selfservice
Θαμώνας
Γιατι το λες αυτο?grorig είπε:Για τον Blackstar,είναι αρκετοί οι λόγοι που θα με απέτρεπαν να τον αγοράσω.
Γιατι το λες αυτο?grorig είπε:Για τον Blackstar,είναι αρκετοί οι λόγοι που θα με απέτρεπαν να τον αγοράσω.
Νομιζω οτι ειναι καλα τα λεφτα για να δω το φως το αληθινο..Ποσα παραπανω χρειαζονται για να παρω καποιον πολυ καλο ενισχυτη κι αυτος τι μαρκα θα ειναι?Π.χ ο mesa triple rectifier που παιζω που και που στο στουντιο που παω δεν μου αρεσει οσο ο Blackstar απο θεμα ηχου.(Μην πεσετε να με φατε) ;D Γουστα ειναι αυτα...Προτιμω να παιζω με τον Engl που ειναι στημενος πιο διπλα..BOB10LAMIA είπε:Σιγουρα μην παρεις κανεναν απο αυτους....θα μετανιωσεις σε 2 μηνες το πολυ(τα επαθα
πριν απο σενα....)
Ειναι χαμηλης ποιοτητας....
Για μενα μαζεψε λεφτα και παρε κατι καλυτερο που θα το κρατησεις
Υγεια σε ολους!!!!
Για το θέμα της αξιοπιστίας δεν έχω άποψη,γιατί απλά δεν τον έχω στη κατοχή μου,κι εφόσων δεν τον χρησιμοποιώ δεν ξέρω αν βγάζει προβλήματα και ποιά.selfservice είπε:Γιατι το λες αυτο?Ξερεις κατι που πρεπει να ξερουμε κι εμεις πριν την αγορα?Ειναι θεμα αξιοπιστιας?
Νομιζω πως δεν επειρεαζεις τον τιτλο του θεματος γιατι εχεις τις δικιες σου ιδεες όπως ο καθενας μας εδώ μεσα.Θα ηθελα να ακουσω την αποψη καποιου που θα απερριπτε την εν λογο αγορα αυτου του ενισχυτη και που προφανως εχει δοκιμασει και εχει ψαχτει με περισσοτερους ενισχυτες(γιατι μην φανταστεις ότι εγω εχω δοκιμασει κι εχω ακουσει ουτε το 5% της αγορας και πολύ λεω..)Οι γνωμες και τα γουστα είναι υποκοιμενικα οκ, αλλα σιγουρα θα με ενδιεφερε η αποψη πολλων εδώ μεσα,ώστε να κανω κατι σωστο και να μην το μετανιωσω αργοτερα.Δεν ειμαι κολλημενος με την Blackstar την οποια μεχρι πριν κανα 6μηνο δεν ηξερα καν σαν εταιρεια.Σιγουρα μπορουν να φανουν χρησιμα αυτά που θα πεις γιατι δεν εχω μεγαλη εμπειρια στον χωρο των ενισχυτων…οποτε αν θες κι εσυ..σ’ακουω..grorig είπε:Για το θέμα της αξιοπιστίας δεν έχω άποψη,γιατί απλά δεν τον έχω στη κατοχή μου,κι εφόσων δεν τον χρησιμοποιώ δεν ξέρω αν βγάζει προβλήματα και ποιά.
Πάντως δεν έχω ακούσει κάτι,που να τον χαραχτηρίζει αναξιόπιστο.
Θέλοντας να παραμείνω συνεπής στον τίτλο του θέματός σου,είπα την πρότασή μου συνυπολογίζοντας: τον ήχο, τα χρήματα που διαθέτεις,και την ανάγκη σου να παίζεις διαφορετικά στύλ.
Απέφυγα να εστιάσω στον Blackstar και ν'αναπτύξω τους λόγους που με απέτρεψαν (και με αποτρέπουν) να τον αγοράσω,αφ'ενός για να μην είμαι εκτός του αρχικού θέματος,αφ'ετερου γιατί αφορά τις προσωπικές μου προτιμήσεις,προτεραιότητες και εκτιμήσεις,οι οποίες μπορει να μην σε αγγίζουν καν.
Αν όμως πιστεύεις ότι σε βοηθάει να σου πώ τους λόγους αυτούς,μπορώ να το κάνω
Δοκίμασα το κεφάλι, με την καμπίνα της Blackstar 4x12, με Stratocaster του '92 H-S-S, και JEM 7V-WH '94, master volume περίπου στο 6-7selfservice είπε:Νομιζω πως δεν επειρεαζεις τον τιτλο του θεματος γιατι εχεις τις δικιες σου ιδεες όπως ο καθενας μας εδώ μεσα.Θα ηθελα να ακουσω την αποψη καποιου που θα απερριπτε την εν λογο αγορα αυτου του ενισχυτη και που προφανως εχει δοκιμασει και εχει ψαχτει με περισσοτερους ενισχυτες(γιατι μην φανταστεις ότι εγω εχω δοκιμασει κι εχω ακουσει ουτε το 5% της αγορας και πολύ λεω..)Οι γνωμες και τα γουστα είναι υποκοιμενικα οκ, αλλα σιγουρα θα με ενδιεφερε η αποψη πολλων εδώ μεσα,ώστε να κανω κατι σωστο και να μην το μετανιωσω αργοτερα.Δεν ειμαι κολλημενος με την Blackstar την οποια μεχρι πριν κανα 6μηνο δεν ηξερα καν σαν εταιρεια.Σιγουρα μπορουν να φανουν χρησιμα αυτά που θα πεις γιατι δεν εχω μεγαλη εμπειρια στον χωρο των ενισχυτων…οποτε αν θες κι εσυ..σ’ακουω..![]()