Gibson SG-3

fleamail

Noiz Addict
sg3ebgh1.jpg

Είχε κανείς την τύχη/ατυχία ;D να παίξει με μια SG-3? Ξέρω ότι η Gibson έχει βγάλει γύρω στα 400-500 κομμάτια και μετά σταμάτησε την παραγωγή. Έχω βρει όμως μια σε πολύ δελεαστική τιμή και αναρωτιέμαι...

Ειχα SG & Custom με 3 μαγνητες.

Κατα την δικια μου αποψη αλλα και φιλων μου ειναι λιγακι δυσκολο να παιζεις με τις κιθαρες που εχουν 3 διπλους μαγνητες.

Δεν υπαρχει χωρος για να παιζεις ανετα.

Καλα ειναι πριν την παρεις,να δοκιμασεις μια κιθαρα με 3 διπλους.

Koιτα τι κάνεις:

Την αγοράζεις.

Βγαζεις αυτο τον αθλιο 6θεσιο και βάζεις ένα 3θεσιο.

Βγαζεις τους μαγνήτες και το pickguard.

Βάζεις full size pickguard για 2 P90.

Βαζεις τους δυο P90.

Σου μένουν 3 gibson μαγνήτες και ενα gibson 60's style pickguard για να πουλήσεις.

Γουαλλά, έχεις ενα ωραιοτατο ταυρακι με αστειο κοστος.

Η τουλάχιστον αυτο θα έκανα εγω :)

odis13 είπε:
Koιτα τι κάνεις:

Την αγοράζεις.

Βγαζεις αυτο τον αθλιο 6θεσιο και βάζεις ένα 3θεσιο.

Βγαζεις τους μαγνήτες και το pickguard.

Βάζεις full size pickguard για 2 P90.

Βαζεις τους δυο P90.

Σου μένουν 3 gibson μαγνήτες και ενα gibson 60's style pickguard για να πουλήσεις.

Γουαλλά, έχεις ενα ωραιοτατο ταυρακι με αστειο κοστος.

Η τουλάχιστον αυτο θα έκανα εγω :)
Μια χαρά τα λες odis, αλλά αν έχεις SG3 και δε σε βολεύει κοιτάς να τη δώσεις και να σου μείνει και κανένα σοβαρό λεφτάκι.

Το απόλυτο εργαλείο γι'αυτή τη μόντα είναι αυτό:

157518.jpg

Χμ, με λίγα παραπάνω παίρνεις sg3 faded.Και σου μένουν και 3 μαγνήτες gibson.....

Ασε που (για εμένα) είναι προτιμότερο το master volume master tone...

Πάρτην, βγάλε τον μεσαίο διπλό και βάλε ένα P-90.

Ή βάλε 3 P-90.

Ή φάε τα λεφτά σε μπουγάτσες, γιατί τέτοια κιθάρα δεν σου αξίζει λάκη.

REGARDS

Υ.Γ.: Πόσο την βρήκες και σε τι κατάσταση δεν μας είπες.

odis13 είπε:
Χμ, με λίγα παραπάνω παίρνεις sg3 faded.Και σου μένουν και 3 μαγνήτες gibson.....

Ασε που (για εμένα) είναι προτιμότερο το master volume master tone...
Πες μου ότι δε λες αυτή, γιατί θα κάνω headbanging προς τον τοίχο. :P :P :-X ;D

139834.jpg

fleamail είπε:
Είχε κανείς την τύχη/ατυχία ;D να παίξει με μια SG-3? Ξέρω ότι η Gibson έχει βγάλει γύρω στα 400-500 κομμάτια και μετά σταμάτησε την παραγωγή. Έχω βρει όμως μια σε πολύ δελεαστική τιμή και αναρωτιέμαι...
ειχα παιξει με μια epiphone sg-3 ετσι να δω πως ειναι δεν μου αρεσε καθολου λιγο ψοφια ενα πραγμα σε ολα της, αρα θεωρω πιστευω ναι ειμαι σιγουρος :P οτι η gibson θα ειναι παρα παρα πολυ παραπανω καλυτερη και οσο για το τριμαγνητο της υποθεσης συνηθιζεται ευκολα οποτε μην αναρωτιεσαι καθολου... 8)

Flea ειναι παραγωγης η΄ απο την σειρα ¨guitar of the month" ? oi μαγνητες που

εχει τι ειναι ?

Παντως ποτε δεν καταλαβα τι εξυπηρετουν  3 διπλοι  ???  οντως υπαρχει δυσκολια στο παιξιμο ....

ΥΓ  τωρα με την κριση  μια sg με 3 μονους ειναι επενδυση ..... 

μαζευεις τα ζαρζαβατικα του μηνα σε καθε εμφανιση  ;D

Ωραία τιμούλα.

Θα σου έλεγα "χτύπα τη κι ό,τι γίνει" αλλά νιώθω πως κάτι σε τρώει. ;D ;D

και εγω οχι θα σου ελεγα...εκτος και αν ψαχνεις οποσδηποτε για ταυρακι αυτη τη περιοδο...

ασε που πηρε και την ανιουσα το δολλαριο πλεον...οικονομικη -ξεοικονομικη κριση, στο 1,24 εχει φτασει απο 1,57 καποτε η ισοτιμια.... μας δουλευουν μου φαινεται...

Πολύ όμορφη είναι. Αυτές οι γωνίες στο σώμα μην σε προβληματίζουν. Μπορείς κάλλιστα να τις κόψεις μέ μια σέγα και μετά να τις στρογγυλέψεις με ένα τριβείο.

Trending...

Νέα θέματα

Back