aris 17561
Μέλος
μια fender που θα ειχε γνησιο floyd rose διπλο γκαζατο μαγνητη στην γεφυρα και 2 humbuckers in a single coil size στην μεση και στην neck οι οπιοι θα σπλιταρονταν και 2 δυο και θα ηταν και αμερικανικη... υπαρχει ??? ;D ;D ;D ;D
Έχεις δίκιο σε αυτό. Προηγουμένως εγώ παρέπεμψα σε κάποια όνειρα θερινής νυκτός...yannis37 είπε:πως γίνεται να είναι η αγαπημένη σου κιθάρα, μια που δεν έχεις?
εντάξει μπορει να εισαι ερωτευμένος με αυτή αλλά οχι οτι ειναι η αγαπημένη σου
Γιατι αποκλειεις να λατρευεις ενα οργανο και να μην εχεις τα χρηματα να το αγορασεις?ενσταση!!!(για οσους βάζουν κιθάρες που θα.....)
πως γίνεται να είναι η αγαπημένη σου κιθάρα, μια που δεν έχεις?
1) γιατί θα λατρεύεις όχι ένα συγκεκριμένο όργανο αλλά μια ολόκληρη σειρά (μοντέλο).Stinky είπε:Γιατι αποκλειεις να λατρευεις ενα οργανο και να μην εχεις τα χρηματα να το αγορασεις?
Αν πηγαινε οπως λες θα το πηγαιναμε στο "Με τι παιζουμε"
Γιατί να μην είναι η αγαπημένη μου μια κιθάρα που δεν έχω ( και εγώ μια κιθάρα που δν εγώ έβαλα ως αγαπημένη μου ) Δεν είναι αναγκαστικό να έχεις μια κιθάρα για να είναι αγαπημένη σου . Κατά τη γνώμη μου άλλοι είναι οι παράγοντες που καθορίζουν μια αγαπημένη κιθάρα όπως ποιος διάσημος κιθαρίστας την χρησιμοποιεί, εμφάνισή , χαρακτηριστικά κτλπyannis37 είπε:ενσταση!!!(για οσους βάζουν κιθάρες που θα.....)
πως γίνεται να είναι η αγαπημένη σου κιθάρα, μια που δεν έχεις?