Ακριβώς. :wink:Μια fender με έναν μαγνήτη Seymour Duncan JB και ένας λαμπάτος Marshall είναι ο συνδιασμός που θες.
Για το πρώτο πραγματικά δεν το ήξερα@boukaw7: Μα ο Cube είναι emulation φάση και μάλιστα πολύ καλύτερη κατά την γνώμη μου από την αντίστοιχη της Behringer αλλά και από τα φθηνά μοντέλα της Line6 (Spider κλπ). :wink:
@treloagori: Τι εννοείς καλύτερη λύση? Σε σχέση με τι? και ο JMP-1 λαμπάτη προενίσχυση είναι και μάλιστα από τις πιο ποιοτικές. (Και οι δύο κιθαρίστες των maiden παίζουν με αυτές ακριβώς τις προενισχύσεις και με Marshall λαμπάτους τελικούς.)
Δυστιχώς δεν μπορώ να σου προτείνω συγκεκριμένες ρυθμίσεις γιατί δεν έχω δουλέψει τον συγκεκριμένο ενισχυτή.
Πάντως εγώ επειδή χρησιμοποιώ κυρίως το JMP-1 (για εντελώς άλλους ήχους βέβαια)' date=' όταν έχω δοκιμάσει να πετύχω ήχο maiden (επειδή είχα αυτήν την απορία και εγώ :wink: ), τον πέτυχα κατα 90%, και το λέω χωρίς καμμία υπερβολή. Τώρα για τους KISS το σίγουρο είναι ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει κάποιος είναι να μειώσει το gain...Για το δεύτερο θα πω ότι έχεις δίκιο αν και επειδή kiss και maiden ήχος δεν πολυέχουν σχέση δεν ξέρω κατά πόσο έχοντας τον jmp1 θα κάνει την δουλειά που θέλει. Εξάλλου μην ξεχνάς ότι οι maiden τουλάχιστον (για τους kiss δεν ορκίζομαι κιόλλας) ότι μηχανήματα έχουν τα έχουν heavily modified (χώρια όλοι όσοι τρέχουν στα στούντιο και στα live)
Και φυσικά η τιμή ξεφεύγει για όλο αυτό (μαγνήτες jcm-1 κτλ)' date=' που προτιμότερο θα ήταν να πάρει σιμ (pod) και να προσεγγίζει περισσότερους ήχους και να κατεβάζει από το site συνεχώς καινούριους έτσι; :wink:[/quote']
Ε φυσικά ξεφεύγει... και πολύ μάλιστα... η τσεπούλα μου το ξέρει...![]()
Ένα POD XT είναι μια καλή λύση γενικά, μιας και τα κάνει όλα κατά 60-70%. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι πραγματικά πιστεύω ότι και το cube είναι εξίσου καλό... Απλά δεν έχει την ευκολία των έτοιμων ήχων και θέλει πιο πολύ ψάξιμο. Δεν ξέρω. :roll: