doubletrouble
Της παρέας
Σκεφτομαι να φτιαξω μια strat, και επειδη δεν χρησιμοποιω ποτε τρεμολο, λεω να φτιαξω μια hardtail.Θα ηθελα τη γνωμη των guru του forum για τις οποιες ηχητικα διαφορες μεταξυ hardtail και τρεμολο.
δεν θα τελεκαστεριζη ομως?mscmkr είπε:Αν είσαι σίγουρος ότι δεν θα χρησιμοποιήσεις tremolo, τότε σίγουρα hardtail και αν μπορείς string-through.
+1000Ksekourdistos είπε:Αν θες hardtail γιατι δεν πας σε τελε? οι hardtail εχουν περισσοτερο sustain και πιο γεματο τονο
Σαν tele με αδυναμο bridge μαγνητη (και πιο πριμο neck) ακουγεται,απλα εχεις και τις in between θεσεις αλλα δεν ακουγονται και σπουδαια,αν θες κλασσικο ηχο στρατ παρε στρατ (αν δε γουσταρεις το τρεμολο βαλε και τα 5 ελατηρια και ρυθμησε το ωστε να ακουμπαει στο σωμα)doubletrouble είπε:Τele εχω! Αν ειναι να ακουγετai σαν tele...τοτε ακυρο!
mscmkr είπε:Αν είσαι σίγουρος ότι δεν θα χρησιμοποιήσεις tremolo, τότε σίγουρα hardtail και αν μπορείς string-through.
αυτο μπορεις να μου το εξηγησεις? ???Υπάρχουν επίσης μερικοί που προτιμούν την πρόσβαση στα ψηλά τάστα που τους παρέχει η στρατ ενάντια σε αυτή μιας Telly...
Δε μου λες, δικές σου είναι αυτές οι 2?Superfunk είπε:αυτο μπορεις να μου το εξηγησεις? ???
γιατι η ....προσβαση ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ιδια....(και στις δυο το σωμα ενωνεται με το μπρατσο στο 5ο ταστο απο το τελος της ταστιερας στο πανω σημειο του ενω ενωνονται στο 1ο ταστο απο το κατω σημειο του εχοντας ακριβως την ιδια προσβαση απο το κατω "κερατο")
![]()
![]()
Πρόσεξα πριν το γράψω. Ναι, στη φωτό φαίνεται ίδια από πάνω, από το κάτω σημείο (όχι το heel) υπάρχει μια μικρή διαφορά. Τουλάχιστον εγώ τη βρίσκω, ίσως δεν έπρεπε να το γενικεύσω... θα μου πεις, ποιος κατεβαίνει εκεί κάτω?Superfunk είπε:αυτο μπορεις να μου το εξηγησεις?