boukas
Noiz Addict
Όχι ρε bro χαλάρωσε δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης' date=' ειδικά μετά την ιστορική μας κουβέντα/διαφωνία/ξεκατίνιασμα με θέμα τους.... Manowar![/quote']
Καλά που ήμουν να κράξω να χαρώ;
Όχι ρε bro χαλάρωσε δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης' date=' ειδικά μετά την ιστορική μας κουβέντα/διαφωνία/ξεκατίνιασμα με θέμα τους.... Manowar![/quote']
Καλά που ήμουν να κράξω να χαρώ;
αχαχα..αυτο μου αρεσε...και ποιο πολυ μου αρεσε που δεν το ειχες γραψει στην αρχη αλλα το εκανες edit μετα...Α' date=' αν ειναι να αρχισετε τις ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ τυπου "διαμαρτυριες", "πορειες για τα δικαιωματα των αναξιοπαθουντων δημοσιων υπαλληλων" και αλλα τετοια φαιδρα ......
Αν δεν τολμήσει δεν θα αποκτήσει και ποτέ του άποψη... γιατί να μην μας ενδιαφέρει η άποψή του; Επειδή είναι (μάλλον) μικρός; Φόρουμ δημοκρατικό έχουμε. Εμένα με ενδιαφέρει (ή μάλλον με ενδιαφέρει να μπορεί να πει την άποψή του όποτε θέλει) αν και του είπα ότι δεν συμφωνώ επ' ουδενί.Εδώ και κάμποσα ποστ διατρανώνεις την άγνοιά σου απέναντι σε ανθρώπους που έχουν περάσει μέρος της ζωής τους στις ΗΠΑ και τολμάς να βάζεις απέναντι τις πεποιθήσεις τις δικές σου και των φίλων σου, οι οποίες πεποιθήσεις... για ποιον ακριβώς λόγο πρέπει να μας ενδιαφέρουν;
Νομίζω ότι δεν έγινα κατανοητός. Πρώτον, δεν είναι υποχρεωτικό να έχουμε άποψη για όλα (π.χ., εγώ δεν έχω καμία διατυπώσιμη άποψη για την Αμερική, οπότε αρκέστηκα να ακούω τι λένε όσοι ξέρουν). Είναι μόνο γνώρισμα του νεο-ελληνάρα που ο Tamaman υπερασπίζεται να πιστεύει ότι πρέπει συνέχεια να κάνει τον πολύξερο (ο ελληνάρας, όχι ο Tamaman).Αν δεν τολμήσει δεν θα αποκτήσει και ποτέ του άποψη... γιατί να μην μας ενδιαφέρει η άποψή του; Επειδή είναι (μάλλον) μικρός; Φόρουμ δημοκρατικό έχουμε. Εμένα με ενδιαφέρει (ή μάλλον με ενδιαφέρει να μπορεί να πει την άποψή του όποτε θέλει) αν και του είπα ότι δεν συμφωνώ επ' ουδενί.
+100........... το μεγαλυτερο προβλημα που εχει ο νεοελληνας σημερα ειναι αυτο το κομπλεξ "ανωτεροτητας" που απορρεει απο το γεγονος οτι βλακωδως πιστευει οτι ειναι ο συνεχιστης του Θεμιστοκλη και του Λεωνιδα!!.........Για να τα λεμε ομως ολα ,κατι αναλογο ισως να πιστευει και ο αμερικανος για τους......"rest of the world" οπως μας αποκαλει ολους συληβδην....η διαφορα βεβαια ειναι οτι αμερικανος το κανει κυριως λογω αγνοιας ,ενω ο ελληνας λογω αλαζονειας..Έτσι και εμείς, πρέπει ντε και καλά για κάτι που κάναμε πριν 2000 και βάλε χρόνια, όλος ο πλανήτης να μας χρωστάει αιώνια χάρη και να μας κάνει πάντα τα χατήρια! Και οι υπόλοιποι λαοί δεν κοιτάνε ούτε καν 50 χρόνια πίσω, παρά μόνο μπροστά!
εγω εξακολουθω να πιστευω οτι ο αμερικανος διακατεχεται περισσοτερο απο αγνοια για τον υπολοιπο κοσμο..(ο λαος εννοω' date='οχι η κυβερνηση.)[/quote']
Kαι καλα κανεις.
Μόνος σου το είπες, οπότε κάτι θα ξέρεις παραπάνω! Απλά μάλλον ταιριάζει το αρχαίο γνωμικό: μάθε να διαβάζεις σωστά και μην λες πράματα που δεν έχουν ειπωθεί :wink:και μάλιστα δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό εμείς οι Ελληνες γιατι είμαστε ΟΛΟΙ ελληναραδες προγονόπληκτοι,δημόσιουπάλληλοι, κακόβουλοι, και κομπλεξικοί.
αυτο δυστυχως ειναι και το μεγαλυτερο προβλημα αυτου του φορουμ (αλλα και ολων των ελληνικων φορουμΑπλά μάλλον ταιριάζει το αρχαίο γνωμικό: μάθε να διαβάζεις σωστά και μην λες πράματα που δεν έχουν ειπωθεί icon_wink.gif icon_smile.gif
Με κάθε συμπάθεια, τι εννοείς όταν λες ότι "αναλαμβάνεις" την ευθύνη; Έτσι όπως αναλαμβάνεις εσύ την ευθύνη (χαχαχα) την αναλαμβάνουν εδώ και χρόνια οι διάφοροι ανέντιμοι πολιτικοί που λυμαίνουν τον τοπό και - αν θες να ξέρεις - τέτοια παχιά λόγια μηδενιστικής αντίληψης (για την Αμερική ή τη Ρωσία ή οτιδήποτε άλλο) μόνο από τέτοιους ακούμε και από όσους κουτούτσικους τους παίρνουν σοβαρά.ότι θέλω λέω και αναλαμβάνω την ευθύνη και τις συνέπειες των λέξεων μου.
Όση σχέση έχει το Frying Pan του Rickenbacker με την Parker Fly, άλλη τόση έχει και η ημιμαθής κοντοπίθαρη μίζερη και ξερολικη ύπαρξη μου με τον Περικλή και τον Φειδία........... το μεγαλυτερο προβλημα που εχει ο νεοελληνας σημερα ειναι αυτο το κομπλεξ "ανωτεροτητας" που απορρεει απο το γεγονος οτι βλακωδως πιστευει οτι ειναι ο συνεχιστης του Θεμιστοκλη και του Λεωνιδα!!..........