Οχι. Από το 1:52 μέχρι το 2:19 λέμε.makispoll είπε:OK δεσμευομαι για αυριο βραδυ λογω προχωρημενου της ωρας και δουλειας αυριο...... Μονο πιο κομματι αντιστοιχει σε μενα; Αν ειμαστε 4 και ειμαι στο τελος παει απο 2.19 μεχρι το τελος σωστα;
Οχι. Από το 1:52 μέχρι το 2:19 λέμε.makispoll είπε:OK δεσμευομαι για αυριο βραδυ λογω προχωρημενου της ωρας και δουλειας αυριο...... Μονο πιο κομματι αντιστοιχει σε μενα; Αν ειμαστε 4 και ειμαι στο τελος παει απο 2.19 μεχρι το τελος σωστα;
Για να σ'ακούσω αρχηγέ μου..!panagiotis είπε:Έστειλα κι εγώ το δικό μου στον harilatron.
Τα μέσα ηχογράφησης ήταν κάπως εχμμ...πώς να το πω.... κάτω του μετρίου τέλος πάντων..... :;D
Χρησιμοποίησα το cool edit με μικρόφωνο της πλάκας στον ενισχυτή.
Έγραψα με: Ltd F-104 > JAM Dyna ssor (bass version) > Roland cube bass 100.
έβαλα και λίγο reverb απ' το cool edit...
![]()
Ισα - ίσα! Ποιός είπε ότι θέλουμε μονο σόλο κιθάρες; Δυστυχώς οι άλλοι οργανοπαίχτες λουφάζουν. Αντε ν' ακούσουμε και κάποιο άλλο ηχόχρωμα. Το OB-12 πετάει!neeq είπε:Να πω κι εγω με τι εγραψα αν και δε νομιζω να ικανοποιησω κανεναν κιθαριστα
Μ'ενα Oberheim OB-12 καρφι στο pc![]()
Kani gia hxo Wright???Αυτο ειναι?neeq είπε:Να πω κι εγω με τι εγραψα αν και δε νομιζω να ικανοποιησω κανεναν κιθαριστα
Μ'ενα Oberheim OB-12 καρφι στο pc![]()
nai giati exei knobs kaoutsoukfenderiarhs είπε:Kani gia hxo Wright???Αυτο ειναι?
Δεν κανει αυτό ρε... είναι MII, δε λέει. ;D Και είναι και ψηφιακούρα. Ολο ψύχρα θα'ναι. ;D Παίζει ρόλο το πλαστικό στον ήχο; ;Dfenderiarhs είπε:Kani gia hxo Wright???Αυτο ειναι?
-5 καρμα στον κυριο που μπηκε στο φορουμ μας να μας πει οτι το oby βγαζει ψηφιακη ψυχρα. Ειχατε και στα χωρια σας τετοια pads κιθαριστες. Ε κιθαριστεςyameth είπε:Δεν κανει αυτό ρε... είναι MII, δε λέει. ;D Και είναι και ψηφιακούρα. Ολο ψύχρα θα'ναι. ;D Παίζει ρόλο το πλαστικό στον ήχο; ;D
Που ειναι ντε;harilatron είπε:Πράγματι neeq, αυτό που έγραψες με το Oberheim είναι πολύ ωραίο.
Είμαστε σχεδόν έτοιμοι, ελπίζω το βράδυ να κάνουμε τα αποκαλυπτήρια.
(Ναι, έχουμε και φλάουτο)