guitar unscathed after being run over by bus...

Μπα τα κομμάτια της νταλίκας θα μαζεύανε :twisted: :twisted: :twisted:

Πιστεψε με, ειναι σχεδον αδυνατον να καταστρεψεις μια Fender... :lol: Θελει πολυ προσπαθεια.... :lol:

Εχει και τα καλα της η bolt on σχεδιαση..

Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως κάτι βιδωμένο (bolt-on)

175px-FenderStratocaster.jpg

είναι πιό ανθεκτικό από κάτι μονοκόμματο (neck-thru)!

DSFRVSCH.jpg

Νίκο, έχεις υπ' όψιν σου κανα... crash test ... για τις συγκεκριμένες κιθάρες;;;

αυτο μην το πεις ουτε του παππα....

καταρχην τα μπρατσα των Gibson ειναι η αχιλλειος πτερνα τους μια και ειναι mahogany με angled headstocks οποτε σπανε σαν γυαλι αμα σκασουν ...χαμω..

δευτερον και να σπασει το μπρατσο της Fender (που δεν εχω δει ποτε μου να σπαει,ενω εχω δει πολλα Gibson να σπανε ειδικα στο headstock που ειναι angled) απλα βαζεις ενα αλλο μπρατσο,ενω στη Gibson η πετας τη κιθαρα η ξεπαραδιαζεσαι σε μια πολυ δαπανηρη επισκευη....

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι οι ΒΙΔΩΤΕΣ κατασκευες (οπως και τα laminated ξυλα) ειναι ΠΟΛΥ πιο γερες απο τα μονοκομματα κομματια (ειναι νομος της φυσικης και της μηχανικης αλλωστε οι μονοκομματες κατασκευες εχουν μικροτερες ανοχες στην ταλαντωση)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μα και τα μπράτσα των neck-thru της gibson είναι laminated 9-ply!

Τέλος πάντων, μπορεί και να έχεις δίκιο, μου φαίνεται πολύ περίεργο πάντως!

Όντως το angled headstock, παρά τα πλεονεκτήματά του, είναι ευαίσθητο design, ειδικά σε συνδυασμό με volute...

Είναι 9-ply laminated "σάντουιτς" mahogany με walnut!

Λες να πείσουμε τον κυρ-bon-studio να μας δώσει ένα για crash-test;

Να ενημερώσουμε και τον κόσμο βρε παιδάκι μου... 8)

δευτερον και να σπασει το μπρατσο της Fender (που δεν εχω δει ποτε μου να σπαει' date='ενω εχω δει πολλα Gibson να σπανε ειδικα στο headstock που ειναι angled) απλα βαζεις ενα αλλο μπρατσο,ενω στη Gibson η πετας τη κιθαρα η ξεπαραδιαζεσαι σε μια πολυ δαπανηρη επισκευη....

[/quote']

Εκεί ήταν εξάλλου και η μεγαλοφυία του Λεωνίδα Φέντερ, να το σκεφτεί και να το εφαρμόσει σε όργανα παραγωγής.

Trending...

Νέα θέματα

Back