i dont got the blues yet,but i try...

korman709

Της παρέας
παιζω κιθαρα εδω και μια εβδομαδα περιπου,οποτε γνωριζετε οτι ειμαι σε αρχικο σταδιο,μην παρετε το κλιπακι σαν "σκοτωμα" του κομματιου και ιεροσυλια,απλα ειναι απο τα αγαπημενα μου κομματια.μπορειτε να σχολιασετε οτιδηποτε...ευχαριστω.

manos got the blues

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
για μια εβδομαδα....βρε και ενα μηνα....εγω το ακουω μια χαρα...μη μασας σε τιποτα.Βγαλε τη ψυχουλα σου.....και για ποια ιεροσυλια να μιλησει καποιος?Γιατι θα σου απαγορεψει κανεις να παιξεις αυτο που κανεις κεφι?.....Μια χαρα και συνεχισε το το αθλημα. ;)

....παίζεις κιθάρα μόνο 1 εβδομάδα;

..7 εργάσιμες ημέρες;

...δηλαδή είναι η πρώτη σου επαφή με την μουσική;

ignantios είπε:
Μια χαρα και συνεχισε το το αθλημα. ;)
Eννοείται !

με τη μουσικη ασχολουμαι πολλα χρονια αλλα με την κιθαρα ναι,μια εβδομαδα...ευχαριστω για τα λόγια σας.

korman709 είπε:
με τη μουσικη ασχολουμαι πολλα χρονια αλλα με την κιθαρα ναι,μια εβδομαδα...ευχαριστω για τα λόγια σας.
..αρχίζει να μου λείπει η tele μου....θα ξανακυλήσω ....με 4 εβδομάδες...θα σε ξεπεράσω!

;D

Costas Siachamis είπε:
..αρχίζει να μου λείπει η tele μου....
κανόνισε να το ρίξεις και εσύ στα blues....

Για μια εβδομάδα είσαι άρχοντας.

Θα σε βοηθούσε πολύ να χρησιμοποιούσες και alternate picking.

παιδια ευχαριστω πολυ για τα καλα λογια σας,υποσχομαι να βελτιωθω με τον καιρο...

θα ξεκινησω και ασκησεις με θεση και αρση.ευχαριστω.

Αρχηγε ΠΡΟΧΩΡΑ. Αν σ αρεσει πραγματικα και ασχοληθεις, θα δεις πολυ βελτιωση συντομα.

Και μην ξεχνας να ακους ΠΟΛΛΗ μουσικη και να εχεις τα αυτακια σου ανοιχτα

πάντα ερασιτεχνικα,δε σκοπευω ουτε θελω να ασχοληθω επαγγελματικα με το οργανο..ειναι κατι σαν ενασχοληση.ηδη παιζω φλαουτο 13 χρονια(εχω διπλωμα),περασα και απο τον κοσμο των synths,αλλα το συναισθημα που εχει η κιθαρα με τραβαει περισσοτερο....

υ.γ τωρα π με βλεπω στο βιντεο,ρε παιδια μηπως εχω μεγαλα δαχτυλα για κιθαρα???

korman709 είπε:
υ.γ τωρα π με βλεπω στο βιντεο,ρε παιδια μηπως εχω μεγαλα δαχτυλα για κιθαρα???
Καμία σχέση.

Δεν είναι μπασκετ η κιθάρα να πρέπει να είσαι ψηλός για να παίξεις.

Άλλοι παίζουν με τα πόδια.Μην κολλάτε σε τέτοια πράγματα.

korman709 είπε:
ρε παιδια μηπως εχω μεγαλα δαχτυλα για κιθαρα???
Βρε άλλοι κάνουν κρα γι' αυτό! Συνέχα, μια χαρά είσαι! ;)

παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους,πολυ ενθαρρυντικα τα σχολια σας.συντομα θα παραθεσω νεο κλιπακι με τον νεο μου ενισχυτη(behringer vt15fx).

Να σου πώ ότι είδα όλο το video από περιέργεια για να δώ πότε θα σταματήσεις το δούλεμα και να αρχίσεις να παίζεις παπάδες?

καλημερα,σημερα θα αναρτηθει νεο βιντεακι...θελω να πω οτι με βοηθαει παρα πολυ η γνωση των αλλων μουσικων οργανων που παιζω στην εκμαθηση της κιθαρας.μονος μου προσπαθω διοτι δεν υπαρχει οικονομικη δυνατοτητα ουτε 10 ευρω που μου ζητανε για μια ωρα μαθηματος.δυστυχως.

korman709 είπε:
μονος μου προσπαθω διοτι δεν υπαρχει οικονομικη δυνατοτητα ουτε 10 ευρω που μου ζητανε για μια ωρα μαθηματος.δυστυχως.
Είναι πολύ κρίμα να προσπαθείς μόνος σου όταν υπάρχουν αξιόλογες σειρές μαθημάτων στο youtube  (θεωρία και τεχνική).

Μια βδομάδα; ???

Προχώρα ακάθεκτος. :)

Και λίγο λίγο βλέπε και τα μικρά θεματάκια που θα σου κάνουν πιο εύκολη τη ζωή. Alternate picking, το πιάσιμο της πένας σου κλπ κλπ.

Καλή συνέχεια. Δε "σκότωσες" τίποτα. ;)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
6
Εμφανίσεις
1K

Trending...

Νέα θέματα

Back