Βρε ναι, αλλά καλύτερα να πας για νέο μπράτσο, και στα 600 ευρώ μπάτζετ, το κόστος είναι πάνω από το μισό.Και αυτό επισκευάζεται, αλλά πάει πολλά το "μαλλί".
Γίαυτο μιλώ για άχρηστη κιθάρα. Η μισή θα θέλει πέταμα…
Βρε ναι, αλλά καλύτερα να πας για νέο μπράτσο, και στα 600 ευρώ μπάτζετ, το κόστος είναι πάνω από το μισό.Και αυτό επισκευάζεται, αλλά πάει πολλά το "μαλλί".
Ναι, βέβαια αν αφορά σε κάνα vintage "επώνυμο" κούτσουρο (χτύπα ξύλο) εκεί θες δεν θες τα σκας και λες και ένα τραγούδι.Βρε ναι, αλλά καλύτερα να πας για νέο μπράτσο, και στα 600 ευρώ μπάτζετ,
Δε μου αρεσει γενικα να σχολιάζω αγγελίες άλλων, αλλα 800άρικο για H1 δεν θα έδινα (προτιμότερες οι CP που ανέφερε ο kpeyos και ας είναι mim), ειδικά με το (επίφοβο κατ'εμε) σπάσιμο στο headstock.
Γιατι δεν σου αρέσουν οι Η1? Και οι πρώτης γενιάς το ίδιο?Δε μου αρεσει γενικα να σχολιάζω αγγελίες άλλων, αλλα 800άρικο για H1 δεν θα έδινα (προτιμότερες οι CP που ανέφερε ο kpeyos και ας είναι mim), ειδικά με το (επίφοβο κατ'εμε) σπάσιμο στο headstock.
Αν πας σε μεταχειρισμένη που δεν θα τη δεις, τότε αναγκαστικά καλή τη πίστει. Το βίντεο βοηθάει όπως είπε και ο @gkourmoul1, αξιολογήσεις αν υπάρχουν πχ στο Reverb είναι επίσης αρκετά ενδεικτικές.Στην πραξη πώς τα επιβεβαιώνει καποιος αυτα;
Γιατι δεν σου αρέσουν οι Η1? Και οι πρώτης γενιάς το ίδιο?
Το θέμα είναι γιατί να του αρέσουν κάποιου αυτές οι κιθάρες. Σώματα από δεκαεφτά κομμάτια ξύλο, απαίσιοι μαγνήτες, χάλια φινίρισμα. Ένα USA στο headstock δεν αξίζει από μόνο του τόσα χρήματα.Γιατι δεν σου αρέσουν οι Η1? Και οι πρώτης γενιάς το ίδιο?
(δεν διάβασα για το σπάσιμο στο headstock)
Χίλιες φορές το προτιμώ σε σχέση με τα χίλια στρώματα μπογιάς των ΜΙΜ.χάλια φινίρισμα
Καλύτερα πολυεστέρας (που δεν είναι και ιδιαίτερα παχύς στις εδώ που τα λέμε) παρά αγυαλιστο νίτρο που σου μένει στα χέρια μόλις ιδρώσεις και η ποιότητα είναι λες και την έβαψε την κιθάρα μεθυσμένη μαϊμού?Χίλιες φορές το προτιμώ σε σχέση με τα χίλια στρώματα μπογιάς των ΜΙΜ.
Με τη highway one έχω διαφορετική εμπειρία. Μου αρέσει το πολυ λεπτό φινίρισμα, και η γενικότερη αίσθηση. Εντελώς τυχαία, ύστερα από ανταλλαγή, σήμερα το μεσημέρι απέκτησα μια του 2002, και είμαι πολύ πολύ ικανοποιημένος από το πως κουδουνίζει και από την συνολική αίσθηση στο χέρι. Παίζει σαν ακριβή στρατ. Και 2-3 άλλες που έχω πιάσει (όλες με μικρό headstock) είναι πολύ αξιόλογες.
Ευχαριστώ !Μεγειες και καλοπαιξιμη. Εγω απο αυτες που δοκιμασα ολες αν θυμαμαι σωστα είχαν μεγάλο '70s headstock (που μου αρεσει γενικα, για αυτο νομιζω το θυμαμαι). Οι μαγνήτες της ποσο hot σου φαινονται?
Εγώ πιάστηκα από το ''μέταλ'' που ανέφερε και τον κατεύθυνα σύμφωνα με τα γούστα μου και την εμπειρία μου μακριά από κλασική στρατ και από FR.Ρε αγόρια έχει πάρει χαμπάρι τελικά κάποιος τι ακριβώς θέλει ο OP; Είναι για μονοπήνιους, θέλει κάτι HSS και πιθανώς κάνα στυλ Floyd - super strat κατάσταση- πάει προς Gibson μεριά, τι;
Γιατί ξεκίνησε με κλασική strat και δεν μας διαφώτισε στην εξέλιξη...