Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
Μπορείς να πιστεύεις ότι "θαυμάζω", κανένα πρόβλημα.

Αυτό πιστεύω.

Όχι ότι θαυμάζεις την Σάτι.

Θαυμάζεις την μη-αποδείξιμη πεποίθηση ότι εσύ θα το έκανες καλύτερα (το έγραψες κιόλας, πάνω από μία φορά). Κοινώς κάνεις αυτό που κάνουμε όλοι στο Ελλάντα, νομίζουμε ότι θα είμασταν καλύτεροι πρωθυπουργοί από τον πρωθυπουργό, καλύτεροι προπονητές από τον Ρεχάγκελ, καλύτεροι τραγουδιστές από τον Μπιθικώτση και λοιπά πολλά.

Όπως έγραψα όμως (και ισχύει) όλο αυτό δεν μπορεί να αποδειχθεί, οπότε το "αναδεικνύειν τη γελοιότητα" έχει πολύ σχετική σημασία.

Αυτό πιστεύω.

Όχι ότι θαυμάζεις την Σάτι.

Θαυμάζεις την μη-αποδείξιμη πεποίθηση ότι εσύ θα το έκανες καλύτερα (το έγραψες κιόλας, πάνω από μία φορά). Κοινώς κάνεις αυτό που κάνουμε όλοι στο Ελλάντα, νομίζουμε ότι θα είμασταν καλύτεροι πρωθυπουργοί από τον πρωθυπουργό, καλύτεροι προπονητές από τον Ρεχάγκελ, καλύτεροι τραγουδιστές από τον Μπιθικώτση και λοιπά πολλά.

Όπως έγραψα όμως (και ισχύει) όλο αυτό δεν μπορεί να αποδειχθεί, οπότε το "αναδεικνύειν τη γελοιότητα" έχει πολύ σχετική σημασία.
Μπορείς να πιστεύεις ό,τι θες ,όπως είπα. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε

Trash φίλος, μόνο ένας... ?

Εγώ το εννοώ.

Και να είσαι Trash, δύσκολο είναι.

Δεν το έχουν όλοι.

Το trash ΕΙΝΑΙ άποψη.

@Terry RoscoeBeck5

Και σε κάθε περίπτωση, αν εσύ πριν την εμφάνισή σoυ στη eurovision ανέβαζες αυτή τη φώτο στο insta, πιστεύεις ότι θα το άφηνα να περάσει ασχολίαστο (θετικά η αρνητικά) ?

chaps1SIUcopy_5000x.jpg

Για όνομα... ??
Και όμως. 

Θετικά θα σε σχολίαζα. 

Και το σώμα είχες να το υποστηρίζεις,  και κίνηση με κοχόνας θα τη θεωρούσα και καλλίτερη θέση θα παίρναμε. 

Και όμως. 

Θετικά θα σε σχολίαζα. 

Και το σώμα είχες να το υποστηρίζεις,  και κίνηση με κοχόνας θα τη θεωρούσα και καλλίτερη θέση θα παίρναμε. 
Προτείνω να αρχίσει προετοιμασία για τον επόμενο διαγωνισμό

• Συμφωνώ
Reactions: LK
Θετικά θα σε σχολίαζα
Σχολίαζες, δε σχολίαζες, πιο πιθανό θα ήταν να δεις τον ήλιο να ανατέλλει από τη Δύση, παρά να βγάζαμε τους... ποπούς μας φόρα παρτίδα... ?

ΥΓ: Και βλέπω ότι απάντησε ο Παράγκας... Είμαι περίεργος να δω τι έγραψε ο κανάγιας ?

Σχολίαζες, δε σχολίαζες, πιο πιθανό θα ήταν να δεις τον ήλιο να ανατέλλει από τη Δύση, παρά να βγάζαμε τους... ποπούς μας φόρα παρτίδα... ?
Άλλο αυτό.

Το σέβομαι. 

Εγώ δεν θα χα κανένα πρόβλημα. 

Μάλλον δεν θα κατέβουμε μαζί ?

Προτείνω να αρχίσει προετοιμασία για τον επόμενο διαγωνισμό
Να κάνετε πρόταση στον sir. Ο @Nestoras συνεχίζει να κρατάει ψηλά τα banners. Και φυσικά στον κ. συνήγορο που συνεχίζει να αθλείται.

Οι λοιποί είμεθα για απόσυρση.  

Να κάνετε πρόταση στον sir. Ο @Nestoras συνεχίζει να κρατάει ψηλά τα banners. Και φυσικά στον κ. συνήγορο που συνεχίζει να αθλείται.

Οι λοιποί είμεθα για απόσυρση.  
Εμείς εσένα ορεγόμαστε, ένα ροζάκι θα σε περάσουμε τη καούκα που άσπρισε και είσαι έτοιμος να λάμψεις εις τας ευρώπας

Βρε λες ο @cos_dr να είχε δίκιο; ?

Οι πρόβες δεν έδωσαν, αφαίρεσαν...

