InfraVision - "When Everything Is Worth".

RadioSilence

Νέο μέλος
Καλησπέρα παιδιά !

Αποφάσισα να σας παρουσιάσω την μπάντα μου . Είμαστε έναμιση χρόνο ενεργοί και εχει κάτι μήνες που κάναμε το πρώτο μας αλμπουμ. Δεν ξέρω τι άλλο να πω  , παρα μόνο να σας παρουσιάσω κάποια κλιπς που εχουμε ανεβάσει απο το cd.

Καλη ακρόαση λοιπόν!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
RadioSilence είπε:
Καλησπέρα παιδιά !

Αποφάσισα να σας παρουσιάσω την μπάντα μου . Είμαστε έναμιση χρόνο ενεργοί και εχει κάτι μήνες που κάναμε το πρώτο μας αλμπουμ. Δεν ξέρω τι άλλο να πω
Να σου πουμε εμεις τοτες  :D

Εξαιρετικοι - απλα  ;)

και ευχομαι τα καλυτερα !!!

Πολύ καλοί !!! Επίσης πολύ ωραίο το εξώφυλλο του αλμπουμ!!!

Να τα 100στήσετε τα άλμπουμ!!!! ;D ;D

Όχι το στυλ μου αλλά πολύ καλοί. Μπράβο σας.

Ακολουθεί πολύ άσχετη ερώτηση - αλλά θα βάζατε στις επιρροές σας τους Muse; Έτσι από περιέργεια, επειδή άκουσα κάποια στοιχεία...

messalion είπε:
μισαλοδοξε - ωραια ευχη ρε :D μονο 100 αντιτυπα τους ευχεσαι ?  ;D ;D
;D ;D ;D ;D

Ε αν το πάμε με αντιτυπα μακάρι τα παιδια να τα εκατομμυριάσουν!!! ;D

Ευχαριστούμε για τα πολυ καλά σας λόγια ! :)

Μας δίνουν κουράγιο και όρεξη για να συνεχίσουμε !

RayDTutto είπε:
Όχι το στυλ μου αλλά πολύ καλοί. Μπράβο σας.

Ακολουθεί πολύ άσχετη ερώτηση - αλλά θα βάζατε στις επιρροές σας τους Muse; Έτσι από περιέργεια, επειδή άκουσα κάποια στοιχεία...
Muse ? Απότι ξέρω κανενας από τα παιδιά δεν ακούει ..(εκτός άμα το κάνει κρυφά ) :PΣε γενικές γραμμές καφρομεταλάδες είμαστε όλοι (και satriani για να σολαρω ) ;),  αλλα δεν είμαστε κολλημένοι σε απόψεις  του τύπου : τι ? θα βαλουμε ηλεκτονίλες σε μέταλ κομμάτι ?

Αυτή η ελευθερία στον πειραματισμό μας απέδωσε αυτο το στυλ που γράφουμε . Κάτι μοντέρνο για τα δικά μου 'μεταλ' δεδομένα τουλάχιστον .

RadioSilence είπε:
Muse ? Απότι ξέρω κανενας από τα παιδιά δεν ακούει ..(εκτός άμα το κάνει κρυφά ) :P

Σε γενικές γραμμές καφρομεταλάδες είμαστε όλοι (και satriani για να σολαρω ) ;),  αλλα δεν είμαστε κολλημένοι σε απόψεις  του τύπου : τι ? θα βαλουμε ηλεκτονίλες σε μέταλ κομμάτι ?

Αυτή η ελευθερία στον πειραματισμό μας απέδωσε αυτο το στυλ που γράφουμε . Κάτι μοντέρνο για τα δικά μου 'μεταλ' δεδομένα τουλάχιστον .
Κάπου μου φάνηκε ότι άκουσα κάτι που μου τους θύμισε. Δεν είμαι και φανατικός τους, απλώς έτσι μου πέρασε μια ηχητική μυρωδιά... ;)

RayDTutto είπε:
Κάπου μου φάνηκε ότι άκουσα κάτι που μου τους θύμισε. Δεν είμαι και φανατικός τους, απλώς έτσι μου πέρασε μια ηχητική μυρωδιά... ;)
Αυτή είναι και η γοητεία της μουσικής .. Να μυρίζει διαφορετικά για τον καθένα ! ;)

gpiad είπε:
Και gαμω! \w/  :D

live ποτε?
Να 'σαι καλα φίλε !Είχαμε πριν κανα 3 εβδομάδες στη Λάρισσα  και κανονίζουμε για Ιούνιο - Ιούλιο στη θεσ/νικη ( αν όλα πάνε καλά ). Θα ενημερώσω ! :)

Μπράβο και πάλι μπράβο.

Εξαιρετικός σύγχρονος ήχος, εξαιρετική δουλεία στον ήχο από τεχνικής πλευράς (ειδικά το μπάσο στο Reversing the frame, fuck yeah), εξαιρετικό εξώφυλλο, αα δεν ξέρω αν σου είπα, εξαιρετικοί.  ;D

Όταν παίξει κανά live πρός Αθήνα πλευρά, ρίξε μια threadιά  ;D (εκ του ζεμπεκιά ένα πράγμα).

Μια παρατήρηση κυρίως γούστου. Λίγο προσοχή στα samples μαζί με τα καθαρά φωνητικά και τις πιο μελωδικές κιθάρες γιατί φλερτάρει με τους Linkin Park και αυτό για καφρομεταλλάδες είναι ντροπής πράμα  ;D.

theoctapus είπε:
Μπράβο και πάλι μπράβο.

Εξαιρετικός σύγχρονος ήχος, εξαιρετική δουλεία στον ήχο από τεχνικής πλευράς (ειδικά το μπάσο στο Reversing the frame, fuck yeah), εξαιρετικό εξώφυλλο, αα δεν ξέρω αν σου είπα, εξαιρετικοί.  ;D

Όταν παίξει κανά live πρός Αθήνα πλευρά, ρίξε μια threadιά  ;D (εκ του ζεμπεκιά ένα πράγμα).

Μια παρατήρηση κυρίως γούστου. Λίγο προσοχή στα samples μαζί με τα καθαρά φωνητικά και τις πιο μελωδικές κιθάρες γιατί φλερτάρει με τους Linkin Park και αυτό για καφρομεταλλάδες είναι ντροπής πράμα  ;D.
Πολλά ευχαριστώ theoctapus ! Εχω το φανταρικο στη μέση του καλοκαιριού οπότε είναι δυσκολο το live στην Αθήνα στο τρέχον έτος .Ως προς τα καθαρά φωνητικά και τα samples,  δεν φλερτέρεις μόνο με linkin park , αλλά και με πάρα πολλά συγκροτήματα που ασχολούνται με την ανάμιξη μοντέρνων και ηλεκτρονικών σημείων στη μέταλ μουσική . Και αυτο συμβαίνει εξαιτίας του κοινού παρονομαστή , του πειραματισμού.

Στην τελική η παρθενογέννεση στη μουσική είναι και κάτι δύσκολο !

Και παλι ευχαριστω ! :)

Trending...

Νέα θέματα

Back