Εμένα τώρα γιατί μου έχει δημιουργηθεί η αίσθηση ότι αυτό αξίζει να πληρώσω για να το μάθω?spy είπε:Μην τολμήσεις να απαντήσεις γιατί θα προβώ σε αποκαλύψεις για το τι έπαιζες όταν δοκίμαζες ενισχυτές το 1990... ;D ;D ;D
Εμένα τώρα γιατί μου έχει δημιουργηθεί η αίσθηση ότι αυτό αξίζει να πληρώσω για να το μάθω?spy είπε:Μην τολμήσεις να απαντήσεις γιατί θα προβώ σε αποκαλύψεις για το τι έπαιζες όταν δοκίμαζες ενισχυτές το 1990... ;D ;D ;D
+1000not bad, αλλά τίποτε ενδιαφέρον. Ακούγονται όπως ακούγονται δεκάδες άλλες μπάντες που κινούνται σε αντίστοιχο ύφος. Επιπλέον, γνώμη μου είναι ότι το βαρύ πυροβολικό του chad smith κάπου "κλωτσάει" μέσα σε αυτο το μουσικό context.
έχει δίκαιο ο Trigga, πρέπει να μυρίζει και λίγο disko...Yπάρχει ένα DVD από μια συναυλία του George Duke στο Τόκιο, που είναι όλα τα λεφτά, funk, jazz με υποψία disko και ένα μπασίστα που σπάει τις χορδές με slap....trigga είπε:οταν μιλατε για φάνκ κ συγκεκριμένα για παπουφάνκ του 70 να πλένετε το στόμα σας.
Με κάνετε να γελάω.
REGARDS ΛΑΚΗΔΕΣ
ελα να ενα παπουφανκ για σενα (λευκο αλλα με τον σωστο ντραμμερ)trigga είπε:οταν μιλατε για φάνκ κ συγκεκριμένα για παπουφάνκ του 70 να πλένετε το στόμα σας.
Με κάνετε να γελάω.
REGARDS ΛΑΚΗΔΕΣ
Το ξέρω, γι΄αυτό αναρωτιέμαι. Αν στις μέρες μας αυτό θεωρείται funk, τι να πω; ???Superfunk είπε:Παντως οι ιδιοι χαρακτηριζουν τη μουσικη τους ως funk..οποτε εμας δεν μας πεφτει λογος.. ;D ;D
ερχεται..NoIzY είπε:Επειδή βλέπω πολλά on-topic posts και δε μ αρέσει, να πω πως οκ, καλές συνθέσεις ο frusciante αλλά ώρες-ώρες, κυρίως στα live, είναι για γέλια!!
Θάψτε με ελεύθερα!! ;D
ti na su pw, exw mamithei sto gelioNoIzY είπε:Επειδή βλέπω πολλά on-topic posts και δε μ αρέσει, να πω πως οκ, καλές συνθέσεις ο frusciante αλλά ώρες-ώρες, κυρίως στα live, είναι για γέλια!!
Θάψτε με ελεύθερα!! ;D
o Δημητρης Σελιδας (γνωστος ως Jimmy Page) ρε παιδια δεν ειναι αυτος που δεν ηξερε πως κρατανε τη πενα και επαιρνε κατι δοξαρια και μιξερ του καφε για να εντυπωσιασει? ;D:spy είπε:Καλά ρε flea, κάνεις σαν να μην ξέρεις; Εδώ έχουμε βγάλει ...ανάπηρο τον Jimmy Page εδώ μέσα, στον Frusciante θα κωλώσουμε; ;D ;D
Παρακαλώ να περαστεί στις ατάκες της πρώτης σελίδας, να τυπωθεί σε μπλουζάκια και σημαίες και να το διδάξουν στο πρώτο μάθημα κιθάρας σε κάθε ωδείοΑπό άποψη τεχνικής, όποιος παίζει κιθάρα πάνω από 2-3 χρόνια είναι πιθανότατα καλύτερος...