gvour
Noiz Addict
Λεω αντι να rest your case,να βαλεις κανα ροκενρολακι να γουσταρουμε. ;DΝτεντΤΖΟ είπε:I rest my case !!!
Λεω αντι να rest your case,να βαλεις κανα ροκενρολακι να γουσταρουμε. ;DΝτεντΤΖΟ είπε:I rest my case !!!
σωστό και αυτο.otto## είπε:Καλά. Τα φορα είναι για αυτούς που θέλουν να γράφουν. Τι να κάνουμε; Και ο Vai δε γράφει στο φόρουμ. Τι να κάνουμε, να κλαψουμε που χάσαμε την άποψή του Vai για το "ποια κιθάρα να πάρω μέχρι 280 ευρώ;".
Και εγώ συνεχίζω να το πιστεύω.george956 είπε:ΥΓ: Εξακολουθω να πιστευω οτι τρολαρεις, ο τροπος γενικα του παιξιματος σου μαρτυραει οτι δεν μπορει να εισαι τοσο τεραστιος τζαζιστας.
Ετσι. Προτιμαμε τον ατομικο λιθοβολισμο, ειναι πιο ανωδυνος:otto## είπε:...έλεος με τον ομαδικό λιθοβολισμο....
Αυτο που δεν πρεπει να γινει παντως ειναι να σε καλεσει στο γαμο του. Ειμαι σιγουρος οτι θα του πεις "και του χρονου".Εντάξει καλός παίχτης δεν είναι, ούτε σεμνος, αλλά τι πρέπει να γίνει;....
Τελικα τρολαρεις ή οχι? 2-παρα πηγε, μην αφηνεις τον κοσμο να χανει τον υπνο του...Πολυ επιθετικοτητα ρε παιδια, τοσο ανεπιθυμητος ειμαι εδω μεσα?
Απο δω και περα θα παιζω μονο για παρτη μου αφου ευχαριστιεμαι οταν παιζω μουσικη ασχετως αν σας αρεσει η οχι. Εσεις που ειστε παιχταραδες συνεχιστε τις ειρωνιες σας.
Ο οποίος παίζει να είναι ο .... :-X :-X :-XAuditoryDriving είπε:με συνεργο τον ΝτεντΤζο.
"Oταν σκοτωθεί αυτός που το όνομα του αρχίζει απο Ο...................."Waterfall-K είπε:Ο?......![]()
Βαγγέλη, ας το πάρουμε λίγο αλλιώς (που είπε και ο Στράτος). Φυσικά και δεν είσαι ανεπιθύμητος. Τι θα πει ανεπιθύμητος;VangelisV είπε:Πολυ επιθετικοτητα ρε παιδια, τοσο ανεπιθυμητος ειμαι εδω μεσα?![]()
Ο......που εννοεις ειναι.fusiongtr είπε:Ο οποίος παίζει να είναι ο .... :-X :-X :-X