Vaisilis
Μόνιμος θαμώνας
Το χω παίξει! μπορεί όπως λες να είναι θέμα ρυθμίσεων, τι να πω? Στα δικά μ χέρια και αυτιά πάντως είχε διαφορά... δεν είμαι λαμπατοκαμένος, έχω πάρει και το καινούργιο POD, απλά ακόμα δεν έχω βρει το ψηφιακό μηχάνημα που θα με κάνει να μην κοιτάξω ξανά πίσω... Ελπίζω να μ το κάνει το κλικ το καινούργιο μπας και γλιτώσω χρήματα και χώρο και κουβάλημα!!! (έχω βάλει πλώρη για Two Rock Custom)The Genius Loci είπε:Φίλε συνονόματε, το έχεις ακούσει είπες. Να υποθέσω ότι το έχεις παίξει? Γιατί ειδικά γι'αυτό με τον Plexi, μπορώ να παραθέσω (κατόπιν αδείας του όμως) mail που μου έστειλε άνθρωπος που δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πορωμένος είναι με τον Plexi, λίγη ώρα μετά τη δοκιμή του Axe.Πρόκειται για παραλήρημα,που, από τον συγκεκριμένο δεν περίμενα να ακούσω.
Προσωπικά δε, είναι το μόνο μηχάνημα που έχω παίξει που έχει πλήρη αίσθηση ενισχυτή στην παραμικρή λεπτομέρεια. Και το amp in the room αν θέλεις να πετύχεις, γίνεται εύκολα. Εννοείται ότι είναι ΚΑΙ θέμα ρυθμίσεων (ένα... computer είναι εξάλλου από μόνο του).
2300 κάνει... με 5000 παίρνεις και δύο Atomic, ένα MFC, 2 expression pedals και σου μένουν και λεφτά για τις διακοπές.;D ;D Να πω μεγειά? ;D