Αυτο πολλες φορες σκεφτηκα να το δοκιμασω αλλα καθε φορα δεν το εκανα απο φοβο οτι θα χαθει το quack της καλυτερης θεσης της στρατ (bridge & mid).Superfunk είπε:.
Μια πατεντα που κανω σε ολες μου τις στρατ για να γινει ο πισω μαγνητης πιο "αντρικος" ειναι να κολαω απο κατω του (με UHU) ενα κομματι μαγνητικο ατσαλι,δινει πιο "ψωμωμενο" ηχο (πιο τελεκαστερε δηλ.) ειδικα στα γκαζια (μπορεις βεβαια να βαλεις αν θες να ξοδεψεις και χρηματα ενα ετοιμο Baseplate,πουλαει ο Fralin & πολλοι αλλοι αλλα κατα τη γνωμη μου τζαμπα λεφτα πετας μια και αν το φτιαξεις μονος σου ειναι τζαμπα...)
Έχω μια μεξικάνα standard strat με SSL5/SSL6 RW-RP/JBJr. Παλιότερα είχα γράψει:mscmkr είπε:Έχει δοκιμάσει κανείς τους SD Custom Flat SSL-6 ή τους Custom Staggered SSL-5;
Με ενδιαφέρει ο κλασσικός ήχος της Strat όσον αφορά στο eq αλλά έτοιμος να αρπάξει πιο εύκολα.
Παρακαλώ για τη γνώμη / γνώση σας...
Είναι πολύ καλοί μαγνήτες.Είναι πιο hot από πολλούς διπλούς (μπορείτε να το επιβεβαιώσετε πολύ εύκολα στο site του uncle Seymour) & είναι σαν να κοιμήθηκε μονός με διπλό & να βγήκε αυτό, δεν ξέρει αν είναι μονός ή διπλός. Και κάνει πολύ καλή δουλειά & σαν μονός με κατέβασμα του volume και μεταλλιάζει τρελά με απίστευτο όγκο στο τέρμα. Απίστευτα versatile.
Πολυ σωστα MC-Jasemeister... ;D ;D ;DJasemeister είπε:Είναι πολύ καλοί μαγνήτες.
Γι'αυτό που θες όμως δεν νομίζω να κάνουν μιας και έχουν resonant peak αρκετά χαμηλότερο σε σχέση με π.χ. τον SSL1 (κλασικός στρατ ήχος κατά Seymour Duncan).