Να αποστείλει curriculum vitae πρώτα.freerock1974 είπε:Ειχα παρακληση απο θηλυ να συμμετασχει σε βιντεο του...Λακη! ;D
Μιλαω σοβαρα.
Η Σμαρώ, sorry η Δρ. Σμαρώ, πρώτα πήρε το διδακτορικό και μετά έπαιξε ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Να αποστείλει curriculum vitae πρώτα.freerock1974 είπε:Ειχα παρακληση απο θηλυ να συμμετασχει σε βιντεο του...Λακη! ;D
Μιλαω σοβαρα.
Καθηγητά μου, ποία έδρα κατέχετε ώστε να μαθητεύσω κι' εγώ δίπλα σας, ίνα γίνω κάτοχος διδακτορικού ή έστω μεταπτυχιακού;LK είπε:Η Σμαρώ, sorry η Δρ. Σμαρώ, πρώτα πήρε το διδακτορικό και μετά έπαιξε ;D ;D ;D ;D ;D ;D
πες μου οτι δεν το ξερες..........audiokostas είπε:Ρε σεις πάλι ευκαιρία για chat line το κάνατε το thread.
Jazzjoker είπε:Τα ίδια και τα ίδια. Χάλια μαύρα. Αφού δεν το 'χεις ρε Σταύρο το μουσικό, τι το παλεύεις; ;D
Πέραν αυτού, θα προτιμούσα (και είμαι σίγουρος ότι είναι απολύτως εφικτό) να βλέπω τα κομμάτια σου ως επίσημες κυκλοφορίες σε κάποια αμερικάνικια δισκογραφικής ας πούμε. Το ξέρω ότι τα έχουμε ξαναπεί και έχεις δηλώσει ότι κάνεις αυτό που θέλεις αλλά είναι κρίμα μην ακούγεσαι από μεγαλύτερο κοινό.
Το παραπάνω δεν αποτελεί φιλικό κομπλιμέντο, ούτε σου χαρίζω κάστανα. Το μόνο αρνητικό που μπορώ να βρω σε αυτό που κάνεις, είναι ότι το είδος είναι ολίγον ξεπερασμένο αλλά σε αρκετά κομμάτια έχεις ήδη ξεφύγει από τα στενά χαρντ ροκ όρια. Αυτά.
Α και μάθε κιθαρίτσα αγόρι μου. ;D
Aφου περναμε καλα ρε Κωστα.Και το χρειαζομαστε.audiokostas είπε:Ρε σεις πάλι ευκαιρία για chat line το κάνατε το thread.
Εδρα SATO που ανοιγει και γινεται καναποκρεβατο..Καθηγητά μου, ποία έδρα κατέχετε ώστε να μαθητεύσω κι' εγώ δίπλα σας, ίνα γίνω κάτοχος διδακτορικού ή έστω μεταπτυχιακού;
ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!Δεν πειραζει,θα σου βαλω και σως να γλιστραει.. ;Dsamy paraga είπε:Σταύρε μ' αυτά και μ' αυτά τον σκίσαμε το Κοζάνη σε σελίδες ,αλλά αυτός μας τρώει στην αγάπη ρε π@στη μου ;D ;D ;D
Ανευ απροοπτου,οχι πολυ.Φίλε Freerock είναι Παρασκευή βράδι, ήρθα από τη δουλειά, άνοιξα μπύρα και περιμένω το επόμενο.
Αργείς?![]()
Δηλαδή αν πάρω αύριο δύο-τρία κιβώτια μπύρες θα μου φτάσουν?freerock1974 είπε:Ανευ απροοπτου,οχι πολυ.![]()
To θες με οπτικοποιηση ή ξεροσφυρι?fusiongtr είπε:Δηλαδή αν πάρω αύριο δύο-τρία κιβώτια μπύρες θα μου φτάσουν?![]()
Πολυ μ αρεσεις ρε Περικλη!pericles είπε:Μαμω τα γελια ;D ;D ;D ετσι πρεπει .
Ότι γουστάρεις αδερφέ.freerock1974 είπε:To θες με οπτικοποιηση ή ξεροσφυρι?