Ok φίλε κανένα πρόβλημα! Σου εύχομαι αυτό το χρόνιο πρόβλημα να μη σου περάσει ποτέ! :lol:
Σοβαρά τώρα... Το πρόβλημά σου με απασχολεί και μένα. Μήπως σε πιάνει αυτό το αίσθημα όταν ακούς κάτι καταπληκτικές παραμορφώσεις στους αγαπημένους σου δίσκους, και αναρωτιέσαι πότε επιτέλους θα πετύχεις και συ αυτό τον ήχο; Μάλλον δεν θα πρέπει να απελπίζεσαι! Κατά την ταπεινή μου γνώμη η μισή παραμόρφωση είναι τα πετάλια και η άλλη μισή είναι μηχανήματα, ενισχυτές, φίλτρα, κομπρέσσορες, expanders και τελική παραγωγή. Πράγματα τα οποία δυστυχώς για τους πολλούς δεν είναι και τόσο εύκολο να τα έχουν.
Η πεταλιέρα που δουλεύω τα τελευταία τρία χρόνια (Korg AG-1500) με αφήνει αρκετά ικανοποιημένο. Απ΄τη στιγμή δε που έβαλα και μια φέτα κομπρέσσορα Behringer ο ήχος βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο. Αν προσθέσεις και τα δυο πεταλάκια, Chorus και EQ που έχω πριν από αυτά, αμέσως μετά την κιθάρα, έχω καταλήξει σε έναν ήχο που να μου αρέσει πιο πολύ από παλιά. Όποτε δε πάω σε studio, ή σε λαιβάδικο που έχουν Radall στήνω ένα μικρό πάρτι.
Πές τι εξοπλισμό έχεις εσύ, γιατι με ενδιαφέρει να κάνω σύγκριση...