Όταν λές άκρη εννοείς αντίγραφα?Ενδιαφέρομαι για ήχους ΑΚΑΙ. Υπάρχει κανείς να γνωρίζει καμιά άκρη;
Πιστεύω ότι η ερώτηση μου είναι σαφέστατη για ένα forum που αφορά μουσικούς (και όχι μόνο). Αν θα γύρευα "αντίγραφα" σε ένα τέτοιο forum θα ήμουν -τουλάχιστον- αφελής. Οπότε' date=' σ' ευχαριστώ για την υπόδειξη Lampiris, (αν και μάλλον είναι λίγο άτοπη).[/quote']
Όταν κάποιος ψάχνει να βρεί καμιάν άκρη να με συμπαθάς αλλά πολύ εύκολα μπορεί να παρεξηγηθεί.Γιατί η ερώτησή σου δεν ήταν και πολύ συγκεκριμένη π.χ για κάποιο κατάστημα,φτηνά sample CD's, free samples κλπ.Συγνώμη λοιπόν εάν σε παρεξήγησα με την υποδειξή μου η οποία ήταν στον σωστό τόπο (όχι άτοπη) και στον σωστό χρόνο.(πρέπει να προλαβαίνουμε το κακό εν τη γεννέση του).
Δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη δεν θέλω να το πάρεις προσωπικά αλλά νομίζω ότι όλοι θα πρέπει να "σεβόμαστε" τον χώρο που φιλοξενεί τις απόψεις μας.Έχεις δίκιο Lampiris. Ζητάω συγνώμη.
Το συγκεκριμένο Sample CD είναι σε AKAI format για να χρησιμοποιηθεί από AKAI Sampler.Σε ευχαριστώ πολύ λαμπίρη εν λόγω του ότι κατάλαβα οτι είσαι αρκετά ενεργό μέλος σε αυτό το φόρουμ.δηλαδή κάποια προγράμματα που έχω ψάξει και έχω προμηθευτεί (Instruments) και πιο συγκεκριμένα πχ ένα (Akai World .....) (βλέμε σελίδα http://www.ilio.com/sonicreality/worldtraveler/ ) μπορώ να το χρησιμοποιήσω με το κλαβιέ (m-audio axiom 49) που ακόμα περιμένω βέβαια να το παραλλάβω? :evil:
Μπας και ξέρει κανένας κάποιο site στο οποίο θα βρω free style για AKAI??
Αυτά που θέλεις δεν τα λένε styles αλλά "λούπες" και όντως υπάρχουν και για Akai, αν και είναι λίγο παλιά σαν ύφος. Πιο σύγχρονα προγράμματα που διαχειρίζονται λούπες (όπως το Acid) έχουν αντίστοιχα πιο σύγχρονου ύφους λούπες.εννοώ ρυθμούς (disco pop rock κτλ)![]()