https://www.zappit.gr/psychagogia/katerina-stikoudi-den-tha-aftoprotatho-kiolas-gia-ti-eurovision-thelo-na-me-skeftoun/3456096
Θα σε σκεφτούν Κατερίνα! Απλά θα πρέπει να είναι πολύ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ για να το κάνουν?
Άντε τώρα να έρθει γυνή στο ΝΟΙΖ, κι αυτές που ήρθαν, έφυγαν τρέχονταςΕ και αυτή τώρα με εμφάνιση νάρας μου θέλει γιουροβιζιον 2025,λες και είμαστε αρχές 2000.
Αν μέχρι του χρόνου βάλει καμιά 30 κιλά, βάψει τα μαλλιά της πράσινα, αφήσει καμιά γάμπα αξυριστη, φορέσει κάνα τσουβάλι και αυτοπροσδιοριστεί ο/η/το κρατώντας ουκρανοπαλαιστινιακή σημαία, την έχει τη συμμετοχή στο τσεπάκι της
Έλα τώρα, δεν θέλω τέτοια...Eurovision 2024: Δεν κατεβαίνει ο Joost της Ολλανδίας στην πρόβα τζενεράλε του τελικού -Βίντεο με τις αποδοκιμασίες
Αυτό είναι για περίπτωση θανάτου. Δεν πέθανε κανένας. ?ψυχική οδύνη
Να με βάλεις και εμένα στο ΔΣ να γλύψουμε και εμείς κάνα κοκαλάκιΘα πάνε στο μη κερδοσκοπικό σωματείο "Terry RoscoeBeck5 για την αποκατάσταση της Eurovision", του οποίου έχω την τιμή να είμαι πρόεδρος και ταμίας.
Το ποδόσφαιρο είναι τέχνη και μιλάω σαν πρώην ποδοσφαιριστής.Και φυσικά η τέχνη είναι πολιτική αφού τα πιο πολλά τραγοιπριν γίνουν σαχλοτραγουδα ήταν πολιτικού περιεχομένου.Ημπορείς να μας το αναλύσεις αυτό το τέχνες-ποδόσφαιρο-πολιτική.
Βασικά, βγάλε όξω το ποδόσφαιρο και πες για τα άλλα, το κλωτσοσκούφι, στο αφήνω.
Επαέ, ημπορεί και να σφαχτούμε με το κάθε πειραγμένο αθλητικογράφο-αριστερό και δεξιό, που μας παρουσιάζουν τη μπάλα σα πολιτική
Πέθανε η τέχνη βρε... και η 200αρα. Ξέρεις τι οδύνη είναι αυτή; ?Δεν πέθανε κανένας.
Άμα βγει το Ισραήλ πάντως, μάλλον κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Eurovision.....................Πέθανε η τέχνη βρε... και η 200αρα. Ξέρεις τι οδύνη είναι αυτή; ?
Το μόνο που ξέρω σαν ''ποδοσφαιριστής'' που λέις, είναι κάτι αμόρφωτοι τύποι με γάμπες απαράδεκτες. Φαντάσου τώρα το Βαμβακούλα με ψηλοτάκουνα, που το μυοσκελετικό τους σύστημα, είναι λες και καβάλαγαν φοράδες εκ γενετής.Το ποδόσφαιρο είναι τέχνη και μιλάω σαν πρώην ποδοσφαιριστής.Και φυσικά η τέχνη είναι πολιτική αφού τα πιο πολλά τραγοιπριν γίνουν σαχλοτραγουδα ήταν πολιτικού περιεχομένου.
Ωραία ιδέα πάντως,να γιουχάρεις το Ισραήλ σε μουσικό διαγωνισμό και να θές να κάνεις και διεθνή καριέρα
Δεν είμαι εκεί.Όσο υπάρχει σερ, στο Μάλμε όλα θα βαίνουν καυλώς
Αυτά κάμνεις και αυθαδιάζει το BTW, ρε ΉΜΑΡΤΌΝΕ btw ρε κάντε κανά city break λαίμαι παλιοΒαλκάνιοιΔεν είμαι εκεί.
200+73 για Duran. Θα έπαιρνες μια Harley Benton.Πέθανε η τέχνη βρε... και η 200αρα. Ξέρεις τι οδύνη είναι αυτή; ?