Μόνο αν δεν χαΖμουριεστε.Άμα μας πάει ο Φάνκιος του χρόνου Γιουροβιζιόνες
Εγώ διάβασα στο ΧΩΝΙ ότι οι ΔΥ θα δουλέβουν εξαημερο πλέον, πσΕφτικι είναι η πληροφορία;Kαλημέρα!Σαββάτο είναι,το ταμείο ανεργείας οπως και άλλες δημοσιες υπηρεσίες είναι κλειστά.Ν
Οι απολύσεις γίνονται μέσω εργάνη-online.Εγώ διάβασα στο ΧΩΝΙ ότι οι ΔΥ θα δουλέβουν εξαημερο πλέον, πσΕφτικι είναι η πληροφορία;
χα ΧΑ ΧΑ ΧΑΕγώ διάβασα στο ΧΩΝΙ ότι οι ΔΥ θα δουλέβουν εξαημερο πλέον, πσΕφτικι είναι η πληροφορία;
Να διαβάζεις capital Στούπα, όπως μας προέτρεπε κάποτε, κάποιος ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ και φυσικά να βλέπεται Σκάις και ποδοσφαιράκιΠάντως, κρίνοντας ότι as we speak ο ΣΚΑΙ παίζει non stop ευρωβιζιόνες εκπομπή, μιλάμε ότι αναμένεται να γίνει... "Κούγκι" ?
Παρακολουθήστε την εκπομπή (του ΣΚΑΙ) διότι έχει συγκλονιστικό ρεπορτάζ για αρχιμανδρίτη που πήγε στο νοσοκομείο αφού παρακολούθησε το σατανο-ασ(θ)μα της Ιρλανδίας ?
Αφτή είναι η Eurovision που λατρέψαμε ?
13 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε
χα ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Σε πληροφορώ πως δουλεύω 15νθήμερα σερί
Βρίσκω εξαιρετικές τις προτάσεις σου. Μπράβο, είδες το φως ?Να διαβάζεις capital Στούπα, όπως μας προέτρεπε κάποτε, κάποιος ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ και φυσικά να βλέπεται Σκάις και ποδοσφαιράκι
Με αΦτα που γραφσ θα με κάνεις να ξανασυνδεσω την ΤV ,έχω να δω τηλεόραση καμμία δεκαετία..και δεν έχω και καλώδιο...που να τρέχω ΣαββατΓιατικαΠαρακολουθήστε την εκπομπή (του ΣΚΑΙ) διότι έχει συγκλονιστικό ρεπορτάζ για αρχιμανδρίτη που πήγε στο νοσοκομείο αφού παρακολούθησε το σατανο-ασ(θ)μα της
Έχω περίπου 100 RF καλώδια στο storage, διάφορα μεγέθη και χρώματα....έλα να διαλέξεις..και δεν έχω και καλώδιο...που να τρέχω ΣαββατΓιατικα
Τις μουσικές στο "Τι μουσική ακούτε..." παρακαλώ αξιότιμο μέλος.
Ιμανε σίγουροςΈχω περίπου 100 RF καλώδια στο storage, διάφορα μεγέθη και χρώματα....έλα να διαλέξεις
Μη παίζεις με ψόφια άλογα.Βρίσκω εξαιρετικές τις προτάσεις σου. Μπράβο, είδες το φως ?
ΥΓ: Τις μουσικές στο "Τι μουσική ακούτε..." παρακαλώ αξιότιμο μέλος.