,κάνε μια βόλτα σε club
ΤΡΕΛΛΟΣ εισαι?
Εχω να παω σε club 22 χρονια ?
Ειδικα στο Βερολινο τις πΓιο εξαλλες νυχτες τις περναω παιζοντας ΚΟΛΤΣΙΝΑ με κατι ρεμαλια συνταΚσιουχους στο DIENER ?
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
,κάνε μια βόλτα σε club
11 hours ago, cos_dr said:
Εγώ το ομολογώ. Όπως είπα και στο άλλο νήμα, είμαι σε φάση αρχειοθέτησης -τακτοποίησης ....της προίκας μου όλο το τριήμερο ?.Αθώο αστείο ε? Το μόνο αστείο στη όλη υπόθεση είναι ότι συνεχίζουμε να συζητάμε για την πάρτη της.
Ή με 4 δεκάχρονα ?
Όχι τυχαία ο πιο περιζήτητος γαμβρός της Κοζάνης...?είμαι σε φάση αρχειοθέτησης -τακτοποίησης ....της προίκας μου
Οκ, δεν το τοποθέτησα σωστά.Όχι τυχαία ο πιο περιζήτητος γαμβρός της Κοζάνης...?
Αθώο αστείο ε? Το μόνο αστείο στη όλη υπόθεση είναι ότι συνεχίζουμε να συζητάμε για την πάρτη της.
Το κομμάτι του Σαρμπέλ ήταν κλάσεις ανώτερο (από κει να καταλάβεις τι πατάτα στέλνουμε φέτος?).Δεν θυμάμαι τόση συζήτηση για τον Σαρμπέλ
Ποιος??τον Βίκτωρα Βερνίκο..
Πιο άσχετο echo στη φωνή btw δεν μπορούσε να μπει, Grammy θες μόνο και μόνο γι αυτό.?
Έλα @Superfunk, για να μαθαίνεις τι εστί " κλαψομ@ύνικο monosynth" και πως (πρέπει να) παίζονται τα σκυλάδικα.
Εξωτερική ηχογράφηση σε κασετόφωνο αρχές '90s. Πλήκτρα εγώ φυσικά και φωνητικά εγώ και δυο άλλοι κατεστραμμένοι.?
Doxa to Theo (stereo).mp3 7.67 MB · 10 downloads