Βασικά έχω το πιο παλιό (και πιο φτηνό) μοντέλο το οποίο έχει αποσυρθεί πλέον. Δεδομένου ότι την είχα πάρει 150 ευρώ κάνει μια χαρά τη δουλειά της. Βέβαια φαλτσάρει απίθανα στα μπάσσα και είχε και πρόβλημα στην ένωση μπράτσου-σώματος, για το οποίο έσκασα +60 ευρά για να μου το ξανακολλήσουνε. >

Παρ'ολα αυτά ΔΕΝ μετανιώνω με την αγορά της, λόγω εξεφτελιστικής τιμή και μόνο.
Φαντάζομαι (κι ελπίζω) η τιμή της να αυξήθηκε τόσο (περίπου 70%) λύνοντας αυτά τα προβλήματα και όχι λόγω των mother-of-pearls-whatever inlays στην ταστιέρα και στο headstock.
Πάντως στα συγκεκριμένα λεφτά μάλλον δεν πρόκειται να βρεις κάτι καλύτερο και ιδιαίτερα με μεταλλικό σώμα ΣΙΓΟΥΡΑ δεν προκειται να βρεις κάτι καλύτερο. Σε λίιγο πιο ανεβασμένο budget τώρα περνώντας από Κουρμπη είδα αυτήν:
http://www.michaelkellyguitars.com/bayou_e.html. Αν θυμάμαι καλά είναι γύρω στα 500 ευρώ, αλλά δυστυχώς δεν την έπαιξα γιατί βιαζόμουνα οπότε δεν έχω γνώμη. Δε χάνεις τίποτα να τσεκάρεις. Πάντως η αντίστοιχη Fender που έπαιξα με απογοήτευσε, και μια φτηνή που πέτυχα στο Νάκα (νομίζω Guvnor ήταν) μου είπε ο ίδιος ο πωλητής να μην την δοκιμάσω καν.
Εν κατακλείδι ή συμβιβάζεσαι με τα παραπάνω και προχωράς γνωρίζοντας τα μειονεκτήματα, ή κάνεις υπομονή και περιμένεις τη δευτέρα παρουσία ;D για να πάρεις μια Amistar, ή περιμένεις ακόμα περισσότερο για μια National (ααααααααχ... έρως ανίκατε μάχαν :'().
Παρά το πολύ μπλα-μπλα ελπίζω να βοήθησα...