Ηλεκτρική ως 1000 ευρώ

Apatilos

Θαμώνας
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω καινούρια κιθάρα ως 1000 ευρώ.Παίζω 4 χρόνια και την θέλω κυρίως για malmsteen και blues.Περισσότερο σκέφτομαι για fender με 3 μονούς μαγνήτες.Ο ενισχυτής μου είναι άθλιος αλλά θα τον αλλάξω λίγο αργότερα μια και την παλεύω με το pod προς το παρόν.

Welcome  :)

Το προφανές είναι μια Malmsteen signature. Επίσης μπορείς να κοιτάξεις για American Standard και Classic Player και αργότερα αλλάζεις και μαγνήτη/ες αν θες.

Αν δε σε χαλάει, μπορείς να κοιτάξεις να βρεις μεταχειρισμένη Malmsteen signature. Καινούρια πρέπει να είναι γύρω στα 1,400 Ευρώ.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Κατ΄αρχήν ευχαριστώ για το καλοσόρισμα και για την άμεση απάντηση.Η malmsteen κάνει 1550 από έξω δυστυχώς.Ακριβώς αυτές που σκέφτομαι είπες american standard και classic player 50s ή 60s με αλλαγή μαγνητών αργότερα.Αξίζει η διαφορά τιμής της american με τις classic player;

Να΄σαι καλά  :)

Apatilos είπε:
Ακριβώς αυτές που σκέφτομαι είπες american standard και classic player 50s ή 60s με αλλαγή μαγνητών αργότερα.Αξίζει η διαφορά τιμής της american με τις classic player;
Καλή ερώτηση. Έχει συζητηθεί αρκετά στο φόρουμ στο παρελθόν* αλλά λάβε υπόψη οτι έχει βγει νεα έκδοση της american standard. Δεν θυμάμαι αν την έχω δοκιμάσει (ασχολίαστο) αλλά δες την οπωσδήποτε γιατί έχει λάβει πολυ θετικά σχόλια γενικά σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση.

Μια malmsteen πάντως που είδα στο dv247 έχει 1,300κάτι Ευρώ...ίσως να μάζευες τα λεφτά να πας μια και έξω για τη signature? Την έχεις δοκιμάσει; Έχει τα scalloped τάστα και ίσως δε σε βολέψει πάντως.

*μπορείς να ψάξεις σε παλιότερα θέματα για τα συγκεκριμμένα keywords κάνοντας κλικ στα αριστερά του google search στο εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού  ;)

Toν Ιανουάριο την είχα αγοράσει 850 αγαπητέ Τσερεμόνη  8). Βέβαια την πούλησα

αργότερα, δεν είμαι εγώ για κυριλέ κόλπα...

Δεν είχα τσεκάρει στο dv247... :o Δεν την έχω δοκιμάσει δυστυχώς.Πρέπει να πάω στον Στόλλα.Αν με βολεύει το scalloped θα κάνω υπομονή αφού και η american με αλλαγή σε μαγνήτες στα ίδια λεφτά θα βγει τελικά αλλιώς αν δεν βολεύει θα δοκιμάσω τις άλλες.Θα κάνω και ένα search το forum για classic player vs american να δω τι έχει ειπωθεί.Γενικά είχα στο μυαλό μου τιμές thomann..Άρα μπορώ να δοκιμάσω και deluxe

H american standard είναι κιθαράκλα. H CP ποτέ δεν μου έκατσε (προσωπική γνώμη).

χωρίς να γνωρίζω τον ιδιοκτήτη, είδα τυχαία την παρακάτω αγγελία σε άλλο forum για μια malmsteen:

http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=NukeC&op=ViewDetail&id_ads=13174

Καλό είναι να δεις κι ένα καλό ενισχυτή εάν αυτός που έχεις δεν σου ακούγεται καλά. Ο ενισχυτής είναι σημαντικότατος παράγοντας στον ήχο του κιθαρίστα. Με την πεταλιέρα ως προενίσχυση σώζεται λίγο ο ήχος αλλά η καμπίνα και τα μεγάφωνα δίνουν την τελική χροιά.

Παιδιά τον ρώτησα εξαρχής για το αν σκέφτεται τη λύση του μεταχειρισμένου. Το προσπέρασε οπότε δεν. Στην τελική αν πάει για μεταχειρισμένο η πρώτη επιλογή του θα είναι η malmsteen και όχι η deluxe.

Jasemeister είπε:
Παιδιά τον ρώτησα εξαρχής για το αν σκέφτεται τη λύση του μεταχειρισμένου. Το προσπέρασε οπότε δεν
Μην είσαι και σίγουρος....το έχει ζεστό με την εγγύηση ffmakis και 500 ευρώ κάτω.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά δεν θέλω μεταχειρισμένη προτιμώ να περιμένω να μαζέψω λεφτά για καινούργια αν τελικά καταλήξω στη malmsteen

Κοιταξε η Malmsteen ειναι ιδιαιτερο οργανο.

Δεν ξερω αν θα σε βολεψει η scalopped ταστιερα, αλλα για μενα στα ιδια λεφτα μπορεις να βρεις αλλη strat (οχι αναγκαστικα Fender) που να ειναι σαφως ανωτερη.

Εφοσον εχεις τη δυνατοτητα να διαθεσεις 1300 ευρω θα σου προτεινα και μια λυση τυπου Carvin.

Τωρα αν θες ντε και καλα Fender ριξε μια ματια και στη Standard. Θα σου κοστισει γυρω στα 1000 ευρω. Εγω ειμαι κατοχος του 2008 μοντελου και ειναι πολυ καλο οργανο καταληλο και για blues αλλα και για περισσοτερα.

Για deluxe δεν ειμαι τοσο σιγουρος αν θα σου κατσουν οι noiseless μαγνητες.

Πράγματι την scalloped την φοβάμαι λίγο γιατί λένε ότι θέλει καλή ακρίβεια.Τώρα για τις άλλες(αν καταλήξω εκεί) μπορώ να μείνω και με τους μαγνήτες της american standard πχ και να μάζευα μετά για ενισχυτή αντί για μαγνήτες καλύτερα λέτε;Γιατί έχω έναν marshall 15 cdr & line 6 pocket pod

Οπα τοτε!!

Θες να δωσεις 1300 ευρω για κιθαρα και να την ακους μεσα απο τον MG-15.

Μεγαλο κριμα! Και δε θα καταλαβεις καμια διαφορα ειτε ''κουμπωσεις'' τη Malmsteen, ειτε τη CP ειτε τη mexican ειτε την American made by Mexicans...

Για μενα αυτο που χρειαζεσαι για να παιξεις blues και οτι αλλο τραβα η ορεξη σου ειναι ενας καλος ενισχυτης.

Δωσε 800 ευρω για εναν ενισχυτη.

Και σου μενουν 500, 600 ευρω για μια κιθαρα. Εχει ξαναειπωθει αλλα στο τονιζω.

Fender Custom Shop + Marshall MG 15 = αθλιο αποτελεσμα

Squire bullet strat + Fender Deluxe Reverb (η βαλε οτι αλλο ποιοτικο θες) = πολυ καλο αποτελεσμα...

Ναι είναι αλήθεια απλά έλεγα να πάρω πρώτα κιθάρα και μετά ενισχυτή αλλά δεν θα την παλεύω λες έτσι μέχρι να πάρω,ε;

Trending...

Νέα θέματα

Back