Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
Αυτό πάντως δεν ειναι διαγωνισμός τραγουδιού....5νθημερη ειναι, και μαλώνουν τα σχολεία ?.

Νεολαία.....
Αυτό είναι. Χρειάζεται να φεύγουμε από το πλαίσιο του συντηρητισμού, του politically correct, η μουσική ενώνει? Πότε ένωσε η μουσική και δεν το ήξερα. Εδώ ένα συγκρότημα πας να κάνεις και αλλάζεις δέκα ντράμερ που λέει ο λόγος.  από τους τσακωμούς και τις διαφωνίες, τους εγωισμούς, τις ζήλιες.

Ας ζήσουμε με ειλικρίνεια επιτέλους. ?

• Haha
Reactions: LK
Ουπς έχεις δίκιο... Ήταν αυτός ο κανάγιας ο @cos_dr

Έχει γίνει χάος αυτό το νήμα...
Εγώ ανέβασα το βίντεο μάλλον που λες που κάνανε ειρωνεία και τους κατηγόρησα πως ρίχνουν λάδι στη  φωτιά. Το κλίμα είναι στημένο εκεί. Και πέτυχαν. Θα έχουν  μεγαλύτερη τηλεθέαση, μεγαλύτερη κάλυψη γι αυτό και το thread εδώ έχει πάρει φωτιά. Και τι άλλο θα δούμε.

Μη ζήσουμε τους ολυμπιακούς του Μονάχου εκεί πέρα σε λίγο  ?

Α ρε @Terry RoscoeBeck5

22 χρόνια μετά....ακόμα καις καρδιές.

Untitled-1.jpg

22 χρόνια μετά....
Να πεις τα μπράβο μου στην κυρία για το εξαιρετικό (μουσικό) της γούστο ??

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και αξιοσημείωτα ontopic για τα δεδομένα του νοιζ έχει μόνο καμιά 20αριά σελίδες με συνθια και οθόνες
Αυτές οι 20 σελίδες είναι οι πραγματικά on topic. Έχουμε τώρα εδώ και 202! σελίδες και συζητάμε για τι? Για τη Eurovision. Και που? Στο ΝΟΙΖ, ένα φόρουμ -υποτίθεται- μουσικής τεχνολογίας.? Ως και εμένα παρασύρατε, που κάθισα και είδα ολόκληρο ημιτελικό.?

Για συνέρθετε...

• Συμφωνώ
Reactions: LK
Αυτές οι 20 σελίδες είναι οι πραγματικά on topic. Έχουμε τώρα εδώ και 202! σελίδες και συζητάμε για τι? Για τη Eurovision. Και που? Στο ΝΟΙΖ, ένα φόρουμ -υποτίθεται- μουσικής τεχνολογίας.? Ως και εμένα παρασύρατε, που κάθισα και είδα ολόκληρο ημιτελικό.?

Για συνέρθετε...
Πραγματικά αν δεν υπήρχαν τα cubase , τα κουμπάκια, οι οθόνες, τα μπλιμπλίκια .......εγώ δεν θα χα λόγο υπαρξης εδώ.

Τους μουσικούς -καλλιτεχνες τους βαριέμαι όσο τίποτα.

Για συνέρθετε...
Εγώ θεωρώ πως είναι η επιτομή της σύγχρονης μουσικής τεχνολογίας γιατί τα κομμάτια είναι σύγχρονα μουσικοτεχνολογικά έργα τέχνης.  Με excessive  θα έλεγα χρήση synth sounds και synth effects/synth sequencing. Απo hardware και software.

Τους μουσικούς -καλλιτεχνες τους βαριέμαι όσο τίποτα.
Θα διαφωνήσω κ. συνήγορε.

Τέτοιο σασπένς όπως με τους φετινούς μουσικούς -καλλιτέχνες της γιουροβιζιόνες δεν θα βρεις πουθενά... ?

Έρχεται στη συνέχεια ανακοίνωσης του Υπουργείου Εξωτερικών της Γαλλίας που ζητά άμεση κατάπαυση του πυρός στο βόρειο τομέα. Δεν είμαι βέβαιος ότι (αν δεν τα παρατήσουν) αυτό θα λειτουργήσει εις βάρος τους, άλλωστε να την κάνει την πρόβα ο φίλος Μπιφτέκας, λαμάει και χωρίς πρόβα.

Θα διαφωνήσω κ. συνήγορε.

Τέτοιο σασπένς όπως με τους φετινούς μουσικούς -καλλιτέχνες της γιουροβιζιόνες δεν θα βρεις πουθενά... ?
Γενικα μιλάω, όχι για την eurovision.

Η eurovision εχει Fun .

Ασε που ετσι οπως πάει, θα παραιτηθουν όλοι....θα μείνει μόνη της η δικιά μας και θα σηκώσει την κούπα. ?

Έρχεται στη συνέχεια ανακοίνωσης του Υπουργείου Εξωτερικών της Γαλλίας που ζητά άμεση κατάπαυση του πυρός στο βόρειο τομέα.
Το έβγαλα το πρωί...

Γαλλία: Καλεί το Ισραήλ να σταματήσει πάραυτα την στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα

Τι να κάνουν και αυτοί οι έρημοι οι Γάλλοι, έχουν την Ολυμπιάδα και προσπαθούν να λήξουν το "πανηγύρι" γιατί η τρομοκρατική απειλή έχει φτάσει στο θεό...

Αν η μουσική ήταν gear και gadget μόνο θα είχα σταματήσει να ασχολούμαι 20 χρόνια τώρα. Ασχολούμαι για τη χάρη της ως τέχνη, αν δεν την εκτιμάς με αυτόν τον τρόπο τι τα θες, δες ποδόσφαιρο

Αν η μουσική ήταν gear και gadget μόνο θα είχα σταματήσει να ασχολούμαι 20 χρόνια τώρα. Ασχολούμαι για τη χάρη της ως τέχνη, αν δεν την εκτιμάς με αυτόν τον τρόπο τι τα θες, δες ποδόσφαιρο
Είναι όπως το βλέπει ο καθένας.

Ποδόσφαιρο θα έβλεπα αμά ήμουν μέσα σε ένα βαν -κινητό studio και έπαιζα με κάνα  πολυκάμερο Blackmagic Design ATEM Television Studio Pro.

Μουσική ακούω όλοι την ημέρα, αλλά αυτοι που ακούω ...πέθαναν. ?

Περισσότερα Νέα:

Eurovision 2024 : Οι Ισπανοί δεν έχουν βγει από τον καμπινέ από προχθές.

Status
Not open for further replies.

Trending...

Back