Καλα, δεν ξαναλεω για δισκετες. Να πω για optimization του 500 προ χριστου; msconfig και να παιρνεις τη λιστα με τα services ενα ενα να αρχισεις να απενεργοποιεις και τετοια; Γουσταρεις;
Άντε από εκεί βρε, μην αρχίσω τα DIR και τα CD τώρα.
Καλα, δεν ξαναλεω για δισκετες. Να πω για optimization του 500 προ χριστου; msconfig και να παιρνεις τη λιστα με τα services ενα ενα να αρχισεις να απενεργοποιεις και τετοια; Γουσταρεις;
Άντε από εκεί βρε, μην αρχίσω τα DIR και τα CD τώρα.
Ζωή στα υπόλοιπα σου components
Τωρα, με με βαλεις να αρχισω για ADAT και τετοια, που μου κλαιγεται ο αλλος για τους SSD, για τους SSD ρε πστ μου, και εμεις γραφαμε τοτε ΣΕ ΒΙΝΤΕΟΚΑΣΣΕΤΕΣ, στη μιση εγραφες thrash metal και η αλλη μιση ειχε τον ψαλτη στο καμικαζι αγαπη μου.
Τι σημαίνει δηλαδή όχι write?
1. βάζεις ένα δίσκο συστήματος. Δεν θα γράφει, δεν θα έχει temp files, δεν θα σβήνεις ό,τι δεν χρειάζεσαι σήμερα και δεν θα γράφεις ότι θα σου χρειαστεί τις επόμενες μέρες?
2. Εσείς τα αρχεία σας τα σημαντικά docs κλπ πού τα σώνετε?
Τις δουλειές σας πχ μουσικά?
Τα daws σας?
Τις βιβλιοθήκες με samples?
Στο φινάλε κατεβασε ενα προγραμμα να σου λεει πόσα writes εχει κανει ο SSD
Η σημερινή τεχνολογία είναι για να χαλάει.Απο αυτοκίνητα μέχρι ssd ... Θεωρήστε τα αναλώσιμα και όλα μια χαρά.
Ο συνολικός χώρος αποθήκευσής στην κύρια μονάδα μου είναι περίπου 5 ΤΒ
Χρησιμοποιώ το 60% περίπου.
Το backup μου δεν το έχω υπολογίσει και το έχω σε μηχανικούς σκληρούς.
Έχω κάποια πράγματα -εγγραφα back up στο cloud.
Είμαι ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.
από αυτά που γράφω ανά καιρούς με έχουν χαρακτηρίσει έτσι και το δέχτηκα και το λέω και εγώ.Απορία....
...πολιτικά ή στον καβάλο? ?
δεν υπάρχει κατά τη γνώμη μου "το μόνο σωστό για όλους"Σαμη Παραγκα είπε:..........τελικά η μόνη σωστή καβάτζα, είναι τα κλάουντ?
Είτε τις κρατήσεις είτε τις πετάξεις....το ίδιο είναι.ε εντάξει
Νομίζω έχω φυλάξει δυο κούτες δισκέτες, 3.5 και 5 1/4. Δυστυχώς τις 8άρες τις σαβούρντισα.
Α έχω και μια κούτα zip, αλλά δεν νομίζω να έχω παράλληλο πουθενά
Σαμη Παραγκα είπε:..........τελικά η μόνη σωστή καβάτζα, είναι τα κλάουντ?
αναλόγως τα πολιτικά του φρονήματα