φυσικάmessalion είπε:@gdevelek
δεν αντιμετωπιζεται αλλα εχεις μια γενικη εικονα για το τι και πως.....
και την έχεις από την άνεση του γραφείου σου, δωρεάν
όσοι έψαχναν τι να πάρουν πριν το ίντερνετ, καταλαβαίνουν...
φυσικάmessalion είπε:@gdevelek
δεν αντιμετωπιζεται αλλα εχεις μια γενικη εικονα για το τι και πως.....
Να, κάτι τέτοιο θα σκέφτηκαν οι διαφημιστές γνωστής αλυσίδας Υπολογιστών και μέσα στο διαφημιστικό τους φυλλάδιο γράφουν σαν σε περιοδικό ειδικού τύπου κάνοντας review (!!!!) μαζί με αρνητικά (φυσικά ανύπαρκτα, του τύπου "θα ήθελα να συνοδεύεται από οθόνη" κλπ ;D)soundmagic είπε:Εγώ άμα δε δω review να λέει και αρνητικά την έχω κάνει χωρίς πολλά πολλά!
Για την ακρίβεια, το παλιό μοντέλο Champ έφερε το κύκλωμα 5Ε1 και σαν τελική λυχνία είχε μια και μόνη 6V6...blue είπε:ο παλιος Fender Champ έχει 6L6
Το γελάς? Όπως τα αριέλ και τα καλλυντικά "πραγματική συνέντευξη". Για να μαστε ξεκάθαροι κιόλας όμως για αυτό το λόγο είναι άλλο πράμα η διαφήμηση και άλλο το review. Δεν κάνεις review το θεό, ενισχυτή κάνεις ας πούμε. Αποκλειεται να μην έχει λίγο θόρυβο, κανα κιλό παραπάνω ή κανα volume πιο φτηνιάρικο. Οπότε αν ο άλλος στα βρίσκει όλα τέλεια ή είναι πληρωμένος ή φανατισμένος και ότι γράφει πάνω τη μάρκα του θα στο βγάλει τέλειο ή είναι ο πρώτος του ενισχυτής και χάρηκαν τα αυτάκια του οπότε πάλι τίποτα δε σου λέει σαν κριτικη γιατί δεν έχει ιδέα. Για το ίντερνετ μιλάω κυρίως αλλά και για περιοδικά ακόμα. Και για άλλα προιόντα και όχι μόνο μουσικά.blue είπε:Να, κάτι τέτοιο θα σκέφτηκαν οι διαφημιστές γνωστής αλυσίδας Υπολογιστών και μέσα στο διαφημιστικό τους φυλλάδιο γράφουν σαν σε περιοδικό ειδικού τύπου κάνοντας review (!!!!) μαζί με αρνητικά (φυσικά ανύπαρκτα, του τύπου "θα ήθελα να συνοδεύεται από οθόνη" κλπ ;D)
Ενταξει, ορισμενα ειναι λιγο της πλακας, μερικα ομως εχουν μια βαση (μη υπαρξη SSD σε ακριβα συστηματα, υψηλα RAM timings κλπ), τουλαχιστον στον καταλογο που χαζευα εγω.blue είπε:οfftopic :
Να, κάτι τέτοιο θα σκέφτηκαν οι διαφημιστές γνωστής αλυσίδας Υπολογιστών και μέσα στο διαφημιστικό τους φυλλάδιο γράφουν σαν σε περιοδικό ειδικού τύπου κάνοντας review (!!!!) μαζί με αρνητικά (φυσικά ανύπαρκτα, του τύπου "θα ήθελα να συνοδεύεται από οθόνη" κλπ ;D)