Eurovision: Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα - Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Φυσικά, έχω δίκιο.? Αφαίρεσαν οι πρόβες και είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ πως υπάρχει θέμα με τον ήχο που προκαλείται από τα φωνητικά. Βγαίνουν παράταιρα,  πρέπει να το δουλέψουν άμεσα. Βέβαια, τα προγνωστικά των στοιχημάτων δε θα συμπέσουν απόλυτα, μπορεί και καθόλου με την τελική κατάταξη και θα μεταβάλλονται κιόλας, μας δίνουν μια εικόνα όμως για τις τάσεις, τις προτιμήσεις.

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

Θα πρέπει να μεριμνήσουν οι υπεύθυνοι, ακόμα και η πολιτεία θα έλεγα ? για να διορθωθούν τα προβλήματα και να έχουμε μια άρτια εμφάνιση. Από χορευτικό πάμε πολύ καλά κατά γενική ομολογία, μένουν οι απαραίτητες διορθώσεις στην ενορχήστρωση και κυρίως στα φωνητικά.

Έχω τεράστια αγωνία. Τι θα γίνει, άραγε.

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

Θα πρέπει να μεριμνήσουν οι υπεύθυνοι, ακόμα και η πολιτεία θα έλεγα ? για να διορθωθούν τα προβλήματα και να έχουμε μια άρτια εμφάνιση. Από χορευτικό πάμε πολύ καλά κατά γενική ομολογία, μένουν οι απαραίτητες διορθώσεις στην ενορχήστρωση και κυρίως στα φωνητικά.

Έχω τεράστια αγωνία. Τι θα γίνει, άραγε.
Πίναμε κάτι τσίπουρα επαέ στο διπλανό χωριό και σκεβόμουνα πως εσύ ως Γιουροβυζιονολόγος θα έπρεπε να προμοτάρεις την ιδέα του να στείλουμε του χρόνου το Τέρυ.

Αρχικά σύμφωνα με το ενσταντανέ που ανέβασε ο ΛΚ ο Τέρυς εκτός από παίχτης είναι και πυγοστόλος.

Ξέχνα τη φετινή συντριβή και οργάνωσε το κόσμο για τη τιτάνια μάχη που θα δώσει ο Τέρρυ του χρόνου.

Όλοι μαζί μπορούμε

Πίναμε κάτι τσίπουρα επαέ στο διπλανό χωριό και σκεβόμουνα πως εσύ ως Γιουροβυζιονολόγος θα έπρεπε να προμοτάρεις την ιδέα του να στείλουμε του χρόνου το Τέρυ.

Αρχικά σύμφωνα με το ενσταντανέ που ανέβασε ο ΛΚ ο Τέρυς εκτός από παίχτης είναι και πυγοστόλος.

Ξέχνα τη φετινή συντριβή και οργάνωσε το κόσμο για τη τιτάνια μάχη που θα δώσει ο Τέρρυ του χρόνου.

Όλοι μαζί μπορούμε
Θα ήθελα να πάω και εγώ μαζί του ως πληκτράς. Θα βοηθήσω στη σύνθεση  γιατί είμαι καλός, έχω φοβερή σκηνική παρουσία, έχω εμπειρία από παραγωγή γιατί είχα δουλέψει στο Greek Idol  για 2 μήνες, έχω φοβερή σκηνική παρουσία και είμαι και όμορφος, αν χάσω και 7 κιλά μιλάμε θα λιποθυμάνε οι γυναίκες, εδώ λιποθυμάνε τώρα ακόμα και μπορούμε να το σπρώξουμε και με γνωριμίες. Θα βοηθήσει και ο @Superfunk και έχω ήδη στο μυαλό μου να φτιάξουμε κάτι στο στυλ αυτό του νέου του project αλλά με original μουσική, 3 λεπτά πρέπει να φτιάξουμε, μια δυο εβδομάδες να στρωθούμε θα φτιάξουμε κομματάρα, θα βρούμε το θέμα για να κάνουμε και το κλίπ και θα έρθει και ο @LK σαν τεχνικός σύμβουλος στα στυλιστικά , είναι και αυτός όμορφος, να τον βάλουμε για ντράμερ, αν θυμάμαι καλά παίζει.  Τραγουδίστρια να βρούμε και θα χρησιμοποιήσουμε και ΑΙ  και θα φέρουμε και τον @trolley που δεν ξέρει να παίζει μουσική, να μας φέρνει τους καφέδες χαχαχαχ? Ε, δεν άντεξα. Ήθελα να τον κοροϊδέψω λίγο?.  Πλάκα κάνω. Να έρθει και αυτός να πάμε σαν ομάδα, ενωμένοι να σκίσουμε. Θα βάλω τον Αδωνι να μας διαλέξουμε με απευθείας ανάθεση. 

Μου αρέσει ο τίτλος.

cos_dr

Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας.

Θα τον βάλω στην υπογραφή μου.

Status
Not open for further replies.

Trending...

Back