dvintage31 είπε:ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙς ΚΙΘΑΡΕΣ ΤΙΣ ΧΟΡΔΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Το έκανα λίγο μεγαλύτερο να πάρουν είδηση ότι θα έχουν κόσμο αν περάσουν από Αθήνα!gvour είπε:Κι αν σας φερει ο δρομος κατεβειτε και προς τα κατω να σας δουμε και live.
Σ ευχαριστουμε πολυ για το ευμενες σχολιο johnkoutsou!johnkoutsou είπε:τώρα το ακούω και εγώ το δισκάκι είναι πολύ δυνατό μπράβο παιδιά!