Gibson Robot Kills Strat!

Ως γνωστός homo gadgetarialis θα πω ότι είναι ένα ποθητό δείγμα μηχανολογικής αριστείας. (Πςςςςςςςςςςςςςςςςς)  :)

Από την άλλη, μάλλον είναι πολύ κακό για το τίποτα.....Αυτόματο κούρδισμα....σιγά το δύσκολο. Εγώ όταν είδα τον τίτλο νόμιζα ότι παίζει μόνη της. Ότι είναι δηλαδή κιθαρόλα - κατά το πιανόλα.   :)

Ναι ρε παιδεια πολυ κακο για το τιποτα, να κουρδιζε κιθαρα με locking nut να πω οτι αξιζει αλλα στη les paul δεν ειναι και τοσο δυσκολο να ξανακουρδισεις, ασε που με τα λευτα που θα την δινει η gibson σιγουρα θα παιρνεις 3 μεταχειρισμενες les paul για να εχεις αλλα κουρδισματα ;)

δειτε ολα τα video πρωτα. ;)

το θεμα ειναι οτι σκοτωνει την στρατ την ωρα παρακαλω που παει να φαει ο ιδιοκτητης της και δολοφονει στο μπανιο τον τελευταιο του οποιου το χερι εχει fender tatto...

σεναριο εε ουτε ο spielberg να το γραψε.!!!

ειχα καιρο να δω τοσο πετυχημενο θριλερ με τις σαβουρες που κυκλοφορουν;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τα ειδα ολα, για την κιθαρα αν και εντυπωσιακο σαν gadget συνεχιζω να πιστευω οτι ειναι λιγο ανουσιο αναλογως και τη τιμη της κιθαρας βεβαια, οσο για τα αλλα βιντεο μ αρεσαν πολυ σαν promo και απ οτι φαινεται θα γινει μεγαλη μαχη με τη Fender, δεν ειναι λιγο καφριλα να δειχνει οτι η les paul διελυσε τη stato και το τυπο στο psycho να σκοτωνεται και να εχει τη σταμπα της fender στο χερι?

Καλό ;D

Απορώ όμως πώς το επέτρεψε η Fender. Δεν θεωρούνται δυσφήμιση αυτά τα video;

Στην Αμερικη το κανουν συνεχως αυτο. Π.χ. εβελπα διαφημησεις και ειχε για ενα φαρμακο τυπου βιαγκρα (φτου φτου μακρια απο μας ;D ) και συνεχεια λεγανε "παρτε αυτο ειναι καλυτερο απο το βιαγκρα" και μετα απο 3-4 sec παλι "λιγοτερες παρενεργεις απο το βιαγκρα" μετα απο λιγο "πιο ομορφο (λεμε τωρα) απο το βιαγκρα", συνεχως λεγανε τη λεξη βιαγκρα. Προφανος και δεν υπαρχει κολημα νομικο. Βεβαια δεν νομιζω οτι μπορεις να θαψεις ετσι αβερτα, μαλλον υπαρχουν καποια ορια, αλλα αναφορα σε αλλα προιοντα ΣΙΓΟΥΡΑ μπορεις να κανεις.

Δεν νομίζω ότι αξίζει... Σαν κόλπο μάρκετινγκ είναι πολύ καλό, αλλά με αφήνει παγερά αδιάφορο...

Πφφφ... Κλειδάκια που γυρίζουν μόνα τους και πράσινα άλογα... ;D

είναι δουλειά του υποχθόνιου Κώστα79 αυτή.... 8) ;D

Χαχαχα. Εεεε τους......

Πολυ καλα σεναρια επιστημονικης φαντασιας. :D :D :D

(να παρηγοριουνται και οι απανταχου γκιπσονακηδες,

να βγαλουνε το αχτι τους ρε παιδι μου).

elavd είπε:
Καλό ;D

Απορώ όμως πώς το επέτρεψε η Fender. Δεν θεωρούνται δυσφήμιση αυτά τα video;
Φιλε, διαφημηση ειναι για τη fender αυτο και μαλιστα τζαμπα.

Σου λεει το βιντεο.

Οποιος ειναι αρχαριος και δεν ξερει να κουρδιζει ακομα μονος του τη κιθαρα του

μπορει να αγορασει μια gibson.

Οποιος ξερει να παιζει και να κουρδιζει και θελει απλως ενα great sound ας παρει μια fender

:D :D :D 8) 8) 8) 8) ;D ;D ;D ;D ;D :P :P :P :P :P

Πολύ καλά τα βιντεάκια (ειδικά αυτό που την κοπανάει από την βιομηχανία). Είναι και after market προσθήκη σε οποιαδήποτε κιθάρα.