πολλά έχουν βάση, αλλά αν ο τεσταριστής αποφαινόταν οτι "το μηχάνισμα δεν μπιστάει" δεν θα το διαβάζαμε σε ένα τέτοιο έντυπο και εκεί υπάρχει πρόβλημα. Πιο παλιά διάβαζα περιοδικά ειδικού τύπου και μόλις κατάλαβα οτι πολλα δουλεύουν ψιλοέτσι, jenerwsa.Nikoubis είπε:Ενταξει, ορισμενα ειναι λιγο της πλακας, μερικα ομως εχουν μια βαση
ντακσ, για το ιντερνετ τα παραλές : εγώ έχω βαρεθεί να διαβάζω για το πόσο βρήκαν οι μισοί χρήστες την παρτσκάστερ που έψαχναν όλη τους τη ζωή και μετά από μερικούς μήνες να τη βρίσκω στις αγγελίες κοψοχρονιά. Ενθουσιασμός λέγεται, δεν είναι όλα βρώμικαΤο γελάς? Όπως τα αριέλ και τα καλλυντικά "πραγματική συνέντευξη". Για να μαστε ξεκάθαροι κιόλας όμως για αυτό το λόγο είναι άλλο πράμα η διαφήμηση και άλλο το review. Δεν κάνεις review το θεό, ενισχυτή κάνεις ας πούμε. Αποκλειεται να μην έχει λίγο θόρυβο, κανα κιλό παραπάνω ή κανα volume πιο φτηνιάρικο. Οπότε αν ο άλλος στα βρίσκει όλα τέλεια ή είναι πληρωμένος ή φανατισμένος και ότι γράφει πάνω τη μάρκα του θα στο βγάλει τέλειο ή είναι ο πρώτος του ενισχυτής και χάρηκαν τα αυτάκια του οπότε πάλι τίποτα δε σου λέει σαν κριτικη γιατί δεν έχει ιδέα. Για το ίντερνετ μιλάω κυρίως αλλά και για περιοδικά ακόμα. Και για άλλα προιόντα και όχι μόνο μουσικά.
+1blue είπε:πολλά έχουν βάση, αλλά αν ο τεσταριστής αποφαινόταν οτι "το μηχάνισμα δεν μπιστάει" δεν θα το διαβάζαμε σε ένα τέτοιο έντυπο και εκεί υπάρχει πρόβλημα. Πιο παλιά διάβαζα περιοδικά ειδικού τύπου και μόλις κατάλαβα οτι πολλα δουλεύουν ψιλοέτσι, jenerwsa.
Ναι βρε αφού και αυτό λέωΕνθουσιασμός λέγεται, δεν είναι όλα βρώμικα![]()
ΜΑΝΤΑΡΑ τα εκανες αρχηγε! ;Dο παλιος Fender Champ έχει 6L6, είναι διαφορετικός από τον Pro Jr που έχει 12ΑΧ7, και έχει διαφορετικό Fender ήχο από αυτόν (τον Fender ήχο) του Pro, αλλά δεν μοιάζει με τον (Fender) ήχο του Twin Reverb
Το καλύτερο είναι οτι τους είχα και τους 2 ;DSuperfunk είπε:ΜΑΝΤΑΡΑ τα εκανες αρχηγε! ;D
Eπιπλέον, εγώ μιλάω για τον Champ 12 (που έχω) και έχει 2 12ΑΧ7 κ 1 6V6 και είναι 12Wο παλιος Fender Champ έχει ΜΙΑ 6V6 & MIA 12AX7 εβγαζε 5 βαττ
Gibson Les Paul Standard '60s Figured Top 2022 Iced Tea
€2,000
Αθήνα
Fender Jimi Hendrix Artist Series Tribute Stratocaster 1997 (USA)
€2,800
Ηράκλειο
Λαμπάτος ενισχυτής Fender Vaporizer
€380
Καλλιθέα
Fender Custom Shop Limited Edition '63 Stratocaster
€4,500
Αθήνα
Fender Redondo Player LH_NAT [ΑΡΙΣΤΕΡΗ]
€255
Θεσσαλονίκη
Fender Stratocaster USA 50th anniversary