riotshield
Της παρέας
εμφανισιακα ειναι λιγο robocop, δεν ταιριάζει και πολυ με τη vintage εμφανιση των jaguar/jazzmaster
Mάστορα, πόσο πάει το σέρβις? Δίνεις εγγύηση στα 1000 σολίδια?Superfunk είπε:ενταξει..ειναι λιγο μπελαλιδικη και στην ΕΛΛΑΔΑ ο μονος που ξερει να τη σεταρει σωστα ειμαι....εγω... ;D ;D ;D
Η γέφυρα δεν είναι καθόλου δύσκολο να σεταριστεί. Ένας καλός 'μάστορας' θα τα καταφέρει.Superfunk είπε:ενταξει..ειναι λιγο μπελαλιδικη και στην ΕΛΛΑΔΑ ο μονος που ξερει να τη σεταρει σωστα ειμαι....εγω... ;D ;D ;D
αυτο γιατι το λες?εχoυν περασει απο τα χερια μου δεκαδες κιθαρες και απο τις 2 και οι αμερικανικες εχουν πολυ καλυτερο hardware απο τις Ιαπωνικες και γενικα λιγοτερα προβληματα στο σετ απ ,παντως αν γενικα καποιος ακολουθησει τις οδηγιες αυτες "to a t" θα ειναι οκΑναφέρομαι στις USA... στις Japan είναι πιο εύκολα τα πραματα...
κοιτα δεν υπαρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ αν η κιθαρα ειναι σεταρισμενη σωστα ,δοξα τω θεω εκατονταδες ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΙ ηχοι εχουν παραχθει απο JM & JG χωρις καμμια μετατροπη,και οπως ειπα να καποιος εφαρμοσει κατα 100% τις απλουστατες οδηγιες στο λινκ που εδωσα θα ειναι μια χαρα.Και οι Classic Player;
The Classic Player Jazzmaster Special guitar updates our famous Jazzmaster model with several thoroughly modern improvements, including hotter pickups, a new Adjusto-Matic™ bridge, a 9.5” fingerboard radius and a neck pocket with increased back-angle for improved stability and sustain.elavd είπε:Το ίδιο πρόβλημα έχουν όλες οι JM & JG;
Και οι Classic Player;
ΥΓ: Σκέφτομαι να ανοίξω ένα θέμα σχετικά με το τι διαφορά έχει μια CP Jazzmaster από μια Αμερικάνικη η Γιαπωνέζικη κάποια στιγμή...
Είμαι της άποψης ότι αν θες τον original ήχο μιας Jaguar/Jazzmaster πρέπει να πας σε USA. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια... Οι Classic Player παλι μειονεκτούν στα ηλεκτρικά (+μαγνήτες και, το σημαντικοτερο) και κλασικα ξύλα και βαφή.elavd είπε:Το ίδιο πρόβλημα έχουν όλες οι JM & JG;
Και οι Classic Player;
ΥΓ: Σκέφτομαι να ανοίξω ένα θέμα σχετικά με το τι διαφορά έχει μια CP Jazzmaster από μια Αμερικάνικη η Γιαπωνέζικη κάποια στιγμή...
that's the 'sickret'α,οκ ισως εχουν μια ρηχο neck pocket,κακα τα ψεμματα ομως το θελουν το shimming τους ολες οι κουκλες μια και επιτρεπει μεγαλη γωνια μεταξυ γεφυρας και... τρεμολου![]()