The Genius Loci
Noiz Addict
Στο 6:20 μήπως? Εκεί που περνάει μέχρι 27 χέρια βερνίκι στο σώμα?marathon είπε:Μα τι ξεπέτα κάνει στα λούστρα... στο 6:40... ;D ;D
Αυτό δεν το είδα...27 χέρια...πάει η αναπνοή των ξύλων... ;DThe Genius Loci είπε:Στο 6:20 μήπως? Εκεί που περνάει μέχρι 27 χέρια βερνίκι στο σώμα?
Mα 27 χέρια...ούτε κάν 28?audiokostas είπε:Όρεξη έχεις;
Κάνω πλάκα στο Βασίλη. Και το baswood είναι μια χαρά...τι να πούμε άλλωστε? Όταν η ΕΒ βγάζει τέτοιες κιθαρούκλες με τέτοιο ήχο και λεπτομέρεια στη κατασκευή, εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει ούτε τι ξύλα βάζει ούτε πόσα χέρια λούστρο το περνάειgmoll είπε:marathon επειδή δεν καταλαβαίνω τί ακριβώς εννοείς,θεωρείς οτι δεν θα πρεπε να χρησιμοποιουν basswood ή οτι η διαδιακασία του βερνικιού δεν είναι καλή?
Σε ρωτάω με απορία,μην το πάρεις στραβά...
Δεν έχω παίξει (που να τη βρω... :-\) αλλά η γνώμη μου είναι ότι αγοράζεις και το "συλλεκτικό" του πράγματος, οπότε εσύ αποφασίζεις αν αξίζει.gmoll είπε:Έχεις παίξει μήπως και με BFR?Λέω γω τώρα...
Αξίζουν τα επιπλέον χρήματα?
Επειδή είπες οτι έχεις παίξει πολλές και έχεις 2 είπα μήπως και.. ;DΔεν έχω παίξει (που να τη βρω... Undecided)
Καλημέρα κύριε Lofring.lofring είπε:Καλησπερα. Κ. Genious L. επειδη ενδιαφέρομαι για μια musicman silhouette θα μπορούσες θα μου προτείνεις κάποιο e - shop που να έχει ? Ο Τhomann δεν βλέπω να φέρνει πλεον, και σε τοπικο καταστημα που ρώτησα (θεσ/νικη) μου είπε πως μπορει να φέρει μια (και μονο μια...) απο καποιον συνεργάτη του στην Αθηνα αλλα μονο αν έχω σκοπο να την αγοράσω ???
Γνωριζω οτι δεν επιτρέπεται να έρθουν καινουργια μοντέλα απο Αμερική και σχετικά...