Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
Μα δεν μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο (εκτός και αν δεν εργάζεσαι).
https://www.kepea.gr/aarticle.php?id=1996

Οι εργαζόμενοι έχουν δικαιώματα. Είμαστε στο δυτικό κόσμο. ?

Για τη Μαρίνα είναι θλιβερό που δεν έχει επιλογή, πνίγει ξεκάθαρα τον πόνο της για εμένα συναισθανομενη την ευθύνη που φέρει έναντι του κράτους, του έθνους θα έλεγα αλλα και έναντι της παραγωγής και των απαιτήσεων, του concept αλλα και του προσωπικού καλλιτεχνικου στυλ που και η ίδια  θέλει να προώθησει επί της ευκαιρίας. 

Αισθάνομαι δεος στο μεγαλείο της ψυχής της που βάζει το καθήκον της πσνω από όλα και είμαι σίγουρος πως παρόλο τον πόνο της θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό. Στο μεγαλείο αυτό, σε αυτή την ανθρώπινη υπέρβαση, εγώ υποκλίνομαι ταπεινά. 

Είναι η νικήτρια μου. 

Με κσνει ΥΠΕΡΉΦΑΝΟ. 

https://www.kepea.gr/aarticle.php?id=1996

Οι εργαζόμενοι έχουν δικαιώματα. Είμαστε στο δυτικό κόσμο. ?

Για τη Μαρίνα είναι θλιβερό που δεν έχει επιλογή, πνίγει ξεκάθαρα τον πόνο της για εμένα συναισθανομενη την ευθύνη που φέρει έναντι του κράτους, του έθνους θα έλεγα αλλα και έναντι της παραγωγής και των απαιτήσεων, του concept αλλα και του προσωπικού καλλιτεχνικου στυλ που και η ίδια  θέλει να προώθησει επί της ευκαιρίας. 

Αισθάνομαι δεος στο μεγαλείο της ψυχής της που βάζει το καθήκον της πσνω από όλα και είμαι σίγουρος πως παρόλο τον πόνο της θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό. Στο μεγαλείο αυτό, σε αυτή την ανθρώπινη υπέρβαση, εγώ υποκλίνομαι ταπεινά. 

Είναι η νικήτρια μου. 

Με κσνει ΥΠΕΡΉΦΑΝΟ. 
image.gif

Πάντως, μια και το έφερε η κουβέντα για τον πατέρα της Satti, την συμπεριφορά της κτλ, δείτε το παρακάτω σχετικό βίντεο.

1 ώρα πριν, Άγιος είπε

Κάτι δεν μου πάει καλά. Φοβάμαι δεν θα τα πάμε καλά. Δεν βγαίνει ωραίο. Δεν ακούγεται και σωστά. 

Τι θα κάνουμε..... ?

Γιατί με ζωνει  ένα αίσθημα απελπισίας και κλονιζεται η πίστη μου για την πρωτιά ή έστω για καλή θέση, why? 

Κάτι δεν μου πάει καλά. Φοβάμαι δεν θα τα πάμε καλά. Δεν βγαίνει ωραίο. Δεν ακούγεται και σωστά. 

Τι θα κάνουμε..... ?

Γιατί με ζωνει  ένα αίσθημα απελπισίας και κλονιζεται η πίστη μου για την πρωτιά ή έστω για καλή θέση, why? 
Σας το ήπια, να βάλουμε τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου που το έχει κάνει και πάνω στο πλυντήριο σα το Τρόλεη

Τι θα κάνουμε..... ?

Γιατί είναι επιεικώς, και τηρουμένων των αναλογιών, μέτριο

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Γιατί είναι επιεικώς, και τηρουμένων των αναλογίων, μέτριο
Δεν θα πάει καλά φοβάμαι και τι θα απογινουμε. 

Έξω  πάμε καλά ?

το ότι κάποιοι εδώ βάζετε στο ίδιο καλάθι του σεβασμού προς την απώλεια ενός προσφιλούς σας ατόμου, την συνέχιση της εργασίας σας με την ματαιόδοξα εσκεμμένη περιττή δημοσιοποίηση του κώλου σας παράλληλα με αυτήν, με ξεπερνάει γι αυτό και δεν το συνεχίζω... δικαίωμά σας και πάμε παρακάτω...?

-------------------------

προσοχή ακολουθεί απάντηση σε τρολ... η ανάγνωση υπ ευθύνη σας...

-------------------------    

Τώρα που το θυμήθηκα, μία ώρα πριν την κηδεία της μάνας μου έκανα σεξ με την κοπέλα να είναι καθιστή πάνω σε ένα πλυντήριο.

καλά ειδικά για αυτόν δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο το ότι πήδαγε (στο πλυσταριό?) λίγο πριν κηδέψουν την μάνα του... περίεργο μου φαίνεται το ότι είχε κοπέλα και παραξενεύομαι ταμάλα που δεν ανέβασε τότε φωτό με την μπουγάδα λάφυρο τυλιγμένη στο περήφανο για την πράξη μόριό του για να μας το γνωστοποιήσει ως κατόρθωμα και το κάνει τώρα...?

ΥΓ σόρυ από τους υπόλοιπους αλλά σιχαίνομαι τα τρολάκια παντός είδους και δεν μπορούσα να το αφήσω αναπάντητο (στο ίδιο ύφος πάντα για να την βρίσκει)...

Να πω καλησπέρα, ως τι? Εν δυνάμει σπρώχτης? Εραστής? σύντροφος? ή συγνώμη, μήπως θα ημπορούσα να δαγκάσω τους μηρούς σας ?

Και μετά το κρεβάτι-αν υποθέσουμε, τι?

Σμοκ ον δε γουάτα? Κουλτούρα και διανόηση?

Δεν είμαι του one night stand  και δεν γουστέρνω και τας σχέσεις
Κατάλαβα A-sexual.

Μέτα τη δεύτερη πρόβα πέσαμε  στη 9η θέση στα στοιχήματα.

Κάτι πρέπει να γίνει. Δε θα έπρεπε να  συγκληθεί το  υπουργικό συμβούλιο ?  Τι κάνουν ? ?

Εν ΄τω μεταξύ, με το ζόρι κρατιέμαι από χθες... Σάμη, η Μάγκυ ήταν συμμαθήτρια στο Λύκειο.

Όχι, δεν άκουγε Fall.

:)

Status
Not open for further replies.

Trending...

Back