fenderiarhs
Noiz Addict
Καμμια αντιρρηση. Εξαλλου αυτο κανουμε στο παρον thread. Οσοι βλεπουν κατι σε αυτο το βιντεο το λενε και οσοι οχι παλι, το λενε.freerock1974 είπε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γι αυτο επιμενω στη θεωρια των γεμιστων γιατι η απολυτα σωστη θεωρια του Audiokosta περι αντικειμενικων κριτηριων,πολλακις αναφερομενη,δεν φαινεται να ειναι αποδεκτη...
Εικαζεις λαθος.Εικαζω οτι εχεις ακουσει αποσπασματικα τα τσιριδοξεσπασματα του Gillan και τις ακροβασιες του Blackmore και δεν ασχοληθηκες αλλο.Αν δεν ισχυει το παραπανω σχωρα με,μαλλον δεν εντρυφησες οσο επρεπε.
Και κατι αλλο..
Μπερδευεις την υπερβολη με την αισθητικη. Δεν εχω λοιπον κανενα προβλημα με την υπερβολη των ροκαδων η των τζαζιστων, η οποια μπορει μαλιστα και να μου αρεσει.Εχω προβλημα ομως με την κακη αισθητικη τοσο των μεν οσο και των δε. Η αισθητικη της (επαναλαμβανομενης) τσιριδας του ροκ χαρντ ροκ παπακωνσταντινου μεταλ πες το οπως θελεις με χαλαει. Αντιστοιχα με χαλανε και αλλα πραγματα (και απο τον χωρο της τζαζ), μονο που του βιντεακι του παροντος θεματος δεν ειναι τζαζ.Οσο για τη μανιερα..ποτε δεν καταλαβα γιατι η υπερβολη των τζαζιστων ειναι τεχνη και η υπερβολη των ροκαδων ειναι δηθενιλικι και επιδειξιομανια.Κι ας ειναι κακογουστοι.(Ουτε εμενα μ αρεσουν οι τσιριδες).
Ο καθεις στο ειδος του.
Πολυ φιλικα!![]()