σόρρυ που σας έχω ζαλίσει άλλα από το καλοκαίρι που τελείωσα το έχω πάρει πολύ θερμά το θέμα και πραγματικά ψαχνομαι πολύ αλλα δεν εχω κανεναν που να ξερει από υποτροφίες (αιτησεις, διαδικασιες κτλ) και έτσι μονο μέσω διαφόρων φορουμ έχω βρει πληροφορίες....το μεγαλο μου προβλημα μεχρι τώρα είναι οι συστατικές επιστολές...το ιδρυμα Ωνάση ζητάει συστατικές τυπωμένες σε συγκεκριμένα έντυπα και στα ελληνικα και στα αγγλικα. Εγω προσπαθουσα και δεν μου απαντουσε κανεις. Τελικα μου εστειλε μια πολυ καλη καθηγητρια μου αλλά έλεγε επισης αν δεν ειναι τυπωμενες στο ειδικο εντυπο στειλτε τις απλές αρκεί να ειναι υπογεγραμμένες και να είναι σε κλειστό φάκελο. Αυτη την διευκρίνηση όμως την έλεγε στις συχνές ερωτησεις και εγώ στην βιασυνη μου να κλείσω τον φάκελο έβαλα την δευτερη συστατικη απλα διπλωμένη χωρίς φάκελο (και ξέχασα να βάλω και στα ελληνικα από τον ίδιο καθηγητη που μου τις έστειλε με μειλ και τις εκτύπωσα-που κ αυτο μπορει να θεωρείται λάθος αλλά δεν είχα άλλη επιλογή). Τέσπα όλο αυτο το καταλαβα πριν 2 βδομαδες και απογοητευτικα γιατι πραγματικα παει άκυρη η αιτηση μου...Θα παρω όμως τηλ να ρωτησω...Στο ικυ περυσι δυστυχως δεν το ηξερα και δεν έκανα αλλά θα κάνω φέτος, αν και τα αποτελεσματα αργουν πολυ και χωρίς να ξερω αν πηρα υποτροφία δεν μπορω να φυγω στο εξωτερικο...όταν κάνω για το ικυ τοτε ειναι που θα σε ζαλισω στις ερωτησεις! ;D (πλάκα κάνω φυσικα)