Hard-Heavy Backing Track Θέλει Κιθάρα & Μπάσο!

WilliamSats

Noiz Addict
Στα πλαίσια μίας αναζήτησης και ρύθμισης ήχων στην RP500, έγραψα ένα backing track.

Lead μέρη δεν έχω βάλει, αλλά ούτε και μπάσο.

Ορμάτε παλικάρια και δώστε του να καταλάβει.

Δεκτοί και οι πληκτράδες.

Inst-Backing_1-192KBps.mp3

Attachments

WilliamSats είπε:
Δεκτοί και οι πληκτράδες.
Γι'αυτό σε πάω απεριόριστα ρε Billy.

Είσαι ανθρωπιστής.  :P

Θα διαφωνήσω (?) με τον Σπύρο... νομίζω ότι θέλει μια καλή lead μελωδία από πάνω.  ;D

Jazzjoker είπε:
William αυτό δε θέλει σόλα. Θέλει φωνητικά από πάνω.
Αυτό τώρα είναι καλό ή κακό ;D

Γι'αυτό σε πάω απεριόριστα ρε Billy.

Είσαι ανθρωπιστής.  :P
Είδες είδες? ΆΝΤΕ και οι έχοντες "Κιθαρο-MIDIα" ;D

Θα διαφωνήσω (?) με τον Σπύρο... νομίζω ότι θέλει μια καλή lead μελωδία από πάνω.  ;D
Και εγώ έτσι το είχα σκεφτεί.

Μην τον προγκάς! Και γράψει τίποτα ασανσέρια πάνω στα μπρουτάλ ρυθμικά σου..και φύγουμε όλοι για τον Πλούτωνα!

Καλό είναι. Απλώς το φαντάζομαι πολύ περισσότερο με έναν θυμωμένο φωνακλά να τα λέει.

WilliamSats είπε:
Γιατί είναι πολύ έξω απ'τα νερά σου το κομμάτι? ;D ;D
192 ΚΒps? Τρελλός είσαι? Θα πάθω καμμιά εξάρθρωση ;D ;D

Jazzjoker είπε:
Καλό είναι. Απλώς το φαντάζομαι πολύ περισσότερο με έναν θυμωμένο φωνακλά να τα λέει.
Τσ τσ τσ, τι λέτε τώρα κύριε, αυτά τα πράγματα είναι για βάρβαρους ;D ;D

192 ΚΒps? Τρελλός είσαι? Θα πάθω καμμιά εξάρθρωση ;D ;D
Χαχαχαχαχα, αυτό είναι η κωδικοποίηση του MP3 γιατί το 320 δεν θα χωρούσε σαν αρχείο, όχι η ταχύτητα (BPM) ;D ;D

marathon είπε:
...και μετά? Melodyne? ;D
Δεν με πιάνεις.....δεν με πιάνεις...τα ρυθμικά παιγμένα σε διπλή ταχύτητα..η μελωδία θα ρίξει τα βαρβαρικά ρυθμικά..θα τα ηρεμήσει..και με fade in βάζεις και ένας μπασοτενόρο (JazzJoker) να πει τα φωνήεντά του..και έχεις μια όπερα.

WilliamSats είπε:
Χαχαχαχαχα, αυτό είναι η κωδικοποίηση του MP3 γιατί το 320 δεν θα χωρούσε σαν αρχείο, όχι η ταχύτητα (BPM) ;D ;D
Δεν με νοιάζει...κατέβασε ταχύτητα να σε παίξω ;D

Δεν με πιάνεις.....δεν με πιάνεις...τα ρυθμικά παιγμένα σε διπλή ταχύτητα..η μελωδία θα ρίξει τα βαρβαρικά ρυθμικά..θα τα ηρεμήσει..και με fade in βάζεις και ένας μπασοτενόρο (JazzJoker) να πει τα φωνήεντά του..και έχεις μια όπερα.
και ένα θυμωμένο WilliamSats, γιατί του γ@μήσαμε το κομμάτι 8) :D

marathon είπε:
Δεν με νοιάζει...κατέβασε ταχύτητα να σε παίξω ;D
Γιατί, στα 130 το έχω, είναι γρήγορο?

και ένα θυμωμένο WilliamSats, γιατί του γ@μήσαμε το κομμάτι 8) :D
Μα όχι, ίσα-ίσα

Μ'αρέσεις!

Για τα 192 απλά έκανα χιούμορ πειρακτικό...

για την όποια άλλη εγγραφή..από εβδομάδα στο πολυκάναλο και βλέπουμε..εδώ που είμαι δεν..

Korgious είπε:
Για τα 192 απλά έκανα χιούμορ πειρακτικό...

για την όποια άλλη εγγραφή..από εβδομάδα στο πολυκάναλο και βλέπουμε..εδώ που είμαι δεν..
ΟΚ αναμένω εναγωνίως!

Trending...

Νέα θέματα

Back