EMG 85panz είπε:Thanx! βασικά αυτό που θέλω από ένα neck είναι να είναι σαφώς ποιο γλυκός από bridge αλλά σαν κάφρος θέλω
να μπορεί να βγάλει και pinch αρμονικες σε shredoσόλα (λέεμε τώρα :-\) ??? Δε με νοιάζουν τόσο τα καθαρά που είναι κεραμεικός
Αυτο επειπε, να μην ηταν!Για τον 81 τα λογια ειναι περιττα..Βγαζει πιο πολυ και καλη παραμορφωση ακομα και απ'τους μαγνητες που εχει η BC Rich μου!
???δυσκολα θα ηταν καλυτερος απο αυτον που ειχε απο μονη της η epiphone.
Εννοω πως και ο μαγνητης που ειχε η epiphone,απ'τη μαμα της, στη θεση neck ηταν πολυ καλος και δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα με αυτον.Κι ομως ο EMG 85 εδωσε ακομα καλυτερα αποτελεσματα! ;DΠαράθεσηδυσκολα θα ηταν καλυτερος απο αυτον που ειχε απο μονη της η epiphone.
Huh?
Το οτι δεν ειχες προβλημα το καταλαβαινω, το οτι πιστευες οτι stock μαγνητης κινεζικης κιθαρας θα ειναι κοντα σε αυτον ενος μεγαλου κατασκευαστη μου εκανε εντυπωσηΕννοω πως και ο μαγνητης που ειχε η epiphone,απ'τη μαμα της, στη θεση neck ηταν πολυ καλος και δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα με αυτον.Κι ομως ο EMG 85 εδωσε ακομα καλυτερα αποτελεσματα!
Aυτο δεν καταλαβα τι σημαινει.mystreetcar είπε:Ναι.
Γενικα ο emg81 ειναι ενας μαγνητης που περνει σημα και δινει ΡΕΥΜΑ. Πραγματικο ΡΕΥΜΑ.
Γιατι? Δεν ξερω αν μπορω να ανεβασω gifακι.fenderiarhs είπε:Aυτο δεν καταλαβα τι σημαινει.
Αυτό βεβαίως βεβαίως ισχύει για όλους τους μαγνήτες. Έχω πετύχει άτομα που να γουστάρουν να βάζουν neck μαγνήτες στη θέση bridge. Εξάλλου τί είναι ο ήχος; Προσωπικό θέμαfenderiarhs είπε:Μπορεις οντως τους emg αναλογα με το γουστο σου να τους βαλεις σε οποια θεση θελεις. Συγκεκριμενα εγω τον 85 τον προτιμω σε θεση bridge αντι της πιο κλασσικης γι αυτον θεσης neck.