Σαμη Παραγκα
Noiz Addict
Θα ημπορούσες να το έχεις πιει νωρίτερα, να της δείξω τη δισκοθήκη μου να ξεστραβωθεί η κοπέλαΕν ΄τω μεταξύ, με το ζόρι κρατιέμαι από χθες... Σάμη, η Μάγκυ ήταν συμμαθήτρια στο Λύκειο.
Όχι, δεν άκουγε Fall.
![]()
Θα ημπορούσες να το έχεις πιει νωρίτερα, να της δείξω τη δισκοθήκη μου να ξεστραβωθεί η κοπέλαΕν ΄τω μεταξύ, με το ζόρι κρατιέμαι από χθες... Σάμη, η Μάγκυ ήταν συμμαθήτρια στο Λύκειο.
Όχι, δεν άκουγε Fall.
![]()
Θα ημπορούσες να το έχεις πιει νωρίτερα, να της δείξω τη δισκοθήκη μου να ξεστραβωθεί η κοπέλα
Είμαστε σε μια εποχή που οι καλλιτέχνες και οι influencers επιδεικνύουν συνέχεια τους πωπούς τους στα social media και με κάθε άλλη ευκαιρία συμπαρασύροντας τη βιομηχανία μόδας και τέχνης δημιουργώντας και ενισχύοντας χιλιάδες θέσεις εργασίας των επαγγελμάτων που έχουν σχέση με αυτό με τεράστιο όφελος για τα ΑΕΠ.Κύριοι η συζήτηση έχει γίνει του "ποπού"...
Εδώ το νήμα είναι για τέχνη. Να επανέλθετε στον ορθό δρόμο.
Αν είναι του Πραξιτέλους "περνάει", οι κόπιες "κόβονται" ?
Δεν καταλαβαίνω αν είναι πρόβα αυτό, αφού στον τελικό δεν το έχει πει ακόμα, πρόβα θα είναι... Σαν παραγωγή καμία σχέση με το δικό μας πάντωςΕσείς που λέτε ότι δεν μείνατε ικανοποιημένοι από τις πρόβες, είδατε πρόβες άλλων συμμετοχών; Ρωτώ, διότι εγώ δεν είδα.
Σαν παραγωγή καμία σχέση με το δικό μας πάντως
Ναι το ίδιο είναι!Στο παρακάτω βίντεο, εκεί στο 02:30 είναι η Κροατία.
Είναι το ίδιο με αυτό που μου έδειξες;
Ναι το ίδιο είναι!
Δεν πειράζει, αλλά είναι δύσκολο να πεις αν είναι το ίδιο με τόσα banners που περνάνεΔεν εννοώ αν είναι το ίδιο τραγούδι, αλλά αν είναι το ίδιο event (σόρυ που σε πρήζω).
Έχουν κολλήσει όλοι με τη λέξη καλλίπυγος, υπάρχει όλμος μια αντίστοιχη, φαντάζομαι αρχαιότερη-δεν την έχω βρει σε άλλο αρχαίο κείμενο- από τον Ησίοδο ΠΥΓΟΣΤΟΛΟΣ, στολίδι, πως λαίμαι ΩΛΑΡΑ καμιά σχέση, ακόμα και ο μεταφραστής ντράπηκε και το μετέφρασε ως πισινοστόλιστη ?
Εγώ τι έκανα πάλι ?ειδικά δι εσέ ΚΟΖ-
Θα έχουμε πρόβλημα αν βγει το κομμάτι (παραέξω), σκέτο....?Θα έχουμε πρόβλημα αν βγει έτσι το κομμάτι...
Δεν πάμε πίσω τώρα.Θα έχουμε πρόβλημα αν βγει το κομμάτι (παραέξω), σκέτο....?
Αλλά ποτέ δεν είναι αργά, πάρτε το πίσω τώρα, ακόμα προλαβαίνουμε να γλυτώσουμε τον παγκόσμιο διασυρμό. Πέστε εκεί ότι κάναμε ένα αστείο να γελάσουμε, ζητήστε ένα Συγνώμη για το κάκιστο χιούμορ σας και δηλώστε ότι φέτος δεν θα στείλουμε τραγούδι γιατί ο τελικός πέφτει πολύ κοντά στο Πάσχα και δεν θα έχουμε προλάβει να χωνέψουμε τα χιλιάδες αμνοερίφια και τα εκατομμύρια κοκκινιστά αυγά.![]()
Μικρή είναι ακόμα, δεν ξέρει η έρμη και παρασύρεται απ'τους trapάδες που συναναστρέφεται.?Μήπως σε επηρεάζει τελικά το γεγονός πως έπαιζε με το Komplete Kontrol? ?