To συζητούσαμε και σε παλιότερο θρεντ αλλά εδώ μου κάνει εντύπωση η επιθετική πολιτική μάρκετινγκ της Γκίμπσον. Πάντως, θα μου άρεσε στην κιθάρα μου γιατί αλλάζω συνεχώς κουρδίσματα. Το θέμα βέβαια είναι ότι θα αλλάζουν τα πάντα (ριλίφ, intonation κλπ.) και δεν έχω ιδέα πώς αντιμετωπίζει αυτή η μηχανή τα προβλήματα. Επομένως δεν είναι καθόλου απλή εφεύρεση - μιλάμε για πραγματικό κούρδισμα κι όχι για κατασκευάσματα τύπου Στρατοκάστερ VG.

Aξίζει να δείτε τις παρακάτω διαφημίσεις - δεν είναι η πρώτη φορά που επιτίθενται στα Φεντεροειδή...

fish.jpg

pizza.jpg

tent.jpg

chad.jpg

[flame war mode=on] Δεν έχουν και πολύ άδικο πάντως...  ;D [flame war mode=off]

χαχαχα το "thin and cold or thick and hot" ειναι θεικο!! ;D

Ασε που ανταποκρινεται πληρως στην πραγματικοτητα!! ;D

ωχ το κοβω εγω θα αρχισουν να πεφτουν και παλι κεφαλια εδω μέσα ... ετοιμαζωμαστε για μια ακομα επική μαχη μεταξυ gibsonακιδων κ fenderακιδων!!! παντως και μενα θα μου αρεσε ενα τετοιο συστημα στην κιθάρα μου... κακα τα ψεματα!

The_Rover είπε:
ωχ το κοβω εγω θα αρχισουν να πεφτουν και παλι κεφαλια εδω μέσα ... ετοιμαζωμαστε για μια ακομα επική μαχη μεταξυ gibsonακιδων κ fenderακιδων!!! παντως και μενα θα μου αρεσε ενα τετοιο συστημα στην κιθάρα μου... κακα τα ψεματα!
χαχα σε πιασαμε

δεν ξερεις βρε να κουρδισεις μονος σου? >:( >:(

:D :D :D :D

Ρε παιδιά, το να κουρδίζεις μόνος σου δεν πρέπει να θεωρείται μπελάς. ΟΚ, είναι χρονοβόρο, δεν λέω, αυτή η gibson κουρδίζει πιο γρήγορα από τον καθένα.

Αλλά το να κουρδίζεις βελτιώνει το αυτί σου. Πιάνεις καλύτερα τις νότες, συνηθίζεις να ακούς. Σε κάνει καλύτερο μουσικό...

Έχω άδικο;

kultura είπε:
Αλλά το να κουρδίζεις βελτιώνει το αυτί σου. Πιάνεις καλύτερα τις νότες, συνηθίζεις να ακούς. Σε κάνει καλύτερο μουσικό...

Έχω άδικο;
μμμ,ναι!! ;)

οχι φυσικα και δεν έχεις άδικο... το να πιανεις τα ακροτήματα παιζει μεγάλο ρόλο και στα bends π.χ.

απλά σκεψου οτι μπορείς να κουρδίζεις απο standard tuning σε drop c μεσα σε 1 λεπτό...!!! δηλαδη σου λύνει τα χέρια...

The_Rover είπε:
απλά σκεψου οτι μπορείς να κουρδίζεις απο standard tuning σε drop c μεσα σε 1 λεπτό...!!! δηλαδη σου λύνει τα χέρια...
Ναι, σου λύνει τα χέρια. Δεν γίνεται, όμως, ο αρχάριος να λέει "μου λύνονται τα χέρια με αυτό το σύστημα". Τι θα πει αυτό; Είναι σαν να δίνεις σε έναν καινούριο να οδηγήσει Ferrari, και μετά να του δίνεις και μια Lamborghini και να τον ρωτάς τις διαφορές...

Δηλαδή ΟΚ, δεν διαφωνώ ότι είναι γρήγορο, το έγραψα και πιο πάνω, αλλά μάλλον πρέπει πρώτα να κατέχεις το κούρδισμα μόνος σου και μετά να χρησιμοποιήσεις αυτό το σύστημα...

Έχω άδικο;
μμμ,ναι!! ;)

Δεν με πείθεις, όμως. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι έχω άδικο;

Trending...

Νέα θέματα

Back