vaggelis1234
Μόνιμος θαμώνας
Για σωμα swamp ash ρωταω τη γνωμη σου.Επισης θελω να ακουσω αν προτεινεισ ταστιερα rosewood η μαπλε)funkysoul είπε:για σωμα και μανικι μιλαω![]()
Για σωμα swamp ash ρωταω τη γνωμη σου.Επισης θελω να ακουσω αν προτεινεισ ταστιερα rosewood η μαπλε)funkysoul είπε:για σωμα και μανικι μιλαω![]()
Ειναι και θεμα προσωπικου γουστου βεβαια, αλλα εγω προτιμω αλντερ με ροουσγουντ.και παιζω φανκ κυριως. Μπουκωμα τωρα, νομιζω οτι δεν γινεται και να εχεις, αν ψαχνεις για καλο σκασιμο.Ο συνδιασμος μαγνητων που προτεινε το αλλο παλικαρι μου φαινεται παντως να πλησιαζει αυτο που θες. Αν κανεις μια συζητηση με τον Γιωργο θα σου πει και αλλες εναλλακτικες βεβαια.vaggelis1234 είπε:Μια και θα χτισεις αναλογου χαρακτηρα οργανο ακουω ιδεες. Θελω μπροστα και στη μεση καλα σκασιματα για μπλουζ και φανκυ (σπανια αλλα παιζουμε που και που) και πισω δυναμη για ικανοποιητικο μπουκωμα (οσο γινεται σε strato τελοσπαντων) και πλουσιες αρμονικες για hard rock οχι πιο περα. Ακουω προτασεις για ταστιερα (maple η rosewood ?) , σωμα (alder, maple η swamp ash ?), bridge ?. Τα εχουμε ακουσει και τα εχουμε συζητησει τοσες φορες αυτα τα χρονια αλλα νομιζω οτι δεν εχω καταληξει με σιγουρια σε απαντησεις. Οποιος γνωριζει ας δωσει ιδεες.
αυτα που λες θα προκυψουν κυριως απο την επιλογη των μαγνητων/ηλεκτρικων.Θελω μπροστα και στη μεση καλα σκασιματα για μπλουζ και φανκυ (σπανια αλλα παιζουμε που και που) και πισω δυναμη για ικανοποιητικο μπουκωμα (οσο γινεται σε strato τελοσπαντων) και πλουσιες αρμονικες για hard rock