Hang On (feat. Maddy)

Καλλιτέχνης
fanisatt
Είδος
Pop
Έτος κυκλοφορίας
2026
Ακροάσεις
5
Προβολές
140
Ακροατές
5

fanisatt

Ενεργό μέλος

I first you be, have I?
With simple size nasty skies,
Crying grey skies lonely, silent cries
I was not the time when you've got to stay
I see in your eyes beijing days not today
But it makes you crazy, your silence is pain
Your smile is so broken front, your body chain
I first you be, but surely, but surely
I first you may be, but I'm not wanting to go
I see the show, I'll stay and show, by and out alone
But it makes you better, I'll find you today
But it makes you smile, you'll look at it your way
I try to be angry, close me to all you get
When you left me, fast to death
Smile, we would be friends, I have got you, baby, now you hang on

Εκεί στο site που συνηθίζω να ψάχνω για φωνητικά (acapella) έπεσα πάνω σε κάποια Maddy.... Ανεβασμένο το acapella πριν από 6 χρόνια και δεν υπήρχε άλλο από την ίδια vocalist. Το ύφος της ήταν έξω από τα χωράφια μου βέβαια, έξω από το δικό μου safe zone αλλά ... τραγουδούσε τόσο ανεπιτήδευτα αυτή η τύπισσα που είπα , άντε ας κάνω ότι μπορώ καλύτερο να έχω τούτη τη φωνή σε ένα τραγούδι μου που θα είχα την τιμή να προσπαθήσω να κάνω. Και βγήκε jazzy pop...ελπίζω να σας αρέσει !

Ωραιο !!! Εμπαινα παλιοτερα στο looperman και ειναι φοβερο ποση εμπνευση μπορεις να παρεις απο μια μικρη λουπα που μπορει να σου κανει κλικ !

Ωραιο !!! Εμπαινα παλιοτερα στο looperman και ειναι φοβερο ποση εμπνευση μπορεις να παρεις απο μια μικρη λουπα που μπορει να σου κανει κλικ !
Ευχαριστώ πολύ Πάνο ! Όντως στο LM αναφέρομαι...απλά κυνηγάω acapellas σντί για λούπες, δεν μπορώ να δουλεψω με λούπες σχεδόν καθόλου. Βρήκα τη χαρά μου με τα acapellas...

Τις περισσοτερες λουπες δεν τις περναγα καν στο τελικο κομματι αλλα για να ξεκινησω κατι ηταν οτι πρεπει.Εχω κατι χρονια να μπω τωρα αλλα μαλλον θα ξαναρχισω γιατι εχω ξεμεινει απο εμπνευση εδω και καιρο

Τις περισσοτερες λουπες δεν τις περναγα καν στο τελικο κομματι αλλα για να ξεκινησω κατι ηταν οτι πρεπει.Εχω κατι χρονια να μπω τωρα αλλα μαλλον θα ξαναρχισω γιατι εχω ξεμεινει απο εμπνευση εδω και καιρο
Κατάλαβα , ήθελες έτσι κάτι για πνευματική διέγερση. Σε περιμένω Πάνο....!!

Trending...

Νέα θέματα

Back