Terry RoscoeBeck5 είπε:
Εδώ που τα λέμε δίκιο έχεις, καθώς το θέμα γυροφέρνει την ουρά του...
Πάντως αν ο OP θέλει να μελετά χωρίς να χαλάει τον κόσμο, ένας practice ενισχυτής γύρω στα 20 βατάκια θα είναι μια χαρά για την δουλειά και θα τον βοηθήσει να κατανοήσει καλύτερα το όργανο που πήρε.
Ρε συ Τέρρυ (μερικά από αυτά καταπληκτικά) practice rigs έχουμε να προτείνουμε με το κιλό. Ακόμα και μείς οι ξερόλες που ζούμε στη Μπανανία έχουμε κάποιες ιδέες.
Από τα απλά πετάλια με headphone out μέχρι pandora και πολυπετάλια με USB και phones και όλα τα καλούδια.
Αυτά βέβαια αγοράζονται πάμφθηνα στις υπεπροηγμένες χώρες. Με την προϋπόθεση ότι ξέρεις τι σημαίνει gumtree, loot, basschat classifieds, uni posts, local ads κλπ και δεν αυξάνεις το ήδη υψηλό κόστος διαβίωσης σου με διετή συμβόλαια κινητού -nothing is free - όντας φοιτητής και δικαίωμά σου στο φινάλε.
Και ενισχυτές (που ακόμα και σε χαρτόκουτο να μένεις, έναν ενισχυτή με 10άρι - με line in & ακουστικά -το ακούς στο 2-3 χωρίς να ενοχλείς ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΩ).
Τώρα βέβαια να χει
μόνο practice rig χωρίς rig σε μπάσο των 800 (που το πήρες γιατί ακούς - που;- τη διαφορά με τα φθηνά) ούτε εμείς οι κομπλεξικοί Αφρικανοί το καταλαβαίνουμε.
Από την άλλη όταν βγαίνεις για καφέ είναι άλλο να λές "κοίτα gamato app που χω για να εξασκούμαι με ένα Fender Special που πήρα" και άλλο να προσπαθείς να εξηγήσεις τι τρομερά licks έγραψες με το SX σου μέσω pandora.
Για αυτό λέω ο καθένας και τα γούστα του.
Αλλά ναι βρε συ seagull, τα πήρα λίγο στο κρανίο γιατί και η προσέγγιση είναι λάθος και μας την λες από πάνω.
Τεσπά, δεν τρέχει τίποτα, θα πάω για τσιγάρο (όχι λόγω thread γιατί έχω φορτώσει και μ΄άλλα εδώ μέσα στη δουλειά) και θα μου περάσει. ;D
Εξάλλου αφού σου αλλάξαμε γνώμη σε καλό βγήκε το άρπαγμα ;D
Καλή καρδιά κι όλα καλά.