Αυτό .... :-* και ο φθόνος τέτοιος όπως του Λάκη (απ'τους καλούςLK είπε:Είσαι ο πιο άρτιος μουσικός και παραγωγός που ξέρω…σε όλα τα όργανα. RESPECT και φθόνος!![]()
Κώστα να τον κάνω αναπάντητη...να με πάρει πίσω να μην χρεωθώ εγώ;;;; ;D ;D ;Dkostas80 είπε:.... τηλεφωνηθείτε λέμε ....
Eυτυχώς που τα είπες, γιατί που να τα γράψω όλα αυτά.fusiongtr είπε:1)Η "πονηρή" εισαγωγή (και λόγω έντασης που νομίζω ότι είναι χαμηλότερη) κάτι θέλει ακόμα για να βοηθήσει -οδηγήσει στο main theme, αλλά δεν ξέρω τι, ρε μαμώτο.
2)Επίσης, μπορεί να είναι η ιδέα μου, αλλά μου φαίνεται ότι κάτι "παίζει" με το eq στο mix του κομματιού.
Είναι σαν μπουκωμένο με πολύ έντονες μπασομεσαίες συχνότητες, ελάχιστα πρίμα-πριμομεσαία, και όχι μεγάλη ευκρίνεια, σαν να μπλέκονται συχνοτικά τα όργανα.
Είσαι ο πιο άρτιος μουσικός και παραγωγός που ξέρω…σε όλα τα όργανα. RESPECT και φθόνος!![]()
Τιποτα δεν ειν' τυχαιο..Αφου εσυ βαζεις ταμπασκο ακομα και στην τυροκαυτερη.. ;DLK είπε:1ον είναι τυχαίο ότι όταν το post-αρες έτρωγα κάτι (δεν έχει σημασία τι) και το έριχνα Tabasco? ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D4ον …δεν έχει τέταρτον….
Δε λες.Είναι σαν μπουκωμένο με πολύ έντονες μπασομεσαίες συχνότητες, ελάχιστα πρίμα-πριμομεσαία, και όχι μεγάλη ευκρίνεια, σαν να μπλέκονται συχνοτικά τα όργανα (εκτός της φωνής).
Βέβαια το πιθανότερο είναι να λέω π@π@ριές, αλλά αυτή την εντύπωση μου έδωσαν οι τρείς πρώτες ακροάσεις.
Αμα εισαι λατρης της ελληνικης,προσπαθεις να κανει τα αγγλικα να ακουγονται λειψα...Επίσης πάλι τρώς τη γλώσσα σου (ένα "κάτι" που έκαναν οι έλληνες τραγουδιστές των εγχώριων new wave συγκροτημάτων κατά κόρον την 10ετία του ΄80).
1. Όντως ρε διάολε παίζεις "τις κάλτσες σου" στο μπάσο!freerock1974 είπε:1.Το πιθανοτερο ειναι να υπερεβαλλα στο μπασο γιατι γουσταρα ν ακουω τι επαιξα ο ναρκισσος.. 8)
2.Η εισαγωγη επιτηδες ειναι πιο χαμηλα γιατι την ειδα κολαγιουτας.. ;D ;D ;D ;D ;D(τι ειπε το ατομο..)και θελησα να ακουστει διαφορά με το ριφ που μπουκαραν οι καφροι.. ;D ;D
Δε μπορουσα...βιαζομουν να μπω.. ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:2. Το κατάλαβα, και μετά από μερικές ακροάσεις ακόμα το βρήκα (νομίζω).
Ίσως θα έπρεπε η εισαγωγή να κρατάει πιο πολύ ώρα,
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:Δε μπορουσα...βιαζομουν να μπω.. ;D ;D ;D
Μπούτι χοιρινό, γεμιστό με τυριά, πιπεριές, ζαμπόν και σάλτσα ταμπάσκο? ;D ;D ;D ;DΛοιπόν βρήκα τη λύση.
Στο βίδεον και στο σημείο αυτό θα δείξομεν ένα μπούτι και όλοι θα είμεθα ευχαριστημένοι. ;D ;D ;D
Ε ναι ρε συ...τι με πέρασες για τον Russ Meyer; ;D ;D ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Μπούτι χοιρινό, γεμιστό με τυριά, πιπεριές, ζαμπόν και σάλτσα ταμπάσκο? ;D ;D ;D ;D
Τι Russ Meyer και μαμακίες βρε! "Lakis Models Agency" (L.M.A. LTD), σταθερή αξία! ;D ;D ;DLK είπε:Ε ναι ρε συ...τι με πέρασες για τον Russ Meyer; ;D ;D ;D ;D ;D
Δεν κατάλαβες που θα με κάνεις και "LTD". "SA" και αν γουστάρεις……fusiongtr είπε:Τι Russ Meyer και μαμακίες βρε! "Lakis Models Agency" (L.M.A. LTD), σταθερή αξία! ;D ;D ;D
Εμπρός, πάμε μαζί 17. 17-24 Malmo Festival, θα σου αρέσει.freerock1974 είπε:Θα τα πουμε και τηλεφωνικως καποια στιγμη,αφου δεν εκατσε να παω Σουηδια..(σοβαρα)..![]()
Όχι βρε, αφού δεν μας έχεις παρουσιάσει ταινιάκι με την Tura Satana, ούτε με την Lorna Maitland ;DΕ ναι ρε συ...τι με πέρασες για τον Russ Meyer; ;D ;D ;D ;D ;D
Σε στείλω με άλλες δικέ μου. PM δέχεσαι; ;D ;D ;D ;D ;D ;DNestoras είπε:Όχι βρε, αφού δεν μας έχεις παρουσιάσει ταινιάκι με την Tura Satana, ούτε με την Lorna Maitland ;D
Βρε για σένα το λέω.LK είπε:Δεν κατάλαβες που θα με κάνεις και "LTD". "SA" και αν γουστάρεις……;D ;D ;D ;D
Φτιάχνεσαι με Satana? Φέρνω τα καντηλέρια. ;D ;D ;D ;D ;Dαφού δεν μας έχεις παρουσιάσει ταινιάκι με την Tura Satana
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DLK είπε:Λοιπόν βρήκα τη λύση.
Στο βίδεον και στο σημείο αυτό θα δείξομεν ένα μπούτι και όλοι θα είμεθα ευχαριστημένοι. ;D ;D ;D
Σ ευχαριστω απο καρδιας! ;D ;D ;DΠαράτα τα ρε φίλε,δεν τό 'χεις.
Μπενακης-Βγενοπουλος ;D ;D ;D ;DΜπαινάκης βγαινάκης? ;D ;D ;D
Ηταν για 2 Αυγουστου αλλα δεν ευοδωσε το Σκανδιναβικο πλανο...Εμπρός, πάμε μαζί 17. 17-24 Malmo Festival, θα σου αρέσει.![]()
Καλώς πράττεις μεν ...αλλά πάνω από όλα το γκλαμουριλίκι... ;D ;D ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Βρε για σένα το λέω.
Οικονομολόγος είμαι, το φορολογικό καθεστώς σκέφτομαι!