Πολύ καλό' date=' Whitenoise ποιόν engl έχεις?[/quote']screamer 50
ευχαριστω φιλαρακι :wink: ..αν και θελει δουλιτσα ακομη! :wink:Whitenoise ΕΥΓΕ!!!!Θαύματα κάνει η Harley Benton όταν βρεθεί στα σωστά χέρια![]()
Λες ε;Θα σου ελεγα οτι πρωτα θα πρεπει να αποφασισεις ΤΙ ειδους κιθαρα θελεις... :wink:
Αλλοιως μπορει να την "πατησεις" και να παρεις ενα οργανο που δεν σου κανει....
Musicman 8)[Υποψιάζομαι ότι θέλω σχήμα/βάρος/εμφάνιση τέλε και κάπως πιο μοντέρνο ήχο!
Δυστυχώς τις βρίσκω απαράδεκτες αισθητικά!Musicman 8)[Υποψιάζομαι ότι θέλω σχήμα/βάρος/εμφάνιση τέλε και κάπως πιο μοντέρνο ήχο!
Είναι επειδή δεν έχεις γούστο. :lol: :lol: :lol: :lol:Δυστυχώς τις βρίσκω απαράδεκτες αισθητικά!
!
Είναι επειδή δεν έχεις γούστο. :lol: :lol: :lol: :lol:Δυστυχώς τις βρίσκω απαράδεκτες αισθητικά!
!
Σοβαρά τώρα' date=' ποιες δεν σου αρέσουν;[/quote']
Δεν κάνω πλάκα!
Αποδεκτές και μόνο μου φαίνονται οι sub1 και η steve morse. Αμφότερες ακριβές για το budget μου...
Αλλά αυτό το μπράτσο-βούτηρο που βρήκα ακόμη και σε μια olp...Ααααχχχχ!
Μπράτσο music man σε τέλε μπαίνει άραγε; :twisted:
Θα σκεφτώ την λύση της olp axis! (μετά την δοκιμή των squier)οχι δεν μπαινει δυστυχως (αλλα και δεν πωλουνται σκετα μπρατσα) οι MM ειναι.... 5βιδες 8O
παντως κοιτα και τη σειρα AXIS ειναι εκπληκτικες κιθαρες & μαλλον αυτο που ζητας :wink:
Δεν πειράζει, κανείς δεν είναι τέλειος. 8) :lol: :lol:Μάλλον δεν είμαι vintage τύπος τελικά...
![]()
Δεν πειράζει' date=' κανείς δεν είναι τέλειος. 8) :lol: :lol:Μάλλον δεν είμαι vintage τύπος τελικά...
![]()
Ψάξε να βρεις καμιά OLP με το στάνταρ τρέμολο (όχι Floyd lookalike). Αυτό στο καπάκι είναι photoflame φυσικά. :wink: Μερικές όμως έχουν καλά μπράτσα.
Επίσης καλή είναι η απομίμηση Silhouette που βγάζει.[/quote']
Καλά, αυτό εννοείται!
Μακριά από Floyd Rose (και πόσο μάλλον τις απομιμήσεις του)! :twisted:
Θα δω τι θα κάνω! ¶μα χρειαστεί ψάξιμο θα πρέπει πρώτα να τελειώσει η ρημάδα η εξεταστική...
Αν έχει κανείς υπ' όψιν το αν υπάρχουν MM/OLP κάπου εκτός από τον Ζοζέφ, θα βοηθούσε.
Πάντως το θέμα fender/squier/Benton το σκέφτομαι σοβαρά, καθώς υπάρχουν ΑΠΕΙΡΕΣ λύσεις για μετατροπές και αναβαθμίσεις. Κάτι που δεν συμβαίνει με άλλες εταιρίες. Έχω Hamer και ξέρω...![]()
Harley Benton DC-Custom II
€200
Θεσσαλονίκη
Harley Benton TE-20HH και Harley Benton R-457MN
€350
Πάτρα
Harley Benton JA-25TH Αριστερή
€280
Harley Benton SC-500 WH Vintage Series | Upgraded Nut & Tuners
€150
Χαλάνδρι
Harley Benton 2x12 Guitar Cabinet