golden twin

E.G. είπε:
δυστυχως δεν εχω παραγγειλει ακομα μαγνητες  >:(

αλλο ενα παρατραγουδο στην δυναρμολογηση ηταν οτι τα κλειδια ηταν πολυ κοντα, ετσι αναγκαστηκα να βαθυνω την τρυπα στο headstock ωστε να βυθιστει η ροδελα. αυτο παντως πρωτη φορα το αντιμετωπιζω, παραηταν κοντα.
Την πάτησα και γώ με το πάχος του headstock στη 335 ιδιαίτερα για τις δύο μι πάνω κάτω και εκεί αναγκάστηκα καί βρήκα παξιμάδια 1-2mm πιο μακρυά  απο άλλο σετ για να βιδώσουν ;D

Επίσης τουλάχιστον Τρία ζευγάρια PAF Gibson  και Seymour περιμένουν να βιδωθούν στις κιθάρες τους ;D

immortalx είπε:
Μπραβο ρε Ηλια, κουκλα εγινε! Αντε με το καλο να τελειωνει  :)
Γιάννη, καλωσήλθες στο noiz :D

Τώρα θα είσαι και συ stereo

Χαχα, καλως σας βρηκα παιδες! Ακονιστε τα εργαλεια γιατι επεσε πολυ τεμπελια  ;D

ειμαι στο σταδιο που θελω να παραγγελω μαγνητες. οχι πασιβ, και κατι για καθαρο ηχο, jazz και λιγο rock. τι λετε για τους dimarzio paf 36 ann? θα ηθελα να τους βρω και με χρυσο cover plate αλλα τους βρηκα μονο σε καταστηματα στην αμερικη τα οποια δεν στελνουν Ελλαδα.

E.G. είπε:
ειμαι στο σταδιο που θελω να παραγγελω μαγνητες. οχι πασιβ, και κατι για καθαρο ηχο, jazz και λιγο rock. τι λετε για τους dimarzio paf 36 ann? θα ηθελα να τους βρω και με χρυσο cover plate αλλα τους βρηκα μονο σε καταστηματα στην αμερικη τα οποια δεν στελνουν Ελλαδα.
Αν ψαχνεις active μαγνητες

οχι πασιβ
τοτε να σου πω οτι οι dimarzio που λες πιο πανω ΕΙΝΑΙ passive και οχι active... ;) ;)

E.G. είπε:
γραψε λαθος. πασιβ θελω, οχι ακτιβ
λέω και γω!!  ;D ;D

έχω τον DiMarzio virtual PAF και είναι φοβερός έχει δε ΠΕΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ split (είναι σχεδιασμένος για αυτόν ακριβώς το σκοπό) τον έχω στην πρώτη τέλε μου και παίζει τέλεια στη θέση νεκ (όταν τον σπλιταρεις νομίζεις οτι ακούς στρατ το οποιο ειναι καλο πραμα  :o

(για νεκ ποζίσιονε)

argytar είπε:
λέω και γω!!   ;D ;D

έχω τον DiMarzio virtual PAF και είναι φοβερός έχει δε ΠΕΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ split (είναι σχεδιασμένος για αυτόν ακριβώς το σκοπό) τον έχω στην πρώτη τέλε μου και παίζει τέλεια στη θέση νεκ (όταν τον σπλιταρεις νομίζεις οτι ακούς στρατ το οποιο ειναι καλο πραμα  :o

(για νεκ ποζίσιονε)
Δεν το ήξερα καί έψαχνα τέτοιο μαγνήτη που να σπλιτάρει με πειστικό ήχο single coil!

nasokosm είπε:
Δεν το ήξερα καί έψαχνα τέτοιο μαγνήτη που να σπλιτάρει με πειστικό ήχο single coil!
Για νεκ position μιλάω για bridge δεν έχω δοκιμάσει αλλά φαντάζομαι μια χαρά θα δουλεύει. Αλλά για τη δουλειά που το ήθελα είναι ...ταμάμ! Έχω ρυθμίσει κάπου στη μέση το ύψος ώστε να μην μπουστάρει πολύ στο διπλό και να τα λέει γκαζάτα και σκαστά στον μονό, προτείνω λοιπόν τον εν λόγω μαγνήτη ανεπιφύλλακτα!

ΟΚ !

Βρε σεις για ρίξτε μια αυτιά σε διπλανά ποστ έχω ανεβάσει εγγραφές με τη 335!

nasokosm είπε:
ΟΚ !

Βρε σεις για ρίξτε μια αυτιά σε διπλανά ποστ έχω ανεβάσει εγγραφές με τη 335!
Xαρά μου να ακούσω!!

νασο τα ακουσα τα κλιπακια (βεβαια την εχω ακουσει και live  8) ) ,η κιθαρα σου ειναι πρωτη. τα ειπαμε και στην εκθεση απο κοντα.

αργυρη για bridge με τι θα τον συνδιαζες?

off topic . ελυσα μια takamine για αλλαγη truss rod. η χειροτερη εργασια. παντως μολις εβγαλα ταστιερα και ειδα τροπο συνδεσης-κατασκευης δεν πολυ ενθουσιαστηκα. απο εξω ολες κουκλες φαινονται, γιαυτο και τα χειροποιητα ειναι αλλη φαση.

χαιρετω τον ηλια και τους φιλους που γνωρισα στην εκθεση.

φιλε γινετε κουκλα με τα ''χρυσαφικα'' της.

ταιριαζουν γαντι.αντε με το καλο να τελειωσει και να την σολαρουμε απο κοντα ;D

Φιλοι μου εχω ενα δυσαρεστο νεο να σας ανακοινωσω.

Δυστυχως ο φιλος μας ο Ηλιας αφησε την κιθαρα του στη μεση και μας αφησε και εμας νωρις.

Καλο ταξιδι φιλε, θα μας λειψεις.

Τα θερμα μου συλληπητηρια στην οικογενεια σου.

immortalx είπε:
Φιλοι μου εχω ενα δυσαρεστο νεο να σας ανακοινωσω.

Δυστυχως ο φιλος μας ο Ηλιας αφησε την κιθαρα του στη μεση και μας αφησε και εμας νωρις.

Καλο ταξιδι φιλε, θα μας λειψεις.

Τα θερμα μου συλληπητηρια στην οικογενεια σου.
Τι ?

Θα μπορουσαμε να κρατησουμε αυτο θεμα του πανω πανω για καποιο διαστημα,ετσι για να τιμησουμε τον ανθρωπο?

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